2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Öyle mi dersin. Kafam çok karışık inan Zaman daraldıkça Bi korku da oluşuyo hepten işin içinden çıkamıyorum
ya doktorlar degilde hastalar cok sezeryan istiyor
kadinin normal dogumu olacak sezeryan istedi
yegenimin normal doğumu olacak acilma var sezeryan istedi ve kum torbasi koydular cok cekti ama kendi yapti illa sezeryan olacakmış kanama yapmasin diye karnina kum torbasi koydular inim inim inledi ..
cati dar olan arkadasim normal istedi ve son anda sezeryana girdi ..
doktoruna guvenmen gerek her yerede gidilmez bilindik yerde kendini ve bebeğini emanet et önce allaha sonrada doktorlara tabii ..

bende kendim ettim kendim buldum 8 haftalık kalp atislari alinmadi bundan onceki hamileligimde kürtaj oldum ..
dedim ben canli olurum uyutulmadan oldum veee inim inim inledim nakadar zormuş birde pratisyen doktordu mahvoldum öldüm öldüm öldüm dirildim ... tabi sonra agrim geçmedi rahime kan dolmuş acil gittim ve beni uyutarak operasyon gecirip rahimi bosalttilar hatirlamak bile istemiyorum ... rabbim kimseye yasatmasin inşallah

ya benim meme basi kurumuş çatlamış hatta bir parca koptu ucundan krem ne surebilirim

Bende zeytinyağını duymuştum doğumu kolaylaştırdığını hatta eski köy ebeleri bu yöntemi kullanırmış

ya benim meme basi kurumuş çatlamış hatta bir parca koptu ucundan krem ne surebilirim

Benim de öyleydi ama o parça değil bence sıvı kuruyor, dökülüyor gibi sanki. 2 gündür lansinoh başladım hemen toparladı. Benim doktorum 31. Haftada başla demişti, ben ancak başlayabildim.

Gerçekten çok ilginç bir şey, ve dediğin gibi canim sanki bebekmişim gibi davranıyor, bir yandan hoşuma gitti ama bir yandan da rahatsız oldum ya kadın olduğumu unutursa diye, böyle karmaşık bir duygu içerisine girdim :)

Hoşuma gitti canım dialogunuz hatta bende bir eşime sorayim bakayım diye içimden geçirdim nasıl kokuyorum diye ama bugun evde bir karnıbahar yaptım heryer kokuyor bana karnıbahar gibi kokuyorsun hayatım demesinden korktum

Kadın olduğunu unutmasi mümkün değil işte o konuda müsterih ol doğum yaptığından andan itibaren herşey eskisi gibi olacak hiç merak etme canim benim :)

Sağol canım içim ferahladı :) peki senin 1cm lik acılman ilerledi mı ya da kontrol altına mı alındı bildiğim kadarıyla ilaç başlandı burda bir kaç arkadaşa ama seninki çok değil sanki
Yok canım açıklık ile ilgili bişey yapmıyorlar. Sadece bebeğin ciğerleri için iğne yaptılar. Birde Serum takmışlardı o gün. Dünde heşey yolunda dedi bilmiyorum artık... Aslında şikayetlerimde azaldı geçen hafta bildiğin bebek ıkınsam cıkıcak gibi hissediyordum. Okadar baskı yapıyordu gün boyu... şimdi iyiyim:)

merhaba ne güzel aklına gelmiş bu konu:) benim hiççç aklıma gelmiyordu doğrusu düşünmüyordum geçen hafta maalesef çatı muayenesi ile tanıştım. Anam diyorum başka bişey demiyorum. Cahillik ne kötü bişey miş. Kimseyi buradan korkutmak istemiyorum ama maalesef ben cok bilinçsiz tamamen hazırlıksız bişekilde kendimi olayın içinde buldum. ve şuana kadar hem sezeryana hem normal doğuma sıcak bakıyorken, Şuan sezeryan fikrim ağır basıyor.Yani dr. Sezeryanla alalım dese hiç itiraz etmem. Normal doğum gözüm kesmes oldu.

S Saaraa daha önce çatı muayenesi oldum.
Şuan hatırlamıyorum ama istersen bi ara bakarım son ultrason kağıdımdan kafası kaç diye çünkü büyüktü.
Hatta aldığımız hastane çıkışı şapkası olmamıştı.
yedek götürdüğüm şapkayı kullanmıştık.

Çatın dar mı doktor bir şey dedi mi ?
Bide neden böyle erkenden yaptı çatı muayenesini.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler kainatın en tatlı en güzel hamişleri anne adaylarına Günaydın

Çatın dar mı doktor bir şey dedi mi ?
Bide neden böyle erkenden yaptı çatı muayenesini.
Geçen hafta cok rahatsızlandım kasıklarımda ağrı vardı. USG ile baktılar ve Nst bağladılar sancı vardı. Çatı muayenesi de yaptılar. darlık açıklık konusunda bişey demedi dr. ama açıklığı kontrol etti diye düşünüyorum. USG baktığında 1 cm açıklık var dedi. inan çok körüm göz olayların içine daldım. Dünde kontrole gittim dr. bebeğin önden gidiyor hiç ocak ayına kalmaz dedi. Doğum şekli konusunda da duruma göre karar verelim dedi. ben Çatı muayenesinden sonra sezeryan olmak istiyorum dememe rağmen. Güldü stres yapma desede elimde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…