2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım özellikle şifonyerin iskelet kısmı kurulurken birisinin yardım etmesi şart çünkü tek başına yatırıp kaldırmak mümkün değil eşim arkadaşından destek aldı. Çekmeceleri kendi yaptı ama tüm gününü aldı toplam iki gün sürdü

https://www.cilek.com/tr/beyaz-sallanan-bebek-karyolasi-70x130-cm Yummy modelin adı. Yatak ve uyku seti dahil değil.
Hepimizin kuzuları huzurla sağlıkla mutlulukla uyusun

Tammamdır canım teşekkür ediyorum buarada sen hangi çilekten aldın bana diyen pendik çınarderedeki çilek mobilyaydı iki aydan cok olur diyen birde baska magazalara sorcam bakalım

Benim dr hiç nst bağlamamıştı geçen hafta gidene kadar. normalde 9 aralık'taydı randevum. Düşün geçen hafta şikayetlerim olunca nst ye başladı birde kontrolleri sıklaştırdı.
Cok yakın gibi olsada doğuma daha 1,5 ay var normal şartlarda. Ultrason ile kesenin durumu, suyu, rahim uzunluğu, bebeğin plesanta durumu vs. herşey ölçüyorlar, bu nedenle nst gerek duymuyorlar diye düşünüyorum. Altan ulstrasonlada rahim açıklığını görüyorlar canım benimkide baktı. Demekki bir sıkıntı görmediği için nst ye bağlamamıştır.
benim bebek 10 gün yaklaşık 2 hafta önden gittiği için zaten hep erken bekliyorum diyordu. Ama bugün herşey yolunda dedi dr. gittiysen içini ferah tut canım..

Kızlar, beşik yan koruma alan arkadaşlara bir sorum olacak. Yan korumalığınızın eni kaç cm acaba? Bir bakabilir misiniz? İnternetten yaptıracağım 30cm ölçü verdiler ama az gibi geldi bana.
Ben de sormustum, bambu besiklerinkiler icin 30 cm, diger yatak gibi olan besikler icin 48 cm dediler. En dedigin sey yukseklik yani degil mi?

Son düzenleme:
Sağol canım içim ferahladı :) peki senin 1cm lik acılman ilerledi mı ya da kontrol altına mı alındı bildiğim kadarıyla ilaç başlandı burda bir kaç arkadaşa ama seninki çok değil sanki

Kizlar mrblar ben ocak annesi olamayacagim
Pazartesi kan takviyesi yapip en kisa zamanda da alacaklar oglumu malesef drlar bu durumda beklemiyorlar cok korkuyorum bizden dualarinizi esirgemeyin ve sanirim ilk anne ben olacagim grupta

Turkuaz naptin gittin mi doktora bugün

Arkadaşlar malum Zaman azaldı artık doğuma geri sayım başladı inşallah hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inşallah. Yalnız benim kafamı kurcalayan Bi mesele var çatı muayenesi meselesi çevremde çoğu kişiye doktor bebeğin kafası büyük senin çatın dar diyip sezaryene alıyorlar. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz daha önce çatı muayenesi olan var mı

Resmi var mi cnm merak ettim :)

Ben 6. Aydan beri oluyorum muayene edince acılma yok diyor sadece kafasını nasıl ölcecekki o ultrason da belli olmaz mı

KafanıN büyüklüğünü rahim ağzı kapalı mi değil mi ve Rahım ağzı uzunluğunu ultrason söylüyor zaten

Çatı muayenesinde çatın dar demeleri olası sadece bence

KafanıN büyüklüğünü rahim ağzı kapalı mi değil mi ve Rahım ağzı uzunluğunu ultrason söylüyor zaten

Çatı muayenesinde çatın dar demeleri olası sadece bence
kafamı çok karıştırıyor bu mesele normal doğum yaptırmamak için böyle söylediklerini düşünüyorum ve maalesef doktorlara güvenemiyorum

kafamı çok karıştırıyor bu mesele normal doğum yaptırmamak için böyle söylediklerini düşünüyorum ve maalesef doktorlara güvenemiyorum
sen yinede inan canım benim,
arkadasimin cati dardi son anda sezeryan oldu cok çekti ...

Ay ben burayi bildirim gelmedigi icin kaciriyorum hep dogum yapanlarmi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…