2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Sağol canım, 1 haftada 2 kez kadın tuttum ama yerleştirme olunca o da sormadan yapamıyor, istesem de oturamıyorum. Kalanını eşim halledecek artık. Biraz kendimi toparlasam bebeğin kalan hazırlıklarını yapmak istiyorum ama bakalım. Hormonlar mahvediyormuş insanı, bebişlerimiz sağlıklı olsun da katlanacağız artık hepsine napalım. Ben de artık doğursam hayırlısıyla diyorum sonra dur erken çağırma diyorum allak bullak oldum. Rahat rahat gezen hamilelere çok özeniyorum. Erken doğum kabusları görmeye başladım ben bir de, Allah sonumuzu hayır etsin..

Hepinize hayırlı kandiller kızlar

Canım gayet normal benimde 33 , 2058 kilosu doktorum herşey çok iyi diyor

Ayyyy canımsın nasıl mutlu oldum anlatamam :) bir daha ki seneye kucağımdaki haliyle fotoğraflar atacağım sizlere inşallah
Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba hanımlar.
Ben bugün Dr gittim.
Ve uzun zaman sonra ultrasyon a girdim. (3 haftadan fazladır..)
Ultrasyon da 34 haftalık bilmem kaç günlük cikti.
Ama minnosum çok ufakmis. Yani 31 haftalık gibi gözüküyormus :/
En son ultrasyon da kilosu 2 kg iken
Şimdi 1.800 gr dddi. (Şehir değiştirdim. )
Nts ye girdim.
Sancılarimin olduğunu söyledi.
Evet , ağrılarım oluyor ama ne bilim sancı nasıl bise.
Kalca ağrım çok oluyor.
Birde benim minnos çok hareketli bu yüzden hareket ederken canım çok acio.
Üstüne dün akşam resmen karnımı yirtacak gibiydi. Gözüm doldu. Ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Ayrıca o hareketleri ile birlikte nefesimi kesti. Zorlandım nefes almaktan. Ve ayakta dahi duramadım.
Neyse iste dün gece bunları yaşarken.
Öğleden sonra ki hastane sonuçları benim acil yatış yapmamı söyledi.
Erken doğum zamanım değilmiş ama yatkinmis.
Minnosum daha ufacikmis.
Sancilarimin geçmesi lazımmış.
Minnosummm gelişmesi için ne yapmam lazım benimm . Olurum ben ona ya ufacık hali ile beni benden ederken. Daha minnacık mis.
Nasıl kilo aldirabilirim?
Akciğerleri gelismesi lazimm ddi Dr.

Canım selam, benim de kasılmalarım vardı, erken dogum riski bu dedi doktorum ve akciğer gelişimi için iğne yaptılar. Kilo konusunda da çok hızlı ve önden giderken biranda yavaşladı, şuanda 1 hafta geriden gidiyor. Dert etme çok önemli değil. Risk grubuna girecek seviyeye düşmediği takdirde sorun yok.

Ciğerleri için iğne

Kilo alması için de

*tahin
*pekmez ( keçiboynuzu harnup pekmezi ya da üzüm pekmezi)
*antep fıstığı
*ceviz
*badem
*et
*balık ( balık hapı krill hapi da olur doktoruna bir sor bakalım)
*yumurta
*kasar peyniri

Kendi doktoruma randevum haftaya canim bugün magnezyum calcine aldım bağırsak problemim çöktü öğleden sonra çok rahatladım hala rahatım inşallah tekrarlamaz bacağıma vuran ağrı çok azaldı bebegin kilosuda araştırmalarıma göre ve sizlerin yazdıklarınıza göre gayet iyi içim rahatladı biraz ben sadece meyveyi rahat yiyorum biraz daha yemeye dikkat edeceğim 5 haftaya kadar 1 kilo daha alsa yeter insallah

Canim dediğin gibi tek doktorda devam ediyoruz sadece acil olarak devlete gittim haklisin aslında bundan böyle acil durumlarda da kendi hastaneme gideceğim gerçi onlarda çok pimpirik hemen herseyde yatış veriyolar bende öyle hemen yatağa düşmek istemiyorum açıkçası çok hiperaktif bir yapım var aynı yerde 3 dk dan fazla duramam zaten inan hamile değilken giydiğim dar elbiselerimi giyersem hamile olduğum bellli oluyor nohut yutmus iri bir solucan gibiyim:)

Ah meyve.. doktorum bana günde 1 tane meyve yememi söyledi halbuki ben en az 1 elma 1 muz 2 mandalina gupletiyorum. duyduğunda gözleri ayrıldı doktorumun

merhaba;
Geçmiş olsun öncelikle .sanırım krıtık haftalar atlatıldı ama kılo vs vs hala onemlı bızım ıcın.Benimde bır ara 10 gun gerılık vardı karın cevresınde muz ve sutle 3 hafta kadar sureklı sola yatarak gecırdım gıttgımde normaldı.Gecen hafta tekrar bıraz gerı oldugu soyledı doktor kordon kas akısına falan baktı hersey normal dedı cok onemsemedı sanırımEger dopplerde bebegın esı(plesanta) ve kordon kan akısıyla sorun yoksa dınleenrek sola yatarak dınlenmenı oneririm.

Tammamdır canım teşekkür ediyorum buarada sen hangi çilekten aldın bana diyen pendik çınarderedeki çilek mobilyaydı iki aydan cok olur diyen birde baska magazalara sorcam bakalım
Canım Maltepe E-5 üzerindeki çilekten aldık genel merkez sanırım orası baya büyük çünkü. Belki genel merkez olduğu için önceliği oluyordur nakliyatta bir sormak da fayda var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…