2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Artan kan akışı ve düşük tansiyondan canım bol bol su iç hareket et az ve sık beslen iyi geliyor
canım elimde su şişesiyle geziyorum resmen. ama yemek konusunda çok titiz olamıyorum çalıştığım için.. evdeyken meyve kuruyemiş filan atıştırıyorum ama işteyken çok olmuyo

geçmiş olsun canim benim inşallah tez zamanda iyi olursun allahim senide bebeginide korusun inşallah
Canım çok sağ ol Allah razı olsun
canım elimde su şişesiyle geziyorum resmen. ama yemek konusunda çok titiz olamıyorum çalıştığım için.. evdeyken meyve kuruyemiş filan atıştırıyorum ama işteyken çok olmuyo
Canım kendine hazırlayıp çantana atabilirsin

Yarın doktora gidicem canım 13+4 oluyorum gösterir herhalde bilmiyorum burdakiler baya erken öğrenmişmaşallah
ben de 20 sinde gidicem. 15+1 de görürüz heralde evet ben de farkettim arkadaşlar baya erken öğrenmiş.. içine hangisi doğuyor senin kız mı erkek mi ?

geçmiş olsun canım korkma fitil verir belki geçer inşallah. ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antibiyotik kullandım 30 tablet. hala da tam geçmedi sanırım, kontrole gidince baktırıcam. sen içini ferah tut

canım eczacıysan sana bir söyleyeyim ilacımı Donaxyl 6 vajinal tablet. 6 gün gece yatarken fitil olarak alacaksın demişti 1 hafta önce.

Bilmem canım doktora gitmem pek bunda 6 haftalıken gitmiştim doğuma kadar gitmem demiştim ama hastalandım oğlumda 17 haftalıkken öğrendim
ben de 13+3 te gitmeyi düşünüyorum eğer görünmezse kontrolüme 14+3 te gittiğimde görür diye düşünüyorum

canım eczacıysan sana bir söyleyeyim ilacımı Donaxyl 6 vajinal tablet. 6 gün gece yatarken fitil olarak alacaksın demişti 1 hafta önce.
Yok canım eczacı değilim ama bilgim var baya ilaçlar konusunda o kadar çok ilaç kullandım ki bu enfeksiyonlar için ilk defa mı geçiriyorsun enfeksiyonu kullanabiliesin korkma zarar vermez bebeğe ama iç çamaşırına bez koy fitil akıyor bazen

geçmiş olsun canım korkma fitil verir belki geçer inşallah. ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antibiyotik kullandım 30 tablet. hala da tam geçmedi sanırım, kontrole gidince baktırıcam. sen içini ferah tut
Bakteriyel olunca bebeği etkiliyor ve bebek düşük doğum kilosuyla doğuyor oğlumda belki bu yüzden zayıf doğdu diyorum bazen Rabbim bizi mikroplardan korusun inş

ya bende hep erkek gıbı gelıyordu hatta doktor yaklastırınca ben dırek erkek mı dedım kız gıbı daha cok dedı :)

ben de 20 sinde gidicem. 15+1 de görürüz heralde evet ben de farkettim arkadaşlar baya erken öğrenmiş.. içine hangisi doğuyor senin kız mı erkek mi ?
Canım daha günüm geçmeden eşim hamilesin ve oğlumuz olacak dedi ilkindede demişti tuttu hisleri kuvvetli baya bende etkilendim mi ne erkek hissediyorum tekrar
rüyalar hep erkek keşke ikiz üçüz olsada araya kızda karışsa ama kısmet artık

Bakteriyel olunca bebeği etkiliyor ve bebek düşük doğum kilosuyla doğuyor oğlumda belki bu yüzden zayıf doğdu diyorum bazen Rabbim bizi mikroplardan korusun inş
amin canım. haklısın, işte benim de içim rahat etmiyo acaba geçