2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
yüce Rabbim acil şifa versin

Canım çok sağol haklısın ama elimde değil maalesef

Çatlak olmaması için herhangi birşey kullanan var mı başladınız mı? Tecrübeli anneler ne zaman baslamaliyiz acaba
arada bebe yagi kullaniyorum cnm. Gobek icin erken ama daha. Ne zaman baslamak gerektigine gelince karnin kasinmaya baslarsa tatli tatli kasinma olursa ne bulursan surme vaktin gelmistir. Gogus popo basen ise amann hee ihmal etme..
benim gobek sanki kizimda cikmamisti bu kadar erken
evet kizda cikmazmis. O yuzden diyorum ya sanirim erkek.. Tutturamadik gene kizi .. Kaderde iki oglan anasi olmak varmis.. Yavastan kendimi alistiriyorumm..

aslla bende bebe yağına baslayim o zaman henuz kaşıntı filan yok ama göbek çıkınca gel kaldığımı düşündüm

Benimde baya çıktı gobegim kızlar . Herkesin anlayacağı bir şekilde hemde. Pantalonlsrim falan hiç bişey olmuyor. Ha bu arada çatlak için başladınız mi bende merak ediyorum ne kullanmalıyız. Benim ablamın karnı aşırı çatlak içinde.

İlk bebeğimde fazlasıyla kilo alıp (32kg) çatladığım için bunda da ne yaparsam yapayım çatlayacağımdan eminim o yapıyla alakalı genetik bişey göbeğim de erken çıkıyor çatlama da mevcut yani yapcak bişi yok bence sağlıkla doğsunlar da inşallah biz toparlarız bi şekilde.

kizlar benim hic yuzumde sivilce oazdo sivilce bastı:))))

Kac sene ugrastin sen
Benim sivilcem varya kafamda anlimda kocaman kocaman suanda migdem berbat ovup duruom cukolata cokmu yedim ne
benim 3 kere kimyasal oldu bayadir kosturuyoruz
nasip. allah nasip ederse devam eder hamileligim. sen nasl ogrendn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…