2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar mrblar ben ocak annesi olamayacagim
Pazartesi kan takviyesi yapip en kisa zamanda da alacaklar oglumu malesef drlar bu durumda beklemiyorlar cok korkuyorum bizden dualarinizi esirgemeyin ve sanirim ilk anne ben olacagim grupta
Sağlıkla al eline inşallah canım duamızdasın bizi de haberdar et

Ben de senin gibi düşünüyorum evde sıkılırım diye raporumu almadım 25 aralığa kadar devam :)

Rapor sat A göre veriliyor canım

Benimde tercih edeceğim marka peg perego kullananlar memnun hafifte sanıyorum aldığın model banada cazip geldi netten baktığımda 6.ay yazdığı için vazgeçtim netten mi aldın canım

Arkadaşlar bebeği ters olan varmı benim haftalarda aşağı çok baskı yapıyor yürüyemiyorum bile donermi acaba bebisim
Döner canım kaç tur atıyorlar Doğuma kadar yani benimki öyle her kontrolde bi ters bi düz gidiyoruz geçen ay gittiğimde tersti ertesi gün tekrar gittim dönmüştü belli olmuyor

Benimde tercih edeceğim marka peg perego kullananlar memnun hafifte sanıyorum aldığın model banada cazip geldi netten baktığımda 6.ay yazdığı için vazgeçtim netten mi aldın canım
Ebebek te yerinde gorup magazadan almistim ama sonra renk degisikkigi yapmak istedigimde magazada istedigim renk kalmamisti. Ben de iade edip ebebek sitesinden siparis vermistim. Arada fiyat farki yoksa genelde ebebekten siparis ettim ben ileride dogabilecek servis ihtiyaclarinda kolaylik olur diye.
Ebebegin musteri hizmetlerinden memnunum cunku. Bebek arabasi agirligi 6.5 kg benim icin ideal bi agirlik bakalim ileride belli olacak su an ki alisverislerden memnun olup olmayacagimiz

Canım ben dısarda cook fazla gördüğümden ve de kuzenimin tavsiyesi uzerine casual cadillac travel sistem aldım eve getirene kadar sürdüm begendim :)

Kizlar mrblar ben ocak annesi olamayacagim
Pazartesi kan takviyesi yapip en kisa zamanda da alacaklar oglumu malesef drlar bu durumda beklemiyorlar cok korkuyorum bizden dualarinizi esirgemeyin ve sanirim ilk anne ben olacagim grupta

Arkdasım 35. Haftada doğurdu canım simdi bi görsen 1yasına geldi öyle sevimli ki sıpa cok da saglıklı masallah hic korkma hayırlısı neyse o olacaktır

hayırlı pazarlar kızlar,
kocisle bugun gezeceğiz yani yürüyüş olarak
kahvaltımızı yaptik suan ikimizde birer koltukta uzaniyoruz ...
bugece her uyandigimda elifimde uyandi basti tekmeyi gece 3 buçuk da acliktan midem bulandi süt ictim pide ekmek yedim kizimi uyuttum rahat rahat 11 e kadar uyumuşuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…