Masallahhh canimm ne guzel olmus 2. Ha bu senin. Ay bende esim kalsin diyorum ama bu surekli sigaraya inip bizi yanliz birakir :) insallah bizde cabuk toplariz.ay sut gelsin o emsinde acarim artikin napim analik iste. Ayy bide yine bisi soracam kanaman oldumu cokİlk doğumumda 11 gun yataktaydım
Bu sefer farklı bir dr da sezaryen oldum
Kesik üstünden kesilmesine ragmen
2. Gün odada tek başıma duşumu bile aldım refakatçı sadece eşimdi mışıl mışıl uyudu tek başıma wc ye gidebiliyordum 2. Gün, çok iyiydim herkes ameliyatlı gbi değilsin diyordu benim hissettiğimde oydu
Dr a göre değişiyor yani
İlk zmnlar kimsenin yanında emziremesende zamanla emzirirsin :)
Bakarsın da annesisin sen
Hemşirelerde basta destek oluyor merak etme
Masallahhh canimm ne guzel olmus 2. Ha bu senin. Ay bende esim kalsin diyorum ama bu surekli sigaraya inip bizi yanliz birakir :) insallah bizde cabuk toplariz.ay sut gelsin o emsinde acarim artikin napim analik iste. Ayy bide yine bisi soracam kanaman oldumu cok
Olsun yinede onlar kalsin yanimizda aile olmayi anlasinlar. Oh iyi olmus canim bende depend aldim 2 de buyuk camasir koydum baska ped koymadim 9 tane depend koydum bebegede 20 bez koydum 2 gun kalirsak yetermiBenimkide öyle yaptı saat bası sigaraya cıktı geldi :)
İlk doğumumda plasenta ayrılmıştı bu yuzdenmidir bilmiyorum ama ilk 20 gun asırı kanamam olmuştu sanki adetimin ilk gunu gbiydı yoğunluğu rengi kokusu
36. Gün de tamamen bitmişti
Bu sefer 3-4 gun kanAmam oldu sonrası kahverengi leke
Bugun 20 gun oldu neredeyse hiç bir akıntı bile yok sanırım bitiyor
Amin inşallah canım dualarım hepinizle bol bol dua edecem tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinMaşallah canım günler ne güzel geçti senin için sayılı gün :) sağlıkla gelsin inşallah ağrısız bol sütlü günleriniz olsunbizede dua et çok bekletmesin bizleri
Tamam canım hayırlısıyla senide eklerim akşamBi ertelenme daha yasamazsam insallah beeeenn
Sağolasın canım düzenliyorum hemenCanım iki tane 1 ocak annemiz var. @boy_17hzrn ve @zizag :)
Öyle canım hayırlısı ben ilk alınan olacam birde oğlum rahatsız aklım onda kalacak heyecan tavan bendede zaman du gibi geçtiHeyecan dorukta bu gece bile uyuyamadim.
Ben de hastanede 7 de olup 8:30 da ameliyata girecektim ama sezaryen saati saat 10 a alinmis. Aslinda daha erken olmasi daha cok isime geliyordu ama vardir bi hayir
Yarın sabah hayırlısıyla canımMeIodi dogurdunuzmuuu kizlar
Allahim yardimcin olsun bende yarin ogleden sonra belli olacak ama 4 u kesin gibiAmin inşallah canım dualarım hepinizle bol bol dua edecem tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin
Tamam canım hayırlısıyla senide eklerim akşam
Sağolasın canım düzenliyorum hemen
Öyle canım hayırlısı ben ilk alınan olacam birde oğlum rahatsız aklım onda kalacak heyecan tavan bendede zaman du gibi geçti
Yarın sabah hayırlısıyla canım
Biz de sabah 7 gibi hastanede olacağız, doktor başka acil bir ameliyat çıkmazsa 8-8.30 gibi alırız dedi:)) bakalım heyecan tavan :))Evet canım saat sayıyoruz bende 7.30 da hastanede olacam heyecan var mı
Canım aynen saat sayıyoruz seni ne zaman alacaklar canım kontrollerini yap bişi eksik değildir inşallah
Akşam eklerim listeye bizi
Saglikla buyutun evladinizi
Ben de 3 ocak annesi olucam insallah canim.
Sabah 8:30 da ameliyathaneye giricem. Artik gunleri geride biraktik saat sayiyoruz
Tamam canım ben haber veririm inşallah.
Canm benim şekerim yüksek olduğu için her akşam insülin iğnesi vurulmam gerekiyor.3 Ocakta tam 40. Haftaya girdiğim için daha fazla beklemenin gereği yok dedi.
Aynen canım elden gördüğümü aileden de kv de görmedim neyse herkes ne yaparsa kendineCanım ben onlar için canımı sıkmayı bırakalı çok oldu
Sadece eşim üzüldüğü için ister istemez üzülüyorum
Benim tavrım net olduğu için zaten inat ediyor yaaa
Biz istemiyoruz dedikçe iyice yokuşa sürüyor
Gelmemesi gelmesinden daha hayırlı
En azindan burada eşimin canını sıkmaz
İnşallah ta gelmez
İnsanlar nasılda kendilerini böyle nimetten sayıyorlar
El olsa yardım edilir ama güya aileyiz yaa işte ondan dolayı senin kayınvalide de istememistir
Beni de ekleyin o halde 3 ocak annelerine:)yarın sabah 8 30 da çağırdı. Sezaryen olacağım heyecan tavan yapmış durumda sağ salim alırız inşallah hepimiz kucağımizaEvet canım saat sayıyoruz bende 7.30 da hastanede olacam heyecan var mı
Canım aynen saat sayıyoruz seni ne zaman alacaklar canım kontrollerini yap bişi eksik değildir inşallah
Akşam eklerim listeye bizi
Hey maşallah canım takvimi bitirdin :) çokça amin
İnşallah canım inşallah..Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah suniye olumlu cevap verir bebiş gelir hayır ile :)
Rabbim yardımcımız olsun canımGozun aydin canim benimde persembe olacak tosbikimin suyu azalmis ayni heyecan bendede var uyuyamiyorum bile kafamda deli sorular nasil olacak ne olacak bolbol dua edelim Rabbim yardimcimiz olsun
Dogum sancısı olsa kesilmez di ki canım ya uyuyamazdın hala devam ediyorsa bebek geliyor durÖnce düzenli olarak beş dakika aralıklarla geldi kasıklarım ve belime çok ağrı oldu. O esnada Bebek kasılıyor sonra hareket ediyor tekrar kasılıyor. Bu sıklıkla Bi saat sürdü sonra uyuyakalmışım gece tekrardan bu rutinde başladı. Yalancı sancı veya gaz sancısıdır diye düşünüp Hastaneye de gitmedim
Sürekli diyecektim yanlış yazmısımDüzenli olunca mi yalancı oluyor anlamadım
Aminn canimm.Rabbim yardımcımız olsun canım
Kolaylıkla olsun dogumlarimiz
geçmiş olsuncanım benim rabbim senide bebeğini de korusun sağlıkla kucagina almak nasip olsun..Ben kalbimde ağrı ile gittim delik var dediler sizde neydi sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?