Elimden geldigince guclu olmaya calisiyorum ama ben daha once hic cok yakinimi kaybetmedim. Babam da daha cok genc. Bu lanet hastaligin da tedavisi cok zor ki zaten babami tedavi bile etmediler cok ilerlemis. Neyse Rabbimden hayirlsi. Sizi de daha fazla bunaltmayim. Dua edin insallah.
Az kur kafandan kendini hasta edeceksin bunlar bebeğe daha çok zarar. Dua edeceğiz bol bol elimizden gelen başka bişey yok. Her şey olacağına varacak okuyup okuyup üzme kendini. Millet zaten kötüsünü yaziyor hep, iyiler sormadan söylenmiyor ki.
arada bebe yagi kullaniyorum cnm. Gobek icin erken ama daha. Ne zaman baslamak gerektigine gelince karnin kasinmaya baslarsa tatli tatli kasinma olursa ne bulursan surme vaktin gelmistir. Gogus popo basen ise amann hee ihmal etme..
evet kizda cikmazmis. O yuzden diyorum ya sanirim erkek.. Tutturamadik gene kizi .. Kaderde iki oglan anasi olmak varmis.. Yavastan kendimi alistiriyorumm..
Benimde baya çıktı gobegim kızlar . Herkesin anlayacağı bir şekilde hemde. Pantalonlsrim falan hiç bişey olmuyor. Ha bu arada çatlak için başladınız mi bende merak ediyorum ne kullanmalıyız. Benim ablamın karnı aşırı çatlak içinde.
İlk bebeğimde fazlasıyla kilo alıp (32kg) çatladığım için bunda da ne yaparsam yapayım çatlayacağımdan eminim o yapıyla alakalı genetik bişey göbeğim de erken çıkıyor çatlama da mevcut yani yapcak bişi yok bence sağlıkla doğsunlar da inşallah biz toparlarız bi şekilde.