2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
benimde gece sıkışıyo midem..
ilaç içmekten bıktım valla.. Allah yardımcımız olsun..
Artık iyice zorlaştı canım. Midem çok kötü benim de. Çok şükür gece uyuyorum ama gün içinde ne yesem yanıyor midem. İlaç içmeyi de sevmiyorum ama mecbur içiyorum gaviscon. O biraz rahatlatiyor
al benden de o kadar. Akşam yemekten sonra 11 doğru uyuyorum saat 2 de ayaktayım sabaha kadar miğde yanması öğürmeyle geçiyor. son bir hafta birde kabızlık bela oldu. bende cok sık şekilde gaviscon içiyorum mecburen.Doğrusu uykumda yok okadar az uyumaya rağmen.

Ben yeni inciden aldim gayet genis ve vucudu sikmio kizlar bir bakin

Merhaba kızlar dün bnm kontrolum vardı bebek dönmüştü çok şükür. 1900gr dedi kilosuna. Bebeğin kıyafetlerini yıkadık ütüledik daha odası gelmedi. Onun dısında anne yanı yatağı baktım jokerden kullanacak olan var mı 6-8 ay arası kullanılıyor sanırım chicco nun ki çok pahalıydı bende prego baktım. Fikri olan var mı bu konuda?

Evet kızlar ütüler tamamen bitti. Bana kalan eşyaları hurçlara koyup valize yerleştirmek. Benim hastane çantamda olacaklar listesini de yazıyım belki birilerine lazım olur ya da eksik varsa bana da söylersiniz.

Bebek için,

2 takım alt üst 1 tulum 3 tane iç zıbın
çorap
yelek
battaniye
bez
biberon
ıslak mendil

Benim için,

1 pijama takımı 2 gecelik
2 tane çorap
terlik
kullan at külot 10 tane ve 5 tane iç çamaşırı
emzirme atleti ve emzirme sütyeni birde kalın askılı normal atlet
yüz havlusu
göğüs ucu kremi , kalkanı
Bir adet ruj

Sanırım bu kadar :)

Anne yani beşik bende soo baby var canım kurdum bile güzel birseye benziyor kullanınca tabi anlaşılır ama fiyatı da chiccoya göre uygun

Anne yani beşik bende soo baby var canım kurdum bile güzel birseye benziyor kullanınca tabi anlaşılır ama fiyatı da chiccoya göre uygun
Soo baby nereden aldın canım onu duymadım chicco pahalıydı prego da 450₺ idi başka marka göremedim ebaby de bi marka vardı ama onun da stogu kalmamıs.

Soo baby nereden aldın canım onu duymadım chicco pahalıydı prego da 450₺ idi başka marka göremedim ebaby de bi marka vardı ama onun da stogu kalmamıs.
Canım bana hediye geldi nerden alındı bilmiyorum. Ama fiyatı bayağı uygun nette baktım da sen bir google'a soo baby anne yani beşik yazıp bak istersen kafana yatarsa bunu da düşünürsün.

Biz Chicco aldık canım n11 in indiriminde 700 liraya geldi, bugün gelecek kargodan, arkadasim çok memnundu evet uzun süreli ürün değil belki ama ilk zamanlar için bence çok iyi, kullanışlı , tahterevalli diye bir markanın da var anne yanı istersen bir de ona bak

Hazır olmayan anneleri görünce içim rahatlıyor

Bu arada kızlar dolap işi halloldu. Hatta hiç aklımda yokken şifonyer de almış olduk :) Aslında üç kapılı iki çekmeceli bir dolap düşünüyordum sonra ikeadaki iki ürün kalbimi fethetti. İki kapılı dolap ve kocaman bir şifonyer aldım hem de benim önceden beğendim dolaptan çok daha uyguna geldi :) şöyle düşündüm ilerleyen yaşlarında ya da kısmet olur da ikinci çocuk olunca dolap yetmezse aynı dolaptan bir tane daha alırım :) beşik işi kaldı şimdi :)

Bunlar da ürünler :) kulplarını değiştireceğim Zara home ve Koçtaş'ta çok güzel kulplar var. Takım olmuş olacak böylece :)
Cok guzelmis lilyum.
Guzel gunlerde kullan.
Artik basladin ya gerisi gelir

Ya kizlar ben yorumlari okuyunca fazla erken geldim kendime canta hazirlama konusunda ama hizimi alamadim valla dursun bi kosede ne zarari var diye dusundum Yoksa siz gec degil ben erkenim zannedersem

Sağol canımm hep birlikte güzel günlerde kullanalım :)
Canım hazır olması daha iyi böylece kafan rahat işleri bitirip huzurla bekleyebilirsin bebeğini.

Arkadaşlar dogumdan sonra korse giyecek olan var mı ben hemen giymeyi düşünüyorum da aldım onu hazırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…