2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Peki bu danteller böyle hazır mı satılıyor canım yoksa kesiyor musunuz? Ya ben çok aradım internette böyle dantelli yuvarlak kese yapmak için bi bulamadım
Aslinda tek tek de satiliyor ama cok pahali, tanesi 5 tl filan. Biz pazardan metreyle gupur seklinde aldik, fazlalik olan kisimlarindan kestik. Metreyle olursa cok cesitli seyler var genelde gelinlik duvaklarinin kenarlarina filan monte ediliyor. Ben metresini 7 tlden 8 metre aldim, 100 adet motiften 50 tane cikmis oldu.

Eklentiler

• IMG-20171026-WA0011.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 104
Arkadaşlar bebeği ters olan varmı benim haftalarda aşağı çok baskı yapıyor yürüyemiyorum bile donermi acaba bebisim
Benimkinin de ayakları aşagıda kafası yukardaa tekmeleriyle vajinama baskı yapıyor hele kücük tuvaletimiz azıcık bile varsaa gidene kadar kendimi doğuracak gibi hissesiyorum

Arkadaşlar bebeği ters olan varmı benim haftalarda aşağı çok baskı yapıyor yürüyemiyorum bile donermi acaba bebisim
Benimki de ters ben aşağıdan daha çok yukarda ağrı hissediyorum kafasını mideme dayamış durumda nefes alamıyorum kaburgalarim çok ağrıyor yatamiyorum. Alt tarafta da ayaklarını bariz hissediyorum ama kafası beni daha çok öldürüyor

Aynen kafasında kaburgalara baskı yapıyor nefesini kesiyor insanın dönerlermi acaba?

Resmi paylaştığın çok iyi oldu canım anladım şimdi :)
Ablamın hastane süslemelerinden kalma ferforje bir ağaç var, onun dallarına asmak istiyorum kese yapıp :)

Resmi paylaştığın çok iyi oldu canım anladım şimdi :)
Ablamın hastane süslemelerinden kalma ferforje bir ağaç var, onun dallarına asmak istiyorum kese yapıp :)
Aslinda ben de oyle bir seye asmak istiyorum ama bir iki yere baktim bulamadim. Ablan nereden almis acaba biliyor musun o ferforje agaci?

Halen ters mi ebeler donderiyor canım bir sorsaydin keşke iyice büyümeden

Kizlar mrblar ben ocak annesi olamayacagim
Pazartesi kan takviyesi yapip en kisa zamanda da alacaklar oglumu malesef drlar bu durumda beklemiyorlar cok korkuyorum bizden dualarinizi esirgemeyin ve sanirim ilk anne ben olacagim grupta
İnşallah sağlıkla alırsın oğlunu kucağına hiç korma 35 hafta gayet iyi bir zaman herşey yolunda gitsin inşlllah

Ay süper sonunda Ankaralı anneler tanışmaya başladı darısı başımıza :)
Liv ünlü hastanesi İstanbul'da iyi geçmesine çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…