2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar dogumdan sonra korse giyecek olan var mı ben hemen giymeyi düşünüyorum da aldım onu hazırladım
Ben o konuda kararsizim.
Cabuk toparlayan diyen de var, ic organlari sikistiriyor saglikli degil diyen de.
Gittigimde dr uma sorup ona gore karar vericem

bence en iyisini yaptın. Sürekli aklımda bu haftasonu yapıcam diyorum bir türlü elim değmiyor ona. Ama bu hafta hazırlıcam inşallah ::

bence en iyisini yaptın. Sürekli aklımda bu haftasonu yapıcam diyorum bir türlü elim değmiyor ona. Ama bu hafta hazırlıcam inşallah ::
Valla canim evde ki cok yorucu islerin ardindan biraz keyif alacagim islere giriseyim dedim.
Bebek kiyafetlerini yika utule canta hazirla pek bi tatli geldi valla hizimi alamadim napim

Bunlar da ürünler :) kulplarını değiştireceğim Zara home ve Koçtaş'ta çok güzel kulplar var. Takım olmuş olacak böylece :)
Bende ilk böyle hatta aynısını düsünüyordum bunları begendıö zara home gidip kulpda baktım ama sonraaa çilek mobilya da gördüüğüm takım beni benden aldıı .Para durumuna göre karar vericez artık bütçemiz neye yeteerse kısmet bakalım

canım nst çekildi
sancı çıkmadı
magnezyum desteği verdi doktorum
Gecmis olsun canim iyi en azindan icin rahat etti bizim doktor bi cesit sadece folik demir devam ediyorum hamileligimin basinda vermişti amwayin dogal urunlerindenmi alsam acaba bende

meltem_kaya bu arada ben de haftaya gideceğim hastaneye. Sen hangi gün gideceksin?

canım gebe okulu hakkında haklısın aslında anlattıkları çoğu şeyi internetten falan öğrenmiştim zaten. bana en çok yarayan şey hastane ve odalar hakkında bilgi vermeleri oldu. tabi sen sezaryen olacağın için durumun farklı. ben sancı odasını falan merak ediyordum.
ben haftaya çarşamba gideceğim 22sinde 10:20 de canım. senin hangi gün inşallah denk gelir de görüşürüz

Hmm. Benim salı canım ya. 10.40 ta randevum. Aynı gün olsa ne güzel olurdu.

Arkadaşlar dogumdan sonra korse giyecek olan var mı ben hemen giymeyi düşünüyorum da aldım onu hazırladım

Ben o konuda kararsizim.
Cabuk toparlayan diyen de var, ic organlari sikistiriyor saglikli degil diyen de.
Gittigimde dr uma sorup ona gore karar vericem
Kızlar ben sezeryan doğum yaptım ilk doğumumu hemen doğumdan sonra taktım çokta faydasını gördüm korsenin

Hmm. Benim salı canım ya. 10.40 ta randevum. Aynı gün olsa ne güzel olurdu.

evet önce salıya almıştım sonra değiştirdim kısmet :) artık mehmet albayraka da randevu almak zorlaştı 15 gün önce o da gece yarısından sonra alabiliyorum. bundan sonra daha sık çağırırlar zaten karşılaşmamız muhtemel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…