Kızlar bir arkadaşım icin dua isteyeceğim sizden bu topik de değil ama oda ocak annesi olacaktı gebelik zehirlenmesi yaşıyor suan muhtemelen Doğuma alacaklar haftası Benimle aynı Rabbim onu Da bebeğini de korUsun insallah
Kizlar mrblar ben ocak annesi olamayacagim
Pazartesi kan takviyesi yapip en kisa zamanda da alacaklar oglumu malesef drlar bu durumda beklemiyorlar cok korkuyorum bizden dualarinizi esirgemeyin ve sanirim ilk anne ben olacagim grupta
Pazartesi kan takviyesi yapip en kisa zamanda da alacaklar oglumu malesef drlar bu durumda beklemiyorlar cok korkuyorum bizden dualarinizi esirgemeyin ve sanirim ilk anne ben olacagim grupta
Cok tesekkur ederim. Silikonla yaptik. Hani tabancalilardan. Bir dantelin ortasina lavanlatalari koyduktan sonra kenarlarindan cerceve seklinde sicak silikon sıkıp hemen oteki danteli yapistirdik silikon soguyup kurumadan. Diksek cok uzun surerdi, gerci belki daha saglam daha temiz olabilirdi ama boyle de kotu olmadi.
Hayirla gelsin, tum guzellikler bebegin ve seninle olsun. Tam kesin bir tarih verilmesi de ayri bir heyecan yapiyordur insanda eminim. Gonlunu ferah tut, her sey yolunda gider, rahatca ve saglikla kavusursunuz birbirinize insaallah.
Slm arkadaşlar bişey soracam her dogan bebek bi önceki bebekten kilolu mu dogal böyle bişey var mı benim kızım 4270 ge dogdu bu kesin beş kilo dogar diyorlar yeme içme diyorlar bana hep sinir oluyorum
Bana da doktorum ilk çocuk 4 kilo dogduysa ikinci 2.5 doğmaz bunu bünye yapar demişti. Ama daha iri doğacak diye bir kaide yok. Ben 4.100 gr bi küçüğüm 4000 onun küçüğü 3.900 en küçük kardeşim 3.500 gr doğdu
Cok tesekkur ederim. Silikonla yaptik. Hani tabancalilardan. Bir dantelin ortasina lavanlatalari koyduktan sonra kenarlarindan cerceve seklinde sicak silikon sıkıp hemen oteki danteli yapistirdik silikon soguyup kurumadan. Diksek cok uzun surerdi, gerci belki daha saglam daha temiz olabilirdi ama boyle de kotu olmadi.
Peki bu danteller böyle hazır mı satılıyor canım yoksa kesiyor musunuz? Ya ben çok aradım internette böyle dantelli yuvarlak kese yapmak için bi bulamadım
Canım oglanda mustela Nivea kullandım bir işe yaramadı bepantol kullandım çok memnun kaldım hemen geçirdi pişigi
Bunda eczacı pavloderm diye bir pişik kremi önerdi onu aldım ilk defa kullanacam bakalım artık