2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bana doktorum 39 . haftada yaptığını söyledi biraz erken yapmış sanırm doktorunuz? birde kanama oluyor mu muayene sonunda..
benim kanama oldu ama öyle cok değil, çamaşırımda leke şeklinde... ertesi gün banyo yapınca bir tuttam kurumuş olarak döküldü bir de. Dr. Normal dedi kanmaya. Ben hiç anlamadım insanlar gayet normal bişeymiş gibi bahsediyor bende mi anormallik var.

Günaydın arkadaşlar çok sancim var halen gece boyu çektim kadın doğum acile gittim rahim ağzında aciklik yok ama baş yerleşmiş dayanılmaz ağrım var doktor muayene etti yabancı uyruklu bir doktordu bana sen birşey yemiyormusun dedi bebek çok küçük dedi ölçümleri yazdı verdi acaba haftasini mi anlamadı ölçümler haftamla uyumlu kilosuda 2068 gr onuda araştırdım normal görünüyor ama doktor çok küçük dedi canim çok sıkıldı görüntüde hiç hamile değil gibiyim göbek gibi duran bir karnım var zaten toplam 5 kilo aldım şu ana kadar sizce kilosu nasıl haftası bana yakın olan arkadaşlar lütfen 32+2 günlüğüm.

hanımlar ben bu idrar yollarında ki enfeksiyondan bıktım
geçmedi bir türlü
günlük 3 litre kadar su içiyorum
hijyene dikkat ediyorum ama geçmiyor bir türlü
tedavide gördüm var mı önerileriniz
Ayaklarını sıcak tutman lazım demek ki 3 litre su az sana biraz daha arttir suyu canım

Bende dün gittim canım 32 +2 hatta dün 2200 ama benimki önde gidiyor iki hafta şeker hastasıyım seninki gayet normal bencee haftasındaaa neden öyle dedi acaba kilodan ziyada bas ölcüsü karın ölçüsü falanmı demiş olabilir acaba? Sıkıntı yapma bence bebişin gayet iyi canım maşallah ona

Bende Eylül Asel olsun dedim yok herkes ona Aysel der dedi eşim zorla vazgecirdi isim konusunda bizimkide kesin değil ama her ihtimale karşı Ebrar bir köşede dursun dedik hiç bir şey bulamazsak Ebrar koyacaz ne zor bu işler ya
Biz hala isim konusunda emin olamayanlardanız.. bir türlü tam anlamıyla bi isim içime sinmiyor, Asel'i beğeniyorum anlamı da güzel; fakat söylemesi zor mu acaba?

Çok geçmiş olsun canım benimde çok baskim var bu hafta ayağa kalkamıyorum magnezyum ve progesteron rahatlatıyor biraz canım bebeğin hareketlerini kontrol et kilosu gayet güzel masallah hiç takma sen doktoru kilonda normal o kadar almışsın demek ki sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sana da masallah canım fazla almamış bebek inşallah sağlıkla gelir insülin kullanıyor musun halen

Csnım Şen'inle aynı haftadayız Bebek'in kilosu gayet normal ben geçtiğimiz cuma günü gittim Bebek 1950 idi doktor gayet iyi demişti

Canim bas femur yani bacak ve karin çevresi ölçümleri tam haftası ile uyumlu ne geride ne ileride ama niye öyle dedi anlamadım ağrıya zaten dayanamıyorum birde kafamı bulandırdı iyice moralim bozuldu

Csnım Şen'inle aynı haftadayız Bebek'in kilosu gayet normal ben geçtiğimiz cuma günü gittim Bebek 1950 idi doktor gayet iyi demişti
Inşallah canim araştırdım bende gayet iyi düşünüyorum ki perinatolojide özel üniversite haastanesinde doçent doktorum hiç geride demedi gayet iyi sağlıklı bir bebek dedi 20 gün önce 1500 gr demişti kendi doktorum bu geceki devlet acilinde bir doktor benim takipli hastanem çok pimpirikli hemen ufacık bir ağrıya sancıya yatış veriyor diye buraya gittim buda kafamı bulandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…