Geçmiş olsun canım kendini yorma işlerin sonu gelmiyor inan kadın tut i yapsın sen otur şöyle bir kenara diğer işlerinide dinlene dinlene yap ne olur dikkat et zaten az kalmış hayırlısı olsun inşallah
Enfeksiyon hepimizde var hormonlardan dolayı orasida bozuldu artık arkadaşın dediği gibi sirke çok faydalı ama seyreltip kullan yoksa tahriş olursun dediğin fitili kullandım hiç bir faydasını görmedim
Ağrılarda bebekte rahimde büyüdü artık vücut taşıyamıyor ondan öyle hepimiz inan öyleyiz sağlıkla bir dogursaydik artık
Canım gayet normal benimde 33 , 2058 kilosu doktorum herşey çok iyi diyorGünaydın arkadaşlar çok sancim var halen gece boyu çektim kadın doğum acile gittim rahim ağzında aciklik yok ama baş yerleşmiş dayanılmaz ağrım var doktor muayene etti yabancı uyruklu bir doktordu bana sen birşey yemiyormusun dedi bebek çok küçük dedi ölçümleri yazdı verdi acaba haftasini mi anlamadı ölçümler haftamla uyumlu kilosuda 2068 gr onuda araştırdım normal görünüyor ama doktor çok küçük dedi canim çok sıkıldı görüntüde hiç hamile değil gibiyim göbek gibi duran bir karnım var zaten toplam 5 kilo aldım şu ana kadar sizce kilosu nasıl haftası bana yakın olan arkadaşlar lütfen 32+2 günlüğüm.
Ayyyy canımsın nasıl mutlu oldum anlatamam :) bir daha ki seneye kucağımdaki haliyle fotoğraflar atacağım sizlere inşallahGünaydın güzel anneler
Turgutailesi canım doğum günün kutlu olsun bir dahaki tatlis kızınla olsun inşallah nice mutlu güzel senelere ne güzel hamileyken doğum günün en güzel hediyen içindeki sanırım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ay inşallah canım çokça aminAyyyy canımsın nasıl mutlu oldum anlatamam :) bir daha ki seneye kucağımdaki haliyle fotoğraflar atacağım sizlere inşallah
Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım, cümlemizi insallahhh :*Maşallah canım Allah daim etsin mutluluğunuzu :)
Canım selam, benim de kasılmalarım vardı, erken dogum riski bu dedi doktorum ve akciğer gelişimi için iğne yaptılar. Kilo konusunda da çok hızlı ve önden giderken biranda yavaşladı, şuanda 1 hafta geriden gidiyor. Dert etme çok önemli değil. Risk grubuna girecek seviyeye düşmediği takdirde sorun yok.Merhaba hanımlar.
Ben bugün Dr gittim.
Ve uzun zaman sonra ultrasyon a girdim. (3 haftadan fazladır..)
Ultrasyon da 34 haftalık bilmem kaç günlük cikti.
Ama minnosum çok ufakmis. Yani 31 haftalık gibi gözüküyormus :/
En son ultrasyon da kilosu 2 kg iken
Şimdi 1.800 gr dddi. (Şehir değiştirdim. )
Nts ye girdim.
Sancılarimin olduğunu söyledi.
Evet , ağrılarım oluyor ama ne bilim sancı nasıl bise.
Kalca ağrım çok oluyor.
Birde benim minnos çok hareketli bu yüzden hareket ederken canım çok acio.
Üstüne dün akşam resmen karnımı yirtacak gibiydi. Gözüm doldu. Ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Ayrıca o hareketleri ile birlikte nefesimi kesti. Zorlandım nefes almaktan. Ve ayakta dahi duramadım.
Neyse iste dün gece bunları yaşarken.
Öğleden sonra ki hastane sonuçları benim acil yatış yapmamı söyledi.
Erken doğum zamanım değilmiş ama yatkinmis.
Minnosum daha ufacikmis.
Sancilarimin geçmesi lazımmış.
Minnosummm gelişmesi için ne yapmam lazım benimm . Olurum ben ona ya ufacık hali ile beni benden ederken. Daha minnacık mis.
Nasıl kilo aldirabilirim?
Akciğerleri gelismesi lazimm ddi Dr.
Merhaba hanımlar.
Ben bugün Dr gittim.
Nts ye girdim.
Kalca ağrım çok oluyor.
