2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım sen yine de ikili testi yaptırsan mı acaba? Ben bi yerde ikili testteki sonuç güvenirliği 3lü ve 4lüden daha fazla diye okumustjm bi arastır istersen
evet canım ikili test diğerlerine nazaan çok daha güvenilirmiş. hatta çoğu dr ikili testi normal çıkanlara yaptırmıyormuş diğer testleri

Günaydınlar bugün de baş agrisiyla uyandım hamd olsun ne diyim Allahim beterinden korusun bulantı bir yandan ağrı bir yandan istahimda kesildi gecicek elbet bebeğim iyi olsun annelik kolay değilmis doğru

ben gıbısın sende dun bende uyudum hep sıcak da etkılıyor benı sanırım ıse gelmek ıstemıyorum bunaldım ıyıce
Uyusam ağrıyor uyanikken ağrıyor napcagimi şaşırdım sadece sag tarafım migrenim tuttu iki gündür ondan geçmiyor sanırım doktora soyledigimde sicaklardandir dedi bircok etkeni var Allahım sifa versin herbirimizn ne derdi varsa canım

aynen artık cok saglıklı olmayacagımız kesın hasta gıbı ve hasss olacagız hayırlısı ıle saglıkla alalım da kucaklarımıza ınsallah canım

Günaydınlar bugün de baş agrisiyla uyandım hamd olsun ne diyim Allahim beterinden korusun bulantı bir yandan ağrı bir yandan istahimda kesildi gecicek elbet bebeğim iyi olsun annelik kolay değilmis doğru
benim de baş ağrım oluyor sürekli. eskiden baş ağrısı nedir bilmezdim oysa. şimdi her gün ağrıyor

kızlar günaydın
bacağımda kasılma oldu 2 kez sabaha karşı , çok fenaydı
böyle şikayeti olan var mı
Benim de geçenlerde birkaç kez oldu. Bacağıma kramp girio ve o acı beni uykumdan uyandırıyor. Ama bana daha önce de olurdu sinir strese bağlamışımdır hep. Tıbbi bir açıklaması var mı bilemiyorum.

aynen artık cok saglıklı olmayacagımız kesın hasta gıbı ve hasss olacagız hayırlısı ıle saglıkla alalım da kucaklarımıza ınsallah canım
Aynen canım Allah beterinden korusun bunlar yine de dayanilabilir şeyler en azından

canım benim de başım ağrıyo bu son 1 haftadır başımın arkasından başlıyor sonra şaşaklarıma kadar vuruyor. yemeni sıktırıyorum başıma biraz hafifliyor ya da uyuyunca geçiyor. ama hamileliğin bu haftaları başağrısı haftalarıymış bu süreç normal. çekecez artık üzülme.. Allah yardımcın olsun.

ya bı arkadasım vardı burda aynı syelerı hıssedıyorduk o da kız ıstıyordu ama erkek gıbı gelıyordu hangınızdınız kız o :)

benim sanırım o kumkumcum

senin kız mı erkek mi belli oldu mu? benim daha belli değil.

olabılır valla kuzum kıza benzıyor dedı de doktor bende senınkı bellı oldu mu onu merak ettım ondan yazdım :)

benim de baş ağrım oluyor sürekli. eskiden baş ağrısı nedir bilmezdim oysa. şimdi her gün ağrıyor
Ilacta icemeyince kötü oluyor dün dayanamadim artık mecbur içtim buz torbası falan filan kâr etmiyr bir yerden sonra sen ne yapiyorsun gecmesi icin canım

kızlar bilen yok mu bu yaşa göre hesaplamada bebeğin doğum yılını mı hamile kaldığımız yılı mı baz alıcaz? 2017 mi 2018 mi??

olabılır valla kuzum kıza benzıyor dedı de doktor bende senınkı bellı oldu mu onu merak ettım ondan yazdım :)

ay inşallah gönlüne göre kızdır evladın :))
ben de doktora gidicem ama cinsiyeti de öğrenmek istiyorum o yüzden bekliyorum. sen en son ne zaman gittin kontrole canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…