Biz doktora gittik dayanamadık persembe gidicektik aslında ve 2200 gr olmusuz teyzelerimiz birde kafamız yukardaydı artık aşagıdaa dönmeyi başarmısız çok şükür
Tatlı hamişler bir kaç gündür karnım aşağı indi gözle görülür baya bi fark var bu haftalarda düşmesi normal mi yoksa erken geleceğinin bi belirtisi midir
Tatlı hamişler bir kaç gündür karnım aşağı indi gözle görülür baya bi fark var bu haftalarda düşmesi normal mi yoksa erken geleceğinin bi belirtisi midir
Canım genelde büyükler der karnın Aşağıya inmiş sana lohusalık çökmüş Doğumun yakın gibi seyleri ama ben doğru olduğuna inanmıyorum pek aman diyelim zamanında yapalım doğumumuzu
Biz hala isim konusunda emin olamayanlardanız.. bir türlü tam anlamıyla bi isim içime sinmiyor, Asel'i beğeniyorum anlamı da güzel; fakat söylemesi zor mu acaba?
Canıım doktorlarda ilk gebelikte doğumdan 2-3 hafta önce bebek aşağı iner bu halk arasında karnı inmek olarak tabir edilir diyor sanırım bebek yavas yavas doğum kanalına ilerliyor artık :)
HHayrosgiller
kuzum bebişin bi kez daha hayırlı olsun senin bilgiler tabloda olmadığı için doğumuda kaydedemiyorum müsait olduğun bi vakit girip okursan ilk bebişimizi kaydedelim