2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bizimde bugün kontrolümüz vardı
bebişin durumu çok şükür iyi
ama bana sürekli kilo konusunda kızıyor doktor
yaklaşık 13 kg aldım
ben hiç umursamıyorum ama doktorum zorla umursatıyor
bebeğimin kilosu 2140 gr
önceden gelişimi daha öndeydi 2 hafta kadar felan
şimdi 9 gün gibi önde
bacakları çok uzun dedi
kız olsa uzun bacak oldukça iyi olurdu

İnsallah canım benim
L Lilyumm_ Buarada bende biyere daha bakıcam orasıda olmazsa sanırm ikeadan o 8 cekmeceli şifonyer ile o iki kapaklı dolaptan alıcam onlardaa cok güzel bi kombin olmuştu beşiğide mi ordan alsam dedim aslında ama biraz kücük geldi gözüme ama baska yerden alıncada mobilya renki farketmesin aldığın çilekden beşik uyumlumu sifonyer ve dolabın rengiyle teşhir ürününe bakmıssınıdr birde ikeada teslimat kac günde oldu senin canım ?

bende de durum ayni. hala ters oldugu icin cok sik wc ye gidiyorum bir de bazen o kadar daraliyorum ki nefes alamiyorum. bu sekilde olup da normal dogum yapan var mi acaba? ben cok istemistim normal dogumu.
canım seni rahatlatır mı bilmiyorm 29. Haftaadan beri nst de sancı çıktığı icin catı muayenesi de yapılıyor sancı varmı diye dünde yapıldı ben hiç acı hisset miyorum yani abartıldığı gibi değil ama dün acil gittiğim icin dogumhane de normal Doğuma denk geldim korkudan nst de sancım çıktı o kadar kötü oldum ki gece rüyalarıma girdi kadının çığlıkları o bağırdı ben anladım bir kez daha ANladım ki ben normal Doğum yapamam

hımm benimde aklıma geldi ama o gittiğim yerde her bayimi böylee dedim hepimiz aynı yere bağlıyız dedi aama haklı olablirsin bi sormak gerek baska yerede tesekkür ediyorm canım buarada

Listede olmayan arkadaşlar evin netinde problem var oyüzden pcden giremediğim için düzenleyemiyorum yarın düzelme durumu var düzeldiği gibi ayatlamayı yapacam kusura bakmayın telden giriyorum çünkü genelde

Canım beşik şifonyer ve dolap rengi birebir uyumlu mat kırık beyaz. Eşim haftasonu kurdu şifonyer ve dolabı, çok çok doğru bir seçim yapmışız özellikle şifonyer o kadar büyük ki iki üç boş çekmecesi bile kalacaktır rahat rahat :) zaten dolapta da ekstra iki raf var istenirse bir tane daha eklenebilir yerini yapmışlar çünkü. Bu defa nakliye montaj istemedik arabaya sığdı çünkü. Geçen yıl kitaplık almıştık 4-5günde teslimat yapmışlardı. Bu arada şifonyerin kurulumu çok zormuş iki gününü tamamen aldı ev yapmak gibi diye söylenip duruyordu en son

Guzel gunlerde kullan canim artik iyice yaklasti dogumlarimiz. Gecikmeyi goze alip aldiysan sikinti degil ki insallah gecikme de olmaz sadece besik olunca.

34. haftanin sonlarindayim cnm
benim geçen hafta hep oldu aynı anlattığın gibi ağrılarım geçen p.tesi dr. gittim. Nst ye bağladılar rahmimde 1 cm açıklık var sancılar yalancı sancıymış. serum bağladılar. Erken doğum riskine karşı ciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar.
Bende senin gibi gitmek gitmemek arasında kaldım ama dr. iyiki geldin dedi. bugün tekrar kontrole gittim. 2 Haftada bir gel dedi. Şuan için suyun, rahim ölçüleri, plesanta vs. herşey normal ama tedbiri elden bırakmayalım dedi.

Oooo eyvah eyvah benimki nefret eder öyle seylerden yandık evde terör havası olucak desene :) çilekden aldığın beşiğin linkini atsana bende inceleyim sakıncası yoksa senin için ..buaradaa güle güle büyüsün ins içinde sağlıkla huzurla kuzularımız

Ya canım benim bugün 35. haftaya girdik 2 haftada bir gidiyorum 28 den beri ama daha hic nst ye sokmadı beni. arada sancim oluyor diyorum normal diyor. geçen gittiğimde bebeğin kafası çok baskı yapıyordu ağrım vardı vajinal ultrasonla rahim ağzı açılmış mı diye baktı. Aynı şey mı acaba baktığı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…