2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet canım o oluyor ama doğuma yakın 37. Hafta falan çatı muayenesini yapıp doğumun Nasıl olacağıyla ilgili tahmini bilgi veriyorlar

Teşekkür ederim canım cevabın için. Ben her doktora gittiğimde doktorum alttan bakmamı istermisin diye soruyor, hatta bir kaç kere de baktı ama hiç ağrı felan hissetmedim.

Teşekkür ederim canım cevabın için. Ben her doktora gittiğimde doktorum alttan bakmamı istermisin diye soruyor, hatta bir kaç kere de baktı ama hiç ağrı felan hissetmedim.

Alttan bakarken alet kullanıyor mu yoksa direk eli ile mi bakıyor canım

Alttan bakarken alet kullanıyor mu yoksa direk eli ile mi bakıyor canım

Canım bir keresinde baya bi sırt ağrım olduğu için gitmiştim ve hem eliyle hemde aletle baktı. Diğer türlü hiç aletle kontrol etmiyor. Sadece el ile.

27 ekim de siparis verdik odemeyi pesin yapptik hala sifonyerim teslim olmadi. oda takimi da dediklerinden 15 gun sonra geldi. cilek mobilyadan uzak durun bizi cok madur ettiler. verdikleri sozleri tutmadilar biz de baby cotton serisi almistik. en son da duvara takilan rafi da 2 hafta ec getirdiler. sifonyerim hala yok.

Kızlar günaydın hastane için bi pijama takımı bi de gecelik yeterli mi sizce?
Canım ben 2 gecelik bir pijama goturucem çünkü geceligi önce onu doğum sancısı çekerken giymeyi düşünüyorum yarim kollu efil efil birşey terlenecek fln doğumdan sonra bir daha onu giymem diye düşündüm.

bana doktorum 39 . haftada yaptığını söyledi biraz erken yapmış sanırm doktorunuz? birde kanama oluyor mu muayene sonunda..

Cok saol vaZgectim ben zaten gözüm korktu zamanında olmadıktan sonra kıymeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…