Hoşuma gitti canım dialogunuz hatta bende bir eşime sorayim bakayım diye içimden geçirdim nasıl kokuyorum diye ama bugun evde bir karnıbahar yaptım heryer kokuyor bana karnıbahar gibi kokuyorsun hayatım demesinden korktum
hanımlar ben bu idrar yollarında ki enfeksiyondan bıktım
geçmedi bir türlü
günlük 3 litre kadar su içiyorum
hijyene dikkat ediyorum ama geçmiyor bir türlü
tedavide gördüm var mı önerileriniz
Benim de öyleydi ama o parça değil bence sıvı kuruyor, dökülüyor gibi sanki. 2 gündür lansinoh başladım hemen toparladı. Benim doktorum 31. Haftada başla demişti, ben ancak başlayabildim.
hanımlar ben bu idrar yollarında ki enfeksiyondan bıktım
geçmedi bir türlü
günlük 3 litre kadar su içiyorum
hijyene dikkat ediyorum ama geçmiyor bir türlü
tedavide gördüm var mı önerileriniz
kizilciktan komposto suyu yapiyolar
cok iyi geliyomus.sanirim su an mevsimi degil ama.donduruncunda varsa bence denemelisin
hatta burdan bi arkadasta onunla gecirmisti enfeksiyonunu.
kizilciktan komposto suyu yapiyolar
cok iyi geliyomus.sanirim su an mevsimi degil ama.donduruncunda varsa bence denemelisin
hatta burdan bi arkadasta onunla gecirmisti enfeksiyonunu.
Kızlar ben yurtdışındayımda çatı muayenesi dediğiniz tam olarak ne oluyor. Mesela hamilelikten önce normal kontrole gittiğimde doktorum ilk parmaklarıyla muayene ediyordu, çatı muayenesi o mu oluyor?
merhaba ne güzel aklına gelmiş bu konu:) benim hiççç aklıma gelmiyordu doğrusu düşünmüyordum geçen hafta maalesef çatı muayenesi ile tanıştım. Anam diyorum başka bişey demiyorum. Cahillik ne kötü bişey miş. Kimseyi buradan korkutmak istemiyorum ama maalesef ben cok bilinçsiz tamamen hazırlıksız bişekilde kendimi olayın içinde buldum. ve şuana kadar hem sezeryana hem normal doğuma sıcak bakıyorken, Şuan sezeryan fikrim ağır basıyor.Yani dr. Sezeryanla alalım dese hiç itiraz etmem. Normal doğum gözüm kesmes oldu.
Kızlar ben yurtdışındayımda çatı muayenesi dediğiniz tam olarak ne oluyor. Mesela hamilelikten önce normal kontrole gittiğimde doktorum ilk parmaklarıyla muayene ediyordu, çatı muayenesi o mu oluyor?
SSaaraa
daha önce çatı muayenesi oldum.
Şuan hatırlamıyorum ama istersen bi ara bakarım son ultrason kağıdımdan kafası kaç diye çünkü büyüktü.
Hatta aldığımız hastane çıkışı şapkası olmamıştı.
yedek götürdüğüm şapkayı kullanmıştık.