- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 113
- 37
Takma bence hiç kafanaaa yavrum gayet iyi bebişin sıkma canınıCanim bas femur yani bacak ve karin çevresi ölçümleri tam haftası ile uyumlu ne geride ne ileride ama niye öyle dedi anlamadım ağrıya zaten dayanamıyorum birde kafamı bulandırdı iyice moralim bozuldu
Maşallah canimYani hemde 4270 gr
Çok sağol canim benimTakma bence hiç kafanaaa yavrum gayet iyi bebişin sıkma canını
Çok şükür o zaman canım hayırlısı olsun hakkımızdaSaolasın canım İnsülin hic kullanmadık diyetle kontrol altında tutuluyoruz ben hiç kilo almıyorum sadece bebek alıyor
İki gecedir çok acıkıyorum ya gece yatmadan süt icmeme rağmen midemden sesler geliyor
Gayet normal benim 32 hafta geçen hafta gittiğimde doktorun 1700 dedi gelişimi iyi dedi bir haftada da 370 gram alacak değil benim bebekteGünaydın arkadaşlar çok sancim var halen gece boyu çektim kadın doğum acile gittim rahim ağzında aciklik yok ama baş yerleşmiş dayanılmaz ağrım var doktor muayene etti yabancı uyruklu bir doktordu bana sen birşey yemiyormusun dedi bebek çok küçük dedi ölçümleri yazdı verdi acaba haftasini mi anlamadı ölçümler haftamla uyumlu kilosuda 2068 gr onuda araştırdım normal görünüyor ama doktor çok küçük dedi canim çok sıkıldı görüntüde hiç hamile değil gibiyim göbek gibi duran bir karnım var zaten toplam 5 kilo aldım şu ana kadar sizce kilosu nasıl haftası bana yakın olan arkadaşlar lütfen 32+2 günlüğüm.
Sağol canım inşallahDarısı başına inşallah
Senin haftanda doktora gitmiştim kilosu benzerdi. ve aynen başı öyle bir dayanmıştı ki ağrıdan muayenede duramadım sürekli acıma geldi ancak doktorum vajinal ultrasonla rahim ağzına baktı birşey olmadığını ağrı yapacağını söyledi. bebek kafasını sağ tarafına dayamıştı eve gelince soluma doğru yattım bu müddet sonra kafasını kaydırdı sanırım o ağrı geçti. Başka bir doktora daha mı görünsen ?Günaydın arkadaşlar çok sancim var halen gece boyu çektim kadın doğum acile gittim rahim ağzında aciklik yok ama baş yerleşmiş dayanılmaz ağrım var doktor muayene etti yabancı uyruklu bir doktordu bana sen birşey yemiyormusun dedi bebek çok küçük dedi ölçümleri yazdı verdi acaba haftasini mi anlamadı ölçümler haftamla uyumlu kilosuda 2068 gr onuda araştırdım normal görünüyor ama doktor çok küçük dedi canim çok sıkıldı görüntüde hiç hamile değil gibiyim göbek gibi duran bir karnım var zaten toplam 5 kilo aldım şu ana kadar sizce kilosu nasıl haftası bana yakın olan arkadaşlar lütfen 32+2 günlüğüm.
