2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hahahaha :) ay bende öğün karnıbahar kızartması yapmıştım ama eşim genede aldı kokuyu, nasıl bir şeyse artık ben farkında değilim gerçi de :)

hanımlar ben bu idrar yollarında ki enfeksiyondan bıktım
geçmedi bir türlü
günlük 3 litre kadar su içiyorum
hijyene dikkat ediyorum ama geçmiyor bir türlü
tedavide gördüm var mı önerileriniz

Benim de öyleydi ama o parça değil bence sıvı kuruyor, dökülüyor gibi sanki. 2 gündür lansinoh başladım hemen toparladı. Benim doktorum 31. Haftada başla demişti, ben ancak başlayabildim.
bende bugun krem alıp baslayacagim o kopan parca kuru sert birşeydi artik nasıl olduysa

hanımlar ben bu idrar yollarında ki enfeksiyondan bıktım
geçmedi bir türlü
günlük 3 litre kadar su içiyorum
hijyene dikkat ediyorum ama geçmiyor bir türlü
tedavide gördüm var mı önerileriniz
kizilciktan komposto suyu yapiyolar
cok iyi geliyomus.sanirim su an mevsimi degil ama.donduruncunda varsa bence denemelisin
hatta burdan bi arkadasta onunla gecirmisti enfeksiyonunu.

Kızlar ben yurtdışındayımda çatı muayenesi dediğiniz tam olarak ne oluyor. Mesela hamilelikten önce normal kontrole gittiğimde doktorum ilk parmaklarıyla muayene ediyordu, çatı muayenesi o mu oluyor?

Hadi yaaa ürkütücü mü acıyo mu muayene esnasında

Kızlar ben yurtdışındayımda çatı muayenesi dediğiniz tam olarak ne oluyor. Mesela hamilelikten önce normal kontrole gittiğimde doktorum ilk parmaklarıyla muayene ediyordu, çatı muayenesi o mu oluyor?
Evet canım o oluyor ama doğuma yakın 37. Hafta falan çatı muayenesini yapıp doğumun Nasıl olacağıyla ilgili tahmini bilgi veriyorlar

Çok iyi olur Can'ım bulabilirsen Bi bak sana zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…