- 6 Kasım 2017
- 279
- 400
- 33
- 34
Günaydın arkadaşlar çok sancim var halen gece boyu çektim kadın doğum acile gittim rahim ağzında aciklik yok ama baş yerleşmiş dayanılmaz ağrım var doktor muayene etti yabancı uyruklu bir doktordu bana sen birşey yemiyormusun dedi bebek çok küçük dedi ölçümleri yazdı verdi acaba haftasini mi anlamadı ölçümler haftamla uyumlu kilosuda 2068 gr onuda araştırdım normal görünüyor ama doktor çok küçük dedi canim çok sıkıldı görüntüde hiç hamile değil gibiyim göbek gibi duran bir karnım var zaten toplam 5 kilo aldım şu ana kadar sizce kilosu nasıl haftası bana yakın olan arkadaşlar lütfen 32+2 günlüğüm.
İki gün giremeyince birikmiş sayfaları okudum önce :) hayırlı kandiller güzel anneler Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.
Bugün perinatalog randevum vardı. Kan akışı normal, kilosu iyi, başı aşağıda fakat göbek kordonu boynuna dolanmış. Takip edilmesi gerek doktoruna bilgi verirsin dedi. Şu an kordon gevşek durumda pozisyon değiştirip gerginleştirmezse Doğum kanalına girene kadar sıkıntı olmaz dedi. Ptesi kendi doktoruma gideceğim. Bu süslü kız beni çok uğraştırdı çok. Şimdiden kolye takmış boynuna minnoş inşallah her şey yolunda gider ve sağlıklı doğumlar yaparız.
İnşallah canım hep birlikte alalım kucaklarımıza artık sona yaklaştıkça sabırsızlanıyorum :)Bikac dolanmada sıkıntı oluyo galiba canım insallah doguma kadar uslu uslu durur saglikla kucagina alirsin
Hoş geldin :)Merhaba hanimlar. Hamile olduğumu öğrendiğinden beri sayfayı sürekli okuyorum ancak hiç yazmamistim. Bu güne nasipmiş.
TurkuazM canımm nasıl oldun.
hamdolsun bu arada bebeğinde gelişiyor nekadar güzel inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahPazartesi girdim hastaneye iki gun kan takviyesi yapildi ameliyat icin gelis o gelis kaldim burda durumum simdilik iyi cok sukur
İnşallah canım hep birlikte alalım kucaklarımıza artık sona yaklaştıkça sabırsızlanıyorum :)
Sol kaburganın altında rahim olur mu ki? Bebektir o. Kasılmalar zaten kasık bölgemizde olacak. Bugün doktora bebeğin sertleşip toparlanması korkulacak bir durum mu diye sordum gayet normal olduğunu söyledi. Panik oldukça gerilim yaşarsın canım sakinleş önce su iç rahatla.Kızlar biri bana yardımcı olabilir mi suan fena şekilde panik olmus vaziyetteyim sol kaburgamın altına Bebek mi giriyor yoksa kasılma mı yasıyorum çözebilmiş değilim ağrım sızım Yok ama ara ara kaburgamın altında bir sertlik hissediyorum Bebek mi dolaşıyor yoksa elime gelen rahim mi çözemedim
Kızlar biri bana yardımcı olabilir mi suan fena şekilde panik olmus vaziyetteyim sol kaburgamın altına Bebek mi giriyor yoksa kasılma mı yasıyorum çözebilmiş değilim ağrım sızım Yok ama ara ara kaburgamın altında bir sertlik hissediyorum Bebek mi dolaşıyor yoksa elime gelen rahim mi çözemedim
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun su mübarek kandil gecesi hürmetine bebeklerimizi sag Salim hayırlısı ile kucağımıza Almayı nasip etsin Allah
İki gün giremeyince birikmiş sayfaları okudum önce :) hayırlı kandiller güzel anneler Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.
Bugün perinatalog randevum vardı. Kan akışı normal, kilosu iyi, başı aşağıda fakat göbek kordonu boynuna dolanmış. Takip edilmesi gerek doktoruna bilgi verirsin dedi. Şu an kordon gevşek durumda pozisyon değiştirip gerginleştirmezse Doğum kanalına girene kadar sıkıntı olmaz dedi. Ptesi kendi doktoruma gideceğim. Bu süslü kız beni çok uğraştırdı çok. Şimdiden kolye takmış boynuna minnoş inşallah her şey yolunda gider ve sağlıklı doğumlar yaparız.
Pazartesi girdim hastaneye iki gun kan takviyesi yapildi ameliyat icin gelis o gelis kaldim burda durumum simdilik iyi cok sukur
Kızlar biri bana yardımcı olabilir mi suan fena şekilde panik olmus vaziyetteyim sol kaburgamın altına Bebek mi giriyor yoksa kasılma mı yasıyorum çözebilmiş değilim ağrım sızım Yok ama ara ara kaburgamın altında bir sertlik hissediyorum Bebek mi dolaşıyor yoksa elime gelen rahim mi çözemedim
Merhabalar
Bugun nst ye girdim tam anlamadım sancı neresi oluyor ama 50 ye kadar yukselen çizgiler vardı
Daha öncesinde 15-21 aralık arası tahmini doğum diyen doktorum bugun yılbasında olur dedi
Bebegimin kilosu 2.450 çıktı sanki biraz az gbi geldi
Acaba kilosu az diye mi süreyi uzattı
Ne kadar durursa karnımda o kadar iyi tabi ama kafamı karıştırdı
Canım selam, benim de kasılmalarım vardı, erken dogum riski bu dedi doktorum ve akciğer gelişimi için iğne yaptılar. Kilo konusunda da çok hızlı ve önden giderken biranda yavaşladı, şuanda 1 hafta geriden gidiyor. Dert etme çok önemli değil. Risk grubuna girecek seviyeye düşmediği takdirde sorun yok.
Ciğerleri için iğne
Kilo alması için de
*tahin
*pekmez ( keçiboynuzu harnup pekmezi ya da üzüm pekmezi)
*antep fıstığı
*ceviz
*badem
*et
*balık ( balık hapı krill hapi da olur doktoruna bir sor bakalım)
*yumurta
*kasar peyniri
merhaba;
Geçmiş olsun öncelikle .sanırım krıtık haftalar atlatıldı ama kılo vs vs hala onemlı bızım ıcın.Benimde bır ara 10 gun gerılık vardı karın cevresınde muz ve sutle 3 hafta kadar sureklı sola yatarak gecırdım gıttgımde normaldı.Gecen hafta tekrar bıraz gerı oldugu soyledı doktor kordon kas akısına falan baktı hersey normal dedı cok onemsemedı sanırımEger dopplerde bebegın esı(plesanta) ve kordon kan akısıyla sorun yoksa dınleenrek sola yatarak dınlenmenı oneririm.
Merhabalar
Bugun nst ye girdim tam anlamadım sancı neresi oluyor ama 50 ye kadar yukselen çizgiler vardı
Daha öncesinde 15-21 aralık arası tahmini doğum diyen doktorum bugun yılbasında olur dedi
Bebegimin kilosu 2.450 çıktı sanki biraz az gbi geldi
Acaba kilosu az diye mi süreyi uzattı
Ne kadar durursa karnımda o kadar iyi tabi ama kafamı karıştırdı
Bugün doktora bebeğin sertleşip toparlanması korkulacak bir durum mu diye sordum gayet normal olduğunu söyledi. Panik oldukça gerilim yaşarsın canım sakinleş önce su iç rahatla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?