Doktorum koku problemi olduğu için vajinanin florasinin bozulduğunu soyledi vagi florayı bana da verdi ben kullanmak istemediğini söyledim o da o zaman sirkeli su ile yika dedi. cidden sirkeli su mucize.. göbek deliğim bebeğin pozisyonuna göre içine kaciyor bazen bazen de olduğu gibi dışarı çıkıyor gün içinde sürekli bu oluyor. ben hic endişelenmedim. Ancak sen ev taşıdın ve eminim yoruldun sancılar için endişelenmekte haklisin. evin işi de hala bitmemiştir lütfen kendini yorma o ev taşıma işinin tamamı ancak 1 ayda bitiyorKızlar 4-5 gündür hiç iyi hissetmiyorum kendimi, haftasonu ev taşıdık ondan mı oldu bilmiyorum. Ara ara kasılmalar oluyor, rahim yuvarlak şekilde dışarıdan görünecek şekilde toplanıyor ama sık aralıklarla olmuyor, bebek de hareketli. Ama ben ayağa kalkmakta zorlanıyorum, sürekli idrara sıkışıyorum, sancı yapıyor. Perşembe günü idrar tahlili yapılmıştı idrar yolu enfeksiyonu yok dediler, akıntım olduğu için ufak bir vajinal enfeksiyon varmış vagi-flora diye bir fitil verdi dr. Evde yürürken bile hem vajinada hem kasıklarımda sancı oluyor, bir de göbek deliğim aylardır hep dışarıya doğru çıkık duruyordu, 2 gündür eski haline döndü. Noluyor anlamıyorum, inşallah kötü bir şey yoktur. Yarın kontrolüm var ama canım çok sıkkın, yapmam gereken bir sürü hazırlık var yapamıyorum
Doktorum koku problemi olduğu için vajinanin florasinin bozulduğunu soyledi vagi florayı bana da verdi ben kullanmak istemediğini söyledim o da o zaman sirkeli su ile yika dedi. cidden sirkeli su mucize.. göbek deliğim bebeğin pozisyonuna göre içine kaciyor bazen bazen de olduğu gibi dışarı çıkıyor gün içinde sürekli bu oluyor. ben hic endişelenmedim. Ancak sen ev taşıdın ve eminim yoruldun sancılar için endişelenmekte haklisin. evin işi de hala bitmemiştir lütfen kendini yorma o ev taşıma işinin tamamı ancak 1 ayda bitiyor
Ben kullanmak istemiyorum birşey olur mu dedim o da sirkeli su dene işe yaramazsa o zaman bakarsın dedi. sirkeli suyu yapıyorum 2 gün rahatım. haftada 2 kez sirkeli su yapıyorum ihtiyaç duymadım. Bende enfeksiyon çıkmadı ama sadece florası bozulduğu için vermişti bana sebeplerimiz farklı ise kullanmak durumunda olabilirsin :)Son 1 haftada çok yoruldum, çok yıprandım aslında ve dediğin gibi evin işleri bitmedi hala, bebeğin hazırlıkları da yarım kaldı, çanta hazırlayacaktım, onu bile yapamıyorum. Vagi-florayı neden kullanmak istemedin? Ben de 2 gündür kullanıyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum. Sirkeli suyu ben de deneyeyim, çok sağol..
Ben kullanmak istemiyorum birşey olur mu dedim o da sirkeli su dene işe yaramazsa o zaman bakarsın dedi. sirkeli suyu yapıyorum 2 gün rahatım. haftada 2 kez sirkeli su yapıyorum ihtiyaç duymadım. Bende enfeksiyon çıkmadı ama sadece florası bozulduğu için vermişti bana sebeplerimiz farklı ise kullanmak durumunda olabilirsin :)
Ben hazır sirke ile yapmadım canım . Ev sirkesi (elma) ile yaptım her duştan sonra böyle cay bardağının içine 3 4 kaşık kadar dolduruyorum. En son saf sirkeyle tek seferde yıkayıp durulamıyorum. Ancak hazır sirke kullansaydım suyla seyreltirdim sanırım. Bu doktorun bana verdiği bir oran degil ama benim kendi belirledigim bir oran. Yakın zamanda gidecekseniz doktorundan oran isteyebilirsin iyice florayı da bozmamak lazım bana iyi geldiği için yaptığım sormadım ne şekilde diyeCanım sirkeli su beyaz sirke 2 bardak suya 1 bardak sirke şeklinde o bölgeyi silme şeklinde yapıyorsun değil mi
Ben de yapcam yapcam hep kaldı . Sonra sirke bitti falan:)
