2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kocalar refakatçi olabilir mi ya bizimkini almadılar geçen hastanede yatarken

Tesekkurler kizlar.
Gozunuzden kacmistir diye hatirlattim kendimi valla

canım ben henüz hazırlamadım ama sen aklımda olucak herşeyi koymuşsun , tabi deneyimli anneler daha iyi bilir
Hazirlayayim da aradan ciksin dedim canim. Oyle kafam daha rahat olacak

Havlu corap koydum canim zaten ilk basta ayaklarinizi sicak tutun diye cok kisiden duymustum

Ben citcitli atleti yanlis not almisim canim emzirirken asagiya kolay siyirabilecegim ince askili atlet alacagim.
Terlik olarak evde ki ortopedik terlikleri almak daha mantikli zannediyorum dedigin gibi.
Hastane hasta kulodunu veriyorsa hasta bezini de hayli hayli verir diye tahmin ettigim icin listeye hasta bezi eklemedim.
Ben gogus ucu kremini yanima alir unibaby islak mendille emzirmeden once silerim diye dusundum. Hatta lansinoh yerine normal zeytinyagi bile kullanirim ya da baktim biraz hassaslasmaya basladi o zaman kullanirim.
Internette okuduklarimdan bu gogus ucu yaralari gozumu korkuttu sendenolmadi galiba insallah bende de olmaz da hic gerek kalmaz bisey kullanmama.
Cok tesekkur ederim canim zaman ayirip paylastigin icin
Anladigim kadariyla fena bir liste yapmamisim :)

Refakatcinin isi kolay canim onu listeye eklemedim bile :)
Banyo yaparim diyorsan bence de al canim sampuan vs.
Insallah normal yaparsin hem de en kolayindan

Canım ben baktım listene eksik hiç bir şey yok tam teçhizat hazirsin doğuma hayırlısıyla inşallah
Bende alışveriş topigine yazdım az önce benim pijama takımım terligim göğüs kremi ve göğüs pedim kaldı onlarıda alıp çantaya atacam

şahsen 9 yıl geçti ben hatırlamıorum
Zaman gecince unutuluyo tabi.
Ben simdiden hamileligimin ilk baslarini unutmaya basladim bile :)
Artik senin icin tekrar hatirlama zamani gelmis ama

Once zaten hep bebisin alisverisi tamamlaniyo canim. Benim de henuz eksik birkac parca esyam var almam gereken

Aslında emzirme atletleri var. Hastanedeyken onlardan kullanmak daha iyi ama ben burada bulamadım. O yüzden ben de ip askılı atlet aldım.
Hastabezini ve orkide benzer bir Pedi hastane veriyor ama ben yine de yanıma orkid aldım.
Benim göğüs ucum çok yara olmadı. Olmamasının sebebi de her seferde kahverengi kısmı alabildigi kadar bebeğin ağzına dayamam. Kizkardesimin çok feci yara oldu. Ama onun bebeği memenin sadece ucunu emiyordu. Her seferde kanadı falan çok kötüydü ama lansinoh krem de yara olduktan sonra çok işe yaramadı. Sanırım onu yara olmadan önce sürmek lazım. Ben ilk gün karbonatli şu ile temizlerim diye düşünüyorum. Süt gelince de kendi sütumle silerim yine. Zeytinyağı da mantıklı bir temizleme aracı olabilir.
Listen çok güzel canım. Tebrik ederim. Gayet hazırsın doğuma. Rabbim sağlıkla kucaģımıza almayı nasip etsin inşallah

Kocalar refakatçi olabilir mi ya bizimkini almadılar geçen hastanede yatarken

oluyor canım benimki sancıda da yanımda olacak çatala çıkıncaya kadar. hatta istese o zaman da kalabilir dediler ama eşim bayılır :) eğer gittiğin hastanede tekli odada değilsen sorun olmuş olabilir.

Amin canim insallah saglikla alalim kucaklarimiza hepimiz
Emzirme atleti icin bi arkadasim vucudu sarmaliyor rahat edemedim demisti o yuzden normal ince askili almaya karar verdim.
Hamilelikle birlikte simdiden sikintili bi insan olmaya basladim ne kadar genis seyler o kadar rahat ediyorum.
Ben de bugun kan tahlili icin saglik ocagina gittim emzirme ile ilgili bilgilendirme yaptilar dedigin gibi kahverengi kismi komple almasini saglamak en onemli maddelerden biri galiba emzirmede

Tatlim benim sezeryan suprizdi normal dogum olarak gittim listen yeterli gorunuo

Emzirme atleti ben de daha önce hiç kullanmadım. Bilmiyordum öyle olduğunu. İsabet olmuş o zaman.

Ben büyük kızı çapa da dogurdum ve 10 gün kadar kuvözde kaldı. O zaman doktorlar çok dikkat ediyordu bebeğin emmesine ve bana ısrarla söyledikleri şey kahverengi kısmı tamamen almalı. Ben de dikkat ediyordum. Belki de ondan çok yara olmadı. İnşallah hepimiz de yarasız ağrısız bol bol emziririz bebeklerimizi.

Artık iyice zorlaştı canım. Midem çok kötü benim de. Çok şükür gece uyuyorum ama gün içinde ne yesem yanıyor midem. İlaç içmeyi de sevmiyorum ama mecbur içiyorum gaviscon. O biraz rahatlatiyor
benimde gece sıkışıyo midem..
ilaç içmekten bıktım valla.. Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…