Bugun kizkardesim surpriz yapmis bana geldi. Hediyelik lavanta keselerinden yapmak icin malzemeler almistik, kurdale, dantel, taş, ama annemde birakmistim. Onlari da getirmis, beraber yaptik. Bayagi yoruldum ama degdi, cok guzel oldular. Bakalim bebegimiz hayirla gelsin de, ziyaretine gelenlere verelim guzel kokulu hediyelerimizden.
Canim icinde 0. aydan itibaren kullanabilecegin oto koltuguyla birlikte veriyorlar ya. Onu da pusete sana donuk sekilde oturtabiliyorsun oluyor sana cift yonlu 0. aydan itibaren kullanilabilen bebek arabasi Zaten ilk 6 ay kendime donuk oto koltuguyla oturtur(hatta belki biraz daha uzun) sonra normal pusetine alirim diye dusundum. Cunku arkadaslarimin peg peregolariyla baya bi pratik yapmisligim var cok rahat, pratik ve dayanikli bi araba bence
Kizlar mrblar ben ocak annesi olamayacagim
Pazartesi kan takviyesi yapip en kisa zamanda da alacaklar oglumu malesef drlar bu durumda beklemiyorlar cok korkuyorum bizden dualarinizi esirgemeyin ve sanirim ilk anne ben olacagim grupta
Pazartesi kan takviyesi yapip en kisa zamanda da alacaklar oglumu malesef drlar bu durumda beklemiyorlar cok korkuyorum bizden dualarinizi esirgemeyin ve sanirim ilk anne ben olacagim grupta
Slm arkadaşlar bişey soracam her dogan bebek bi önceki bebekten kilolu mu dogal böyle bişey var mı benim kızım 4270 ge dogdu bu kesin beş kilo dogar diyorlar yeme içme diyorlar bana hep sinir oluyorum
Bende ilkini 4250 dogurdum ama bu hamilelik oyle sikintili gectiki ne yemek yiyebildim ne kilo alabildim bebegimide erken alacaklar bosver ye kilo alsin sen kimseye bakma simdi ki 2500 dogsa sukredecem