Ben kullanmak istemiyorum birşey olur mu dedim o da sirkeli su dene işe yaramazsa o zaman bakarsın dedi. sirkeli suyu yapıyorum 2 gün rahatım. haftada 2 kez sirkeli su yapıyorum ihtiyaç duymadım. Bende enfeksiyon çıkmadı ama sadece florası bozulduğu için vermişti bana sebeplerimiz farklı ise kullanmak durumunda olabilirsin :)
Csnım tek Doktor ile devam etmeni öneririm sana benim de bebegin kafası 2.5 hafta ileriden gidiyor bende çol tedirgin oldum doktorum bana önemli olan detaylı ultrasonda Ne çıktığı Dedi bende özel bir hastanede profesöre yaptırdım detaylıyı doktor sonradan ölçümler büyük çıkıyorsa bu genetik ile ilgilidir Dedi yani benim esinin kafası büyük mesela muhtemelen ondan olduğunu söylediInşallah canim araştırdım bende gayet iyi düşünüyorum ki perinatolojide özel üniversite haastanesinde doçent doktorum hiç geride demedi gayet iyi sağlıklı bir bebek dedi 20 gün önce 1500 gr demişti kendi doktorum bu geceki devlet acilinde bir doktor benim takipli hastanem çok pimpirikli hemen ufacık bir ağrıya sancıya yatış veriyor diye buraya gittim buda kafamı bulandırdı
Doktor diplomasini kontrol etsin gercekten kilosu mukemmel...Günaydın arkadaşlar çok sancim var halen gece boyu çektim kadın doğum acile gittim rahim ağzında aciklik yok ama baş yerleşmiş dayanılmaz ağrım var doktor muayene etti yabancı uyruklu bir doktordu bana sen birşey yemiyormusun dedi bebek çok küçük dedi ölçümleri yazdı verdi acaba haftasini mi anlamadı ölçümler haftamla uyumlu kilosuda 2068 gr onuda araştırdım normal görünüyor ama doktor çok küçük dedi canim çok sıkıldı görüntüde hiç hamile değil gibiyim göbek gibi duran bir karnım var zaten toplam 5 kilo aldım şu ana kadar sizce kilosu nasıl haftası bana yakın olan arkadaşlar lütfen 32+2 günlüğüm.
Geçmiş olsun canım kendini yorma işlerin sonu gelmiyor inan kadın tut i yapsın sen otur şöyle bir kenara diğer işlerinide dinlene dinlene yap ne olur dikkat et zaten az kalmış hayırlısı olsun inşallahKızlar 4-5 gündür hiç iyi hissetmiyorum kendimi, haftasonu ev taşıdık ondan mı oldu bilmiyorum. Ara ara kasılmalar oluyor, rahim yuvarlak şekilde dışarıdan görünecek şekilde toplanıyor ama sık aralıklarla olmuyor, bebek de hareketli. Ama ben ayağa kalkmakta zorlanıyorum, sürekli idrara sıkışıyorum, sancı yapıyor. Perşembe günü idrar tahlili yapılmıştı idrar yolu enfeksiyonu yok dediler, akıntım olduğu için ufak bir vajinal enfeksiyon varmış vagi-flora diye bir fitil verdi dr. Evde yürürken bile hem vajinada hem kasıklarımda sancı oluyor, bir de göbek deliğim aylardır hep dışarıya doğru çıkık duruyordu, 2 gündür eski haline döndü. Noluyor anlamıyorum, inşallah kötü bir şey yoktur. Yarın kontrolüm var ama canım çok sıkkın, yapmam gereken bir sürü hazırlık var yapamıyorum
Bana hic bir zararı yok ilacın kullanabilirsin dedi ama ben inat ettim birde enfeksiyon yok bende ama sende hafif enfeksiyon varsa ihmal etme bence deKendi doktorum değildi veren, o yüzden ben de emin olamamıştım aslında, mesaj atıp sordum, o da kullanabilirsin diyince başladım. Akıntım olunca verdi ama koku, kaşıntı falan yok, neye göre hafif enfeksiyon dedi anlamadım. Akıntı da erken doğumu tetikleyebilir dediği için kullanmaya başladım ben de. Yarın sorayım bakalım sirkeye ne diyecek. Hamilelik öncesi hiç böyle bir şey yaşamadım, hamilelikte her şey ne kadar değişiyor, sürekli farklı sağlık sorunları patlak veriyor, az kaldı diye avutuyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?