2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Çatıyı son 37-38 bırakıyorlar çünkü uyarılmadan dolayı bebek sığabiliyor ondan sordum..
çok kastıysan kendini ağrı olmuştur.
çatıda benimde ağrım oldu ama eldivenin rahatsız etmesinden dolayı rahatsızlık bide tani klasik her kadın gibi o çatala oturmak bile benim için ağrı sebebi ama normal Doğumdan vazgeçmeme engel değiş.

evet kasmış olabilirim çünkü hiç öyle bişeyden haberim yoktu beklemiyordum. Birde ben hamile kaldığımdan beri eşimle birlikte bile olmadım :))) yani ne o nede ben istedik. Bu psikolojideyken bu muayene bünyemin kaldırmaması normal.

Günaydın kızlar gece 3 bucukta kasıklarıma giren bıçak saplanması ile uyandım takip ediyorum yaklasık 1 saatte bir giriyor ve afefrrsiniz büyük tuvaketim gelmiş gibi hissesdiyorum yasayan arkadaşlara soruyorum gerçek sancılar nasıl oluyor

Hayırlısı olsun hakkında ama bende doktorun gibi düşünüyorum mutlaka bir defa daha muayene edecektir. Anlaşılan darlığa bakmamış çünkü. yine aynı düşüncede olursan sezeryan için konuşursun.

gerçek sancı da 3:30 dan bu yana bekleyemezdin canım herkes sancıyı farklı hisseder.
duş almayı dene , yada pozisyon değiştirdiğinde eğer sancı geçiyorsa yada bu sancılar seni rahatsız ediyorsa sadece yalancı sancıdır.

Bende yalancı olduğunu düşünüyorum canım cunku aralığı kısalmadı yada şiddeti de artmadı bayadır geziyorum evde ama hala
Daha da devam edince bir sorayım dedim :)

Sağolasın canım hepimiz için hakkımız da hayırlısı. az kaldı bişekilde atlatacağız en güzel şekilde bebeklerimizi alalım kucağımızda uyumuyor diye stres yapalım:))

maşallah :)

Canım niye canın mı aciyor o esnada yada ne oluyor

Geçen hafta bende aynı şikayetle dr. gittim canım. Bebeğim doğum pozisyonunu almış yalancı sancı teşhisi koydu dr. Rahimde de 1 cm açıklık olduğunu söyledi. ılık suyla duş evet iyi geliyor speedy-gonzales haklı. birde sola doğru uzandığımda hemen pozisyonunu değiştiriyor benimki rahatlıyorum.

Canım niye canın mı aciyor o esnada yada ne oluyor

Canım kimseyi korkutmak istemiyorum ama beklemediğim bir an bilmediğim bir muayene olduğu için belki benim canım cok acıdı. dr. bir eliyle kasıklarına dışardan baskı yaparken diğer eliyle kople rahmine sokuyor. yani cok açık oldu ama olay aynen böyle oluyor.

Anladım canım hazırlıksız gittiğin için olayı daha şiddetli yaşadın sanırım geçmiş olsun

Canım pozisyon değiştirdim ama gecmedi bide duşu deneyeyim peki acıklık olunca nişan falan geliyor mu

Canım pozisyon değiştirdim ama gecmedi bide duşu deneyeyim peki acıklık olunca nişan falan geliyor mu
Yok canım ciddi açıklık olması gerekeyor nişan için. 1 cm açıklığı dr. normal dedi. Ama dinlenmem konusunda cok uyardı. Ben 37 haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım. Kendi işim olduğu için raporunu değiştirmiyorum ama lütfen evde dinlen bebeğimiz zamanında doğsun dedi. Kabızlık konusunda uyardı. bu tarz sindirim sorunları da bebeği huzursuz ediyormuş.
Nişan doğumdan 6-8 saat öncesi geliyormuş

Cok saol canım bende çalışıyorum hala yerime gelecek öğretmen seminerde olduğu için pazartesi başlayacak ondan devam işe ve evde de bu ara zorladım heralde biraz kendimi cok saolun kızlar içimi rahatlattınız erken doğum riski olanlarda zamanında sağlıkla alırlar İnşAlllah bebeklerini kucağına: )

sende sağol canım Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Dikkat et tabi artık son zamanlar kendimizi zorlamamakta fayda var. bebekler çünkü yavaş yavaş doğum pozisyonuna geçiyor baskı artıyor. Ben cok sabit oturduğumda yerimden kalkamıyorum kasılıp kalıyorum. Bu nendenle ofiste sürekli geziyorum :) yürümek bana iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…