2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar Merhaba,
Bu ara aşırı negatifim. Sürekli ağlıyorum. Bebeğime konsantre olamıyorum. Devamlı kötü düşünceler barındırıyorum. Çok hırçınım ve eşimle aşırı derecede problem yaşıyorum. Bazen onu görmek dahi istemiyorum.
Bunları nasıl aşacağımı, nasıl altından kalkacağımı bilmiyorum ve hiç olmaması gereken günler yaşıyorum. Hamileliğime sevinemiyorum, heveslenemiyorum, devamlı modum düşük ve hiçbirşey umrumda değil. Ne yapmalıyım sizce ?

Hepimizin canım benim gecicek bu zamanlarda 2.trimester(dogrumu yazdım bilmiyorum) rahat derler ama pekte öyle görünmüyor iki canlı olmak sanırım vücut bir yerden tepki veriyor
Bastaki ifadeye yanlislikla bastm silinmiyorda canım mobil uygulamada

ay inşallah gönlüne göre kızdır evladın :))
ben de doktora gidicem ama cinsiyeti de öğrenmek istiyorum o yüzden bekliyorum. sen en son ne zaman gittin kontrole canım?
canım ben 11+5 de gıttım doktora gore de 12+4 du sende gıt ıstersen yakınız zaten gercı daha net olsun dersen az daha bekle :) bende sımdı ılk on gun kontrol ucretsız ya tekrar gıtsem ayıp mı olur dıyorum :))

evet ben de rahatlık göremedim şimdiye kadar. baş ağrısı ve sürekli midem kıyılıyor birşeyler yemem gerekiyor ve tansiyonum düşüyor :/

yok canım neden ayıp olsun. benim hastanemde de 9 gün kontrol süresi ama geçen gittiğimde öğrendim muayene gününü de sayıyorlarmış yani aslında 8 gün kontrol süresi. sen de dikkat et 9 gün olabilir seninki de yani.

benim doktorum zaten her muayeneye gittiğimde haftaya konrtole gel yine bi bakayım diyodu :) ayıp falan değil yani. bence gününü geçirmeden git. benimde bugün 12+6 o yüzden ben az daha bekleyip gideyim. doktor muayenede göremese de kontrol de görür inş :)

evet ben de rahatlık göremedim şimdiye kadar. baş ağrısı ve sürekli midem kıyılıyor birşeyler yemem gerekiyor ve tansiyonum düşüyor :/
Benim yerken birsey yok bitti yemek başlıyor bulantı sürekli yemem mi lazim anlamadım ki zaten cok kilo almışım ortada birseyde yok nereme gitti bilmem birde uyku duzensizligim var ondanda oluyor baş ağrısı sen gecirmek için ne yapıyorsun canım

Ilacta icemeyince kötü oluyor dün dayanamadim artık mecbur içtim buz torbası falan filan kâr etmiyr bir yerden sonra sen ne yapiyorsun gecmesi icin canım
canım ben de ilaç içmedim hiç ama bazen duvara vurasım geliyo kafamı. eşime masaj yaptırıyorum başka da bişey yapmadım. soğuk su iyi geliyo mu ?

başıma yemeni sıktırıyorum hafifliyor. başka da bir şey yapamıyorum. ben de çok kilo aldım sonumuz hayır olsun.

KUMKUM06 ben hala erkek hissediyorum. hatta kıza dair hiçbir hissim umudum yok öyle eminim ki erkek olacağından. neden böyle bilmiyorum. kız olursa ekstra bir mucize olacak bizim için. ama bunu yazarken bile umudum yok o derece sağlıklı ve hayırlı olsun yeter. şimdiden erkek kıyafetlerine bakıp kendimi erkeğe adapte etmeye çalışıyorum

Benim de geçenlerde birkaç kez oldu. Bacağıma kramp girio ve o acı beni uykumdan uyandırıyor. Ama bana daha önce de olurdu sinir strese bağlamışımdır hep. Tıbbi bir açıklaması var mı bilemiyorum.

magnezyum potasyum eksikliği , bu birkaç gundur beslenmeme pek önem veremedim
ondan mı bilemedim

Bende bilmiyorum tatlim resim yukleme konusunda yardimci olabilecek var mi ?
canım hıc bellı olmaz uzulme ne olur moralını yuksek tut hepımız ıcın gecerlı bu ne hıkayeler var oyle cıkar denıp de saglıkla dogan bebekler var unutma
Elimden geldiğince moralini yüksek tutuyorum ama içimde de birşey yanıyor hep bakalım son yaptırdığımız testin sonucu ne cikacak

kızlar günaydın
bacağımda kasılma oldu 2 kez sabaha karşı , çok fenaydı
böyle şikayeti olan var mı
Benimde 2 3 kere öyle oldu canım yerinden çıkmış gibi çok kötü bi ağrıyla uyandım magnezyum potasyum alın diyolar ama bakıcaz artık

Günaydın güzel anneler cinsiyeti belli olanlar hepinize hayırlı olsun inş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız tombiş bebekleri iştahsız olmasınlar diye ekstra dua edin
Bu arada ben bakteriyel vajinit oldum çok kötü akıntım ve koku var yarın doktora gidicem dua edinde bebeği etkilemesin nerden kaptıysam artık

geçmiş olsun canim benim inşallah tez zamanda iyi olursun allahim senide bebeginide korusun inşallah

canım nerden biliyorsun teşhisini? bende idrar yolu sanıyordum doktor son gittiğimde akıntı idrara karıştığı için bu sonuç çıkıyor olabilir dedi. akıntımın rengini sordu ben de farkediyordum sarıydı rengi eskiden şeffaf olurdu. bana fitil verdi ama kullanmaya korktum 3 ay dolsun diye bekledim. önümüzdeki hafta kullanmaya başlıycam. ama benim bakteriyel mi bilmiyorum. idrar kültürüm temiz çıkmıştı.

Canım oğlumda da olmuştu normalde sürekli akıntım beyaz olur ama bi haftadır sarıydı ve iyice arttı bayat balık kokusu var çok kötü ordan anladım ilaç kullanma konusunda eczacı oldum ama yinede doktor yazsın diye gidicem kullanabilirsin canım düşük dozlarıda var fitillerin korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…