2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağlıkla gelsinler Utku Cem ve hepimizin bebekleri :)
Canim benim cok tesekkurler amin insallah ..bu arada kizlar benim ilk 3 ay cok fazla bulantim olmamisti simdi bulantilr ve mide eksimeler basladi fazla biseyde yiyemiyorum az az bu ay sadece 1 kilo almisim onudan cogu bebek ve suyuna benim midemdeki suya sayiyorum surekli su iciyorum annem bebek saclanirken olur diyor .....

ne güzel kilo almamissin bebegin alsin yeter
banada ilac dokunuyor rennie mide şurubu verdi doktor ..
sana miden için birşey verir doktorun

Aslında çoğu kişi yazmıştı Son dakika da bile dönen bebekler varmış ama niyeyse benim umudum yok Sanki yeri çok daralmış takla atması imkansız gibi geliyo
bende de durum ayni. hala ters oldugu icin cok sik wc ye gidiyorum bir de bazen o kadar daraliyorum ki nefes alamiyorum. bu sekilde olup da normal dogum yapan var mi acaba? ben cok istemistim normal dogumu.

Bugun itibariyle tam 40 gun kaldi tahmini dogum tarihimize. Kilo olarak 53 ile basladim 59la devam ediyorum, bakalim ne kadar daha artis olacak.
ayy süpermiş kilon canım benim ben50 kilo ile hamile kaldim 63 oldum 3 daha alirim rahat çünkü yemegimi yiyorum meyvemi yiyorum abur cubur tatlı herseyden yiyorum günlük

Merhabalar arkadaşlar aslında yeni değilim gebeligimden önce başka topiklere yazıyordum hamileligimden sonra çok sıkıntılı bir gebelik sürecim başladı ciddi enfeksiyon hastalığı (brucella)geçirdim yenilerde sizleri takip ediyordun bende araniza katılmak istedim belki biraz daha güç alırım sizlerden.

Hoşgeldin ve çok geçmiş olsun. Şu an nasıl sağlığın inşallah atlatmışsındır.

Canım günümüz aynıymis aramiza hoşgeldin

Sağlıkla alırız kucagimiza inşallah

Hoşgeldin ve çok geçmiş olsun. Şu an nasıl sağlığın inşallah atlatmışsındır.
Enfeksiyonu atlattım canim ama erken doğum ve daha önce gecirdigim ameliyatlar sebebi ile çok ağrılarım oluyor dayanılmaz ağrılar hemde çok geceleri ağlayarak sabahliyorum ama tek düşündüğüm Elifim sağlıklı gelsin kızım var 16 yaşında 35 haftalık doğdu sorun yaşamadık 14 yaşında oglum var 34 haftalık ölü doğdu şokla geri döndürdüler 1 ay yoğun bakımda kaldı aynı şeyi yaşamaktansa bu ağrılara raziyim yeterli minik Elifim zamanında sağlıklı gelsin inşallah

Ben birde birşey sormak istiyorum kızım ve oğlumun gebeliginde bebek hareketleri o kadar belirgin ve serttiki çok geceler uyutmazlardi bu gebeligimde bebeğim çok sakın çok narin hareketlere sahip doktoruma soruyorum neden diye hicbir sorunu yok çok sağlıklı bir bebek diyor ben yinede endişe duyuyorum hamileliğimin başından beri toplam 5 kilo aldım ama bebeğim 20 gun önce 1500 gr di doktorum gelisimide haftasi ile gayet uyumlu diyor bir sıkıntı yoktur değilmi çünkü brucella tedavisi görürken kullandigim ilaçlar gebelik kategorisi C grubu idi perinatolojide takip ediyorum hiç bir sorun yok deniliyor ama içim hiç rahat değil

Canım günümüz aynıymis aramiza hoşgeldin

Sağlıkla alırız kucagimiza inşallah
Inşallah canim benim inşallah artık o kadar sabırsızlanıyorum o kadar özlüyorum ki kızımı tüm çektiğim ağrılar acılar helal olsun yeterki sağlıkla zamanında gelsin diyorum. Hepimiz miniklerimizi sağlıkla kucağımiza aliriz .Herseyini hazırladım süsleri hariç inan birşey olacak diye ödüm kopuyor.

’Bunları söyleyenler doktorlarsa eğer bence bizlik pek bir durum yok tabi şahsi yorumumdur bu biz sadece burada kendimizdeki şikayetler bize mi has yoksa genel şeyler mi omları tartışabiliyoruz ya da doktorlarımıza soralım en yakın kim gidecek mukayesesi yapabiliyoruz. İnşallah bir problem bir sıkıntı yoktur sağlıkla sıhhatle doğar bebişin :)

hoşgeldin canım benim aramıza cok geçmiş olsun inşallah bebeğinde sende iyisinizdir şimdi..
Allahım kucağına almayi nasip etsin inşallah inşallah

hoşgeldin canım benim aramıza cok geçmiş olsun inşallah bebeğinde sende iyisinizdir şimdi..
Allahım kucağına almayi nasip etsin inşallah inşallah
Çok sağol canim iyiyiz çok şükür doktorlarımız öyle diyor ama kapalı kutu içinde minigim işte doğmadan gözümle görmeden ikna olmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…