2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

bebeginizin kusmalari nasil acaba benim bebegimde cok kusuyo kontrole gidince sorucam bende doktora nurse harvey bende kullaniyorum oncesinde biogai kullaniyoduk ama bu daha etkili geldi bana d vitaminide wellcare kullaniyorum katkisiz oldugu icin bunu onermistii doktorumuz

Bizde de roller tam tersi çocuk için günde kaç kez atışıyoruz sayamam :) bizim şampuan hiç yakmıyor canim ama gözü yinede kızarıyor.

Burnuna mı csnım sütüm kaldı mı bilmiyorum ama denerim

Teşekkür ederim canım bende bi denicem dediğin yanlız bişi sorcam 3 damla vermen gerektiğini doktor mu Söledi kendi fikrin mi ilacın kullanımında 20 damla yazıyor çünkü L Lilyumm_

Bebek reflüsü deri doktorumuz her türden kusuyor bazen emerken kafasını çevirip bazen emdikden sonra hemen gazını çıkar cıkartma uyurken da hem uyanıo rahatsız ediyor midesi sanırım ağzına geliyor bogazını yakıyor oyüzden huzursuz çok canım

Teşekkür ederim canım bende bi denicem dediğin yanlız bişi sorcam 3 damla vermen gerektiğini doktor mu Söledi kendi fikrin mi ilacın kullanımında 20 damla yazıyor çünkü L Lilyumm_
Canım bir arkadaşımın doktoru bu şekilde başlayalım gerekirse artırırız demiş onlar da deneyip sonuç almışlar. Ben de aynı şekilde başladım şimdilik iyi gidiyor gibi :)

Aynı bizim durum

Bizde de roller tam tersi çocuk için günde kaç kez atışıyoruz sayamam :) bizim şampuan hiç yakmıyor canim ama gözü yinede kızarıyor.
Valla bizde öyle sürekli babaaının pimpirikleriyle ugrasıyoruzuben birazdaha sakınım ona göre ona kalsa kimseye gostermiycek cıkarmıycak mikrop kapar diye tamm korumak gerekiyo ama bizimki aşırı allah yardım etsin valla bizlere. Sonucta hala evlatlarımıza annesinden baska kımsenin daha iyi bakamayacagını anlayamadılar. İstiyolarki onlarada sorulsun onlar daha iyi bilir. Allah yardımcımız olsun valla buyutene kadark çekicez herhalde

Canlar şimdi uzun soluklu biberonla mama yedikten sonra biberonu ağzından çekince fışkırarak kustu çok korktum ilk kez oluyorciddi bişey değildir demi canlar

Merhaba nurse damlayi doktorunuz mu soyleid? Bzi suan sadece biogaia kullaniyoruz acaba ikisini kullanmak daha ki iyi? Biogaia kaka icin iyi ama gaz sorunu drvam ediyir birde kolik bebegim sanirim surekli bir aglama surekli miz mzi gazdan sanirim

Kızlar banyoyla ilgili yine bişiy soracağım kızım iki aylık ilk ücü ay yenidogan bebek şampuanj mı kullamak gerekıyor yoksa normal bebek şampuanı kullanabilirmiyiz bdn normal bebek şampuanı kullanıyorum sebamed in gerci dun banyoda bebişimin gözunj yaktı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…