2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Baya gec yaziyorum ama korkma ayni korkular bende de oldu daha yeni yeni sesimizi duyunca hareket etmeye basladi ama hic yuksek seste irkildigini hatirlamiyorum, rahat ol
Evet canım bende sesı muzıgı duyduğunu dusunuyorum ama korkmadı hıc yuksek ses de yaptım ama yok yok artık dogunca gorecem insallah

Joie brisk lx aldım

H Hayrosgiller
canım benim bende seni tebrik ederim inşallah bebeğinde sende iyisinizdir...
iyi oldugun zaman doğum hikayeni yazarsan coook seviniriz ..
minnak mucizeni rabbim korusun inşallah....
darısı biz bekleyenlerin başına allahim kurtarsın sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun inşallah

Bugun kizkardesim surpriz yapmis bana geldi. Hediyelik lavanta keselerinden yapmak icin malzemeler almistik, kurdale, dantel, taş, ama annemde birakmistim. Onlari da getirmis, beraber yaptik. Bayagi yoruldum ama degdi, cok guzel oldular. Bakalim bebegimiz hayirla gelsin de, ziyaretine gelenlere verelim guzel kokulu hediyelerimizden.

Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah kızlar

Sağol canım. Şimdi cevap yazabiliyorum. Çok şükür herşey yolunda. Kilosu da tam haftasıyla uyumlu. Bende şeker çıktığı için hastanede ki doktor dikkat et bebeğin kilolu doğar felan demişti ama kendi doktorum bugün herşey yolunda dedi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…