2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım sezaryen sonrası hemen korse takılabiliyor mu? Dikişler sorun olmaz mı?
Yok canım çok şükür problem olmadı bu doğumumda sezeryan olacak hemen doğumdan sonra takacam eve geçince başlıcam doktorum onaylamıştı takabilirsin diye

Yok canım çok şükür problem olmadı bu doğumumda sezeryan olacak hemen doğumdan sonra takacam eve geçince başlıcam doktorum onaylamıştı takabilirsin diye
Günaydın kızlar, canım nasıl bir korse kullanıyorsun yani bi göbek bölümünü saran var bir de dize kadar olanlardan ben kararsız kaldım dize kadar olandan mı alsam? Bi de bazı korseler daha pamuklu bazıları da daha sert gibi hangisini önerirsin toparlaması açısından daha önce hiç kullanmadım

Gecmis olsun canim iyi en azindan icin rahat etti bizim doktor bi cesit sadece folik demir devam ediyorum hamileligimin basinda vermişti amwayin dogal urunlerindenmi alsam acaba bende
canım bana yaklaşık iki hafta öncesinde bıraktırdı doktorum
vitamin ve folik asiti
sende doktora sormalısın

Günaayydııınn :)
Sizlere birşey danışmak istiyorum. 2 gündür çatı kemiklerimde anormal bir ağrı var. Yatarkende otururkende yürürkende...
Bacaklarımı her hareketimde canım yanıyor. Bazende sanki çocuk çıkacakmışçasına bir sızlama söz konusu. Bu normal mi?
C.tesi randevum var doktoruma sorucam ama sizlere de bir danışmak istedim. Bu ağrılar kilodan mı yoksa erken doğum belirtisi falan mı?

günaydın ,
bendede benzer ağrılar oluyor , artık bebeklerimiz büyüdü ve hareketleri baskı gibi

Risk yok ve her gidisim muayne oluyor 2 li test yaptirdim100/52 risk var ama yok gibi dedi dr um ama baska testi oneriyorum dedi 1900 tl fiyati neye inanacagimi sasirdim
Tatlim yasin kac ikili testin riskli cikmis aklimda kalmasin diyorsan o testi yaptir en onemlisi ne biliyomusun down sendromu teshisi konulursa gebeligi sonlandirmayacaksan bu testlerin hic birisini yaptirma aksi halde yaptir.

Günaydın canım benim oyleydi bir iki hafta önce bebeğin6başı yukarıdaydı. Aşağı dönmüş ondandır diye düşündüm senin de bebeiş dönmeye çalışoyodur belki: ))

Canım sadece göbek bölümünü saran tavsiye etmişti doktorum hem çıkarıp takası kolay oluyor benimki sert canım daha iyi oluyor toparlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…