- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 108
- 45
canım nst çekildiAyy doktorun ne dicek acaba merak ettim bizede yaz emi
1750 olmuş canım kilosu bebeğinSenin ne kadar canım bebeğin kilosu
Maşallah bu bebislere ya daha dün 4 gram falandi1750 olmuş canım kilosu bebeğin
evet yaaa küçük mercimekler oldu kocamanMaşallah bu bebislere ya daha dün 4 gram falandi
Kocalar refakatçi olabilir mi yabence gayet yeterli bi liste. fotograf makinasının pilini bataryasını hafıza kartını kontrol etmeyi unutma. bi de mesela ben kesin banyo yaparım diyorum normal de olsa sezeryan da olsa. şampuan ve havlu eklerim. bi de refakatçi eşim olacağı için ona da minik bi paket yapacağım (eşofman diş fırçası terlik gibi)
Hazirlayayim da aradan ciksin dedim canim. Oyle kafam daha rahat olacakcanım ben henüz hazırlamadım ama sen aklımda olucak herşeyi koymuşsun , tabi deneyimli anneler daha iyi bilir
Havlu corap koydum canim zaten ilk basta ayaklarinizi sicak tutun diye cok kisiden duymustumCanım ben baktım. Eksik ya da fazla bir şey görmedim. Ben de cantami hazırladım. Hemen hemen aynı şeyler var. Kendine çorap koydunmu bi tek onu hatirlatamadim şu anda. Ama çok da sorun etme. Hastanelerin etrafında ufak tefek şeyleri tedarik edebilecek yerler oluyor. Benim büyük kız doğdu. Erken doğduğu için doğru dürüst kıyafeti yoktu. Teyzem hemen gitti prematüre bebek kıyafetleri aldı. Gorumcem onları yikadi utuledi. Hemen yetistirdiler sagolsunlar. Bu sefer ben şimdiden hazırladım cantamizi ama eksik olursa da oralardan alınır.
Ben citcitli atleti yanlis not almisim canim emzirirken asagiya kolay siyirabilecegim ince askili atlet alacagim.Çıtçıtlı atlet kendin içinse onu kullanmak zor olabilir. Bence yanına normal atlet de al. Bi de terlik olarak ben evde giydigim normal terlikleri alıcam çünkü çok sık giyecegiz terlikleri rahat olması önemli. Son olarak ben bebeğin alt değişimi için kullan at hastabezi oluyor onlardan alıp almama konusunda kararsizim. Sadece bebek için değil kendimiz için de lazım olabilir. Büyük ihtimalle ondan da alırım yanıma.
Ben iki kizimda da göğüs ucu için hiç bir krem kullanmadım. O kremi sürüp bebeğin ağzına vermek işime gelmedi. He tabi çok yoğun bir yara da olmadı. Hafif bir sizlama olmuştu o da çok sürmedi. Ben emzirmeden önce kendi sütümle silerdim göğüs ucumu. Mecbur kalırsam tabi ki bir krem kullanırım ama ilk etapta kullanmayacagim diye planlıyorum.
Refakatcinin isi kolay canim onu listeye eklemedim bile :)bence gayet yeterli bi liste. fotograf makinasının pilini bataryasını hafıza kartını kontrol etmeyi unutma. bi de mesela ben kesin banyo yaparım diyorum normal de olsa sezeryan da olsa. şampuan ve havlu eklerim. bi de refakatçi eşim olacağı için ona da minik bi paket yapacağım (eşofman diş fırçası terlik gibi)
Canım ben baktım listene eksik hiç bir şey yok tam teçhizat hazirsin doğuma hayırlısıyla inşallahTesekkurler kizlar.
Gozunuzden kacmistir diye hatirlattim kendimi valla
Hazirlayayim da aradan ciksin dedim canim. Oyle kafam daha rahat olacak
Havlu corap koydum canim zaten ilk basta ayaklarinizi sicak tutun diye cok kisiden duymustum
Ben citcitli atleti yanlis not almisim canim emzirirken asagiya kolay siyirabilecegim ince askili atlet alacagim.
Terlik olarak evde ki ortopedik terlikleri almak daha mantikli zannediyorum dedigin gibi.
Hastane hasta kulodunu veriyorsa hasta bezini de hayli hayli verir diye tahmin ettigim icin listeye hasta bezi eklemedim.
Ben gogus ucu kremini yanima alir unibaby islak mendille emzirmeden once silerim diye dusundum. Hatta lansinoh yerine normal zeytinyagi bile kullanirim ya da baktim biraz hassaslasmaya basladi o zaman kullanirim.
Internette okuduklarimdan bu gogus ucu yaralari gozumu korkuttu sendenolmadi galiba insallah bende de olmaz da hic gerek kalmaz bisey kullanmama.
Cok tesekkur ederim canim zaman ayirip paylastigin icin
Anladigim kadariyla fena bir liste yapmamisim :)
Refakatcinin isi kolay canim onu listeye eklemedim bile :)
Banyo yaparim diyorsan bence de al canim sampuan vs.
Insallah normal yaparsin hem de en kolayindan
Zaman gecince unutuluyo tabi.şahsen 9 yıl geçti ben hatırlamıorum
Once zaten hep bebisin alisverisi tamamlaniyo canim. Benim de henuz eksik birkac parca esyam var almam gerekenCanım ben baktım listene eksik hiç bir şey yok tam teçhizat hazirsin doğuma hayırlısıyla inşallah
Bende alışveriş topigine yazdım az önce benim pijama takımım terligim göğüs kremi ve göğüs pedim kaldı onlarıda alıp çantaya atacam
Aslında emzirme atletleri var. Hastanedeyken onlardan kullanmak daha iyi ama ben burada bulamadım. O yüzden ben de ip askılı atlet aldım.Ben citcitli atleti yanlis not almisim canim emzirirken asagiya kolay siyirabilecegim ince askili atlet alacagim.
Terlik olarak evde ki ortopedik terlikleri almak daha mantikli zannediyorum dedigin gibi.
Hastane hasta kulodunu veriyorsa hasta bezini de hayli hayli verir diye tahmin ettigim icin listeye hasta bezi eklemedim.
Ben gogus ucu kremini yanima alir unibaby islak mendille emzirmeden once silerim diye dusundum. Hatta lansinoh yerine normal zeytinyagi bile kullanirim ya da baktim biraz hassaslasmaya basladi o zaman kullanirim.
Internette okuduklarimdan bu gogus ucu yaralari gozumu korkuttu sendenolmadi galiba insallah bende de olmaz da hic gerek kalmaz bisey kullanmama.
Cok tesekkur ederim canim zaman ayirip paylastigin icin
Anladigim kadariyla fena bir liste yapmamisim :)
Kocalar refakatçi olabilir mi yabizimkini almadılar geçen hastanede yatarken
Kocalar refakatçi olabilir mi yabizimkini almadılar geçen hastanede yatarken
Amin canim insallah saglikla alalim kucaklarimiza hepimizAslında emzirme atletleri var. Hastanedeyken onlardan kullanmak daha iyi ama ben burada bulamadım. O yüzden ben de ip askılı atlet aldım.
Hastabezini ve orkide benzer bir Pedi hastane veriyor ama ben yine de yanıma orkid aldım.
Benim göğüs ucum çok yara olmadı. Olmamasının sebebi de her seferde kahverengi kısmı alabildigi kadar bebeğin ağzına dayamam. Kizkardesimin çok feci yara oldu. Ama onun bebeği memenin sadece ucunu emiyordu. Her seferde kanadı falan çok kötüydü ama lansinoh krem de yara olduktan sonra çok işe yaramadı. Sanırım onu yara olmadan önce sürmek lazım. Ben ilk gün karbonatli şu ile temizlerim diye düşünüyorum. Süt gelince de kendi sütumle silerim yine. Zeytinyağı da mantıklı bir temizleme aracı olabilir.
Listen çok güzel canım. Tebrik ederim. Gayet hazırsın doğuma. Rabbim sağlıkla kucaģımıza almayı nasip etsin inşallah
selam kızlar nasıl gidiyorr...
ben gece uyuyamıyom....
Tatlim benim sezeryan suprizdi normal dogum olarak gittim listen yeterli gorunuoKizlar benim gonderdigim listeye jok mudur cvp veren. Fazla ya da eksik bisey almak istemiyorum da yanima.
Papatyam321 B Badekuti canim sizler sezaryene giderken kendinize hazirladijniz hastane cantasini hatirliyor musunuz
Hos gecmis zaman cabuk unutuluyo ama listeme bi goz atabilirseniz cok sevinirim
Tamam canim sagol artik ufak tefek eksikler olursa da orada gorucez artikTatlim benim sezeryan suprizdi normal dogum olarak gittim listen yeterli gorunuo
Emzirme atleti ben de daha önce hiç kullanmadım. Bilmiyordum öyle olduğunu. İsabet olmuş o zaman.Amin canim insallah saglikla alalim kucaklarimiza hepimiz
Emzirme atleti icin bi arkadasim vucudu sarmaliyor rahat edemedim demisti o yuzden normal ince askili almaya karar verdim.
Hamilelikle birlikte simdiden sikintili bi insan olmaya basladim ne kadar genis seyler o kadar rahat ediyorum.
Ben de bugun kan tahlili icin saglik ocagina gittim emzirme ile ilgili bilgilendirme yaptilar dedigin gibi kahverengi kismi komple almasini saglamak en onemli maddelerden biri galiba emzirmede
Artık iyice zorlaştı canım. Midem çok kötü benim de. Çok şükür gece uyuyorum ama gün içinde ne yesem yanıyor midem. İlaç içmeyi de sevmiyorum ama mecbur içiyorum gaviscon. O biraz rahatlatiyorselam kızlar nasıl gidiyorr...
ben gece uyuyamıyom....
benimde gece sıkışıyo midem..Artık iyice zorlaştı canım. Midem çok kötü benim de. Çok şükür gece uyuyorum ama gün içinde ne yesem yanıyor midem. İlaç içmeyi de sevmiyorum ama mecbur içiyorum gaviscon. O biraz rahatlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?