Üstüne dün akşam resmen karnımı yirtacak gibiydi. Gözüm doldu. Ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Ayrıca o hareketleri ile birlikte nefesimi kesti. Zorlandım nefes almaktan. Ve ayakta dahi duramadım.
Minnosum daha ufacikmis.
Minnosummm gelişmesi için ne yapmam lazım benimm . Olurum ben ona ya ufacık hali ile beni benden ederken. Daha minnacık mis.
Kendi doktoruma randevum haftaya canim bugün magnezyum calcine aldım bağırsak problemim çöktü öğleden sonra çok rahatladım hala rahatım inşallah tekrarlamaz bacağıma vuran ağrı çok azaldı bebegin kilosuda araştırmalarıma göre ve sizlerin yazdıklarınıza göre gayet iyi içim rahatladı biraz ben sadece meyveyi rahat yiyorum biraz daha yemeye dikkat edeceğim 5 haftaya kadar 1 kilo daha alsa yeter insallahSenin haftanda doktora gitmiştim kilosu benzerdi. ve aynen başı öyle bir dayanmıştı ki ağrıdan muayenede duramadım sürekli acıma geldi ancak doktorum vajinal ultrasonla rahim ağzına baktı birşey olmadığını ağrı yapacağını söyledi. bebek kafasını sağ tarafına dayamıştı eve gelince soluma doğru yattım bu müddet sonra kafasını kaydırdı sanırım o ağrı geçti. Başka bir doktora daha mı görünsen ?
Canim dediğin gibi tek doktorda devam ediyoruz sadece acil olarak devlete gittim haklisin aslında bundan böyle acil durumlarda da kendi hastaneme gideceğim gerçi onlarda çok pimpirik hemen herseyde yatış veriyolar bende öyle hemen yatağa düşmek istemiyorum açıkçası çok hiperaktif bir yapım var aynı yerde 3 dk dan fazla duramam zaten inan hamile değilken giydiğim dar elbiselerimi giyersem hamile olduğum bellli oluyor nohut yutmus iri bir solucan gibiyim:)Csnım tek Doktor ile devam etmeni öneririm sana benim de bebegin kafası 2.5 hafta ileriden gidiyor bende çol tedirgin oldum doktorum bana önemli olan detaylı ultrasonda Ne çıktığı Dedi bende özel bir hastanede profesöre yaptırdım detaylıyı doktor sonradan ölçümler büyük çıkıyorsa bu genetik ile ilgilidir Dedi yani benim esinin kafası büyük mesela muhtemelen ondan olduğunu söyledi
Ah meyve.. doktorum bana günde 1 tane meyve yememi söyledi halbuki ben en az 1 elma 1 muz 2 mandalina gupletiyorum.Kendi doktoruma randevum haftaya canim bugün magnezyum calcine aldım bağırsak problemim çöktü öğleden sonra çok rahatladım hala rahatım inşallah tekrarlamaz bacağıma vuran ağrı çok azaldı bebegin kilosuda araştırmalarıma göre ve sizlerin yazdıklarınıza göre gayet iyi içim rahatladı biraz ben sadece meyveyi rahat yiyorum biraz daha yemeye dikkat edeceğim 5 haftaya kadar 1 kilo daha alsa yeter insallah
Zaman yaklaştıkça korkuyoruz belkiGünaydın kızlar artık kimse yazmıyor sanki sürekli aynı şeyleri konuşmaktan sıkıldık mı ne
Merhaba hanımlar.
Ben bugün Dr gittim.
Nts ye girdim.
Kalca ağrım çok oluyor.
Minnosum daha ufacikmis.
Canım Maltepe E-5 üzerindeki çilekten aldık genel merkez sanırım orası baya büyük çünkü. Belki genel merkez olduğu için önceliği oluyordur nakliyatta bir sormak da fayda var :)Tammamdır canım teşekkür ediyorum buarada sen hangi çilekten aldın bana diyen pendik çınarderedeki çilek mobilyaydı iki aydan cok olur diyen birde baska magazalara sorcam bakalım
Evet canım yükseklik. Teşekkür ederim cevap için :)Ben de sormustum, bambu besiklerinkiler icin 30 cm, diger yatak gibi olan besikler icin 48 cm dediler. En dedigin sey yukseklik yani degil mi?
Canım ikea hemnes şifonyer :)Resmi var mi cnm merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?