2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar mrblar ben ocak annesi olamayacagim
Pazartesi kan takviyesi yapip en kisa zamanda da alacaklar oglumu malesef drlar bu durumda beklemiyorlar cok korkuyorum bizden dualarinizi esirgemeyin ve sanirim ilk anne ben olacagim grupta
canım benim sağlığıyla kucağına almak nasıp olsun allahim güzel allahim senide bebeginide korusun inşallah duamda kalbimde seninle ve minnak bebeginle

Pazartesi kan takviyesi yapip en kisa zamanda da alacaklar oglumu malesef drlar bu durumda beklemiyorlar cok korkuyorum bizden dualarinizi esirgemeyin ve sanirim ilk anne ben olacagim grupta
Canım neden erken alacaklar korkma bebeğin baya büyümüş artık sıkıntı olmadan atlatırsınız İnşAllah

Selam kızlar, tavsiye edeceğiniz bir pişik kremi var mı ? Yurtdışı markasıda olur hani Türkiye de yok ama duydum dediğiniz teşekkür ederim şimdiden
cok yakin 2-3 arkadasim pisik kreminde niveaninkinden cok memnun kalmislar.bir suru markayida denemisler ustelik.ben direk niveaninkini aldim eger daha sonrasinda gerekirse sudacremde alicam.

Canım bu dantelleri diktin mi yapıştırma mı çok şık olmuş
Cok tesekkur ederim. Silikonla yaptik. Hani tabancalilardan. Bir dantelin ortasina lavanlatalari koyduktan sonra kenarlarindan cerceve seklinde sicak silikon sıkıp hemen oteki danteli yapistirdik silikon soguyup kurumadan. Diksek cok uzun surerdi, gerci belki daha saglam daha temiz olabilirdi ama boyle de kotu olmadi.

Hayirla gelsin, tum guzellikler bebegin ve seninle olsun. Tam kesin bir tarih verilmesi de ayri bir heyecan yapiyordur insanda eminim. Gonlunu ferah tut, her sey yolunda gider, rahatca ve saglikla kavusursunuz birbirinize insaallah.

Slm arkadaşlar bişey soracam her dogan bebek bi önceki bebekten kilolu mu dogal böyle bişey var mı benim kızım 4270 ge dogdu bu kesin beş kilo dogar diyorlar yeme içme diyorlar bana hep sinir oluyorum
Bana da doktorum ilk çocuk 4 kilo dogduysa ikinci 2.5 doğmaz bunu bünye yapar demişti. Ama daha iri doğacak diye bir kaide yok. Ben 4.100 gr bi küçüğüm 4000 onun küçüğü 3.900 en küçük kardeşim 3.500 gr doğdu

Peki bu danteller böyle hazır mı satılıyor canım yoksa kesiyor musunuz? Ya ben çok aradım internette böyle dantelli yuvarlak kese yapmak için bi bulamadım

Geçmiş olsun canım ne rahatsızlığın vardı?

Canim korkma. Elvan enfeksiyon kapmasaydi doktorlar 34 ten sonra her an alabiliriz demislerdi bebegi. 34ten sonrasi demekki bebek icin yeterli. Sende 35.haftadasin. bebegin saglikla gelicek insallah dualarimiz seninle

Selam kızlar, tavsiye edeceğiniz bir pişik kremi var mı ? Yurtdışı markasıda olur hani Türkiye de yok ama duydum dediğiniz teşekkür ederim şimdiden
Canım oglanda mustela Nivea kullandım bir işe yaramadı bepantol kullandım çok memnun kaldım hemen geçirdi pişigi
Bunda eczacı pavloderm diye bir pişik kremi önerdi onu aldım ilk defa kullanacam bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…