2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bilem edim cok testler isteniyor ve daha 4 ayligim ve dr cok siklikta muayneye cagiriyor sorun yokken
Canim riskli gebelik misin bilmiyorum. Eger riskli ise normal. Ben 12 haftam dolana kadar bekleten bi hamilelik olmasi dolayisiyla 2 haftada bir gittim sonrasinda ayda bire dondu.
Ama 2 haftada bir giderken de biri normal muayeneden sayilirken digerini kontrol muayenesi sayiyordu dr um.
Eger sadece paragoz olduklari icin boyle yaptiklarini dusunuyorsan gec kalmis degilsin dr ve hastane degistirmek icin

Risk yok ve her gidisim muayne oluyor 2 li test yaptirdim100/52 risk var ama yok gibi dedi dr um ama baska testi oneriyorum dedi 1900 tl fiyati neye inanacagimi sasirdim

Evet ben artık nst ye de gircem. Bi dahakine anlasip aynı güne alabiliriz

Kizlar herkeze iyi aksamlar cok fazla giremesemde hep takipte kalmaya calisiyorum benim bebis 3 4 gundur masallahi var cok hareketli boyle nasil anlatilir sanki yuzuyomus gibi cirpinma hareketi yapiyomus gibi acaba bu normalmi bide bugun surekli dönmediği icin bide ittiriyor kafasi yukarda oldugu icin ayaklarida asagida bole canim cok yaniyo bunlari yasayan varmi ilk gebelik bide tecrubesizlikden surekli takiyorum

Son düzenleme:
Risk yok ve her gidisim muayne oluyor 2 li test yaptirdim100/52 risk var ama yok gibi dedi dr um ama baska testi oneriyorum dedi 1900 tl fiyati neye inanacagimi sasirdim
Ikili test sonucu suphe iceriyorsa diger testi istemesi normal canim. Ben o bahsettigin testi yaptirmistim bazi sebeplerden dolayi. Ama genetik bir problem ciktiginda aldirmayi dusunmuyorsan test yaptirmanin da cok bir anlami yok sanki. Yani dr un o testi oneriyor olmasi dr ve hastaneyi degistirmek icin cok gecerli bir sebep degil bana kalirsa

Sorun yok canim ama yaptirmakda istersen yapalim demesi kafami karistirdi baska dr gostersim normal cikmis dedi kafa karisikligim ondan bu saatten sonra aldirmam mevlam ne eylerse guzel eyler

Benimde başı yukarda canım ya vajinama vuruyor kt küt ya dönüp popomaa ..kasılmalarımda oluyor pozisyondan mı bilmiyorım amaa kasılma olmadan günüm gecmiyor bi haftadır

Sorun yok canim ama yaptirmakda istersen yapalim demesi kafami karistirdi baska dr gostersim normal cikmis dedi kafa karisikligim ondan bu saatten sonra aldirmam mevlam ne eylerse guzel eyler
Dr dan yana suphen varsa baska dr la saglamasini yapip icine sinenle devam et canim o zaman, dr a tam olarak guvenmen onemli bir konu cunku

Benimde başı yukarda canım ya vajinama vuruyor kt küt ya dönüp popomaa ..kasılmalarımda oluyor pozisyondan mı bilmiyorım amaa kasılma olmadan günüm gecmiyor bi haftadır
aynen aynen 1 haftadir bizde böyleyiz ama bugun bi baska hareketli sabahdan beri karnimin heryerinden vuruyor bide tuvaletin gelmiş hissi veriyor tam olarak sancı mi oluyor kasilmami anlamiyorumda

Ben de çalışmaya devam ediyorum, gidebildiğim kadar gideyim sonrasında daha çok lazım olacak izin..
1hafta 10gün içinde takmayı düşünüyorum korseyi doğum şekli farketmez, hızla toparlanmak lazım
Ve buarada çanta da hazırlamadım yorumlara bakınca geç mi kaldım die endişeleniyorum ama 2haftaya ancak başlarım yıkayıp ütülemeye sonra da çanta hazırlığına

aynen aynen 1 haftadir bizde böyleyiz ama bugun bi baska hareketli sabahdan beri karnimin heryerinden vuruyor bide tuvaletin gelmiş hissi veriyor tam olarak sancı mi oluyor kasilmami anlamiyorumda
Karnın sertlesip de nefesib kesilir gibiysee kasılmaa kasık agrısıyla tuvalet hisssin varsa sancı sanırm canım bende tam bilmiyorum Ama

Ist anadolu yakasi

Dr kesinlik amaçlı testi yaptırmanı istemiştir. Doktorum bana test şekillerini ve verdiği olasılıkları anlatmıştı ikili veya fetal-dna testi şeklinde. Ben içime sineni seçtim. Normalde çok tahlil istemiyorsa sorun yok canım bence. Ama sen tam anlamıyla güvenemiyorsan, içine sinmeyen bir durum varsa değiştirmelisin daha vaktin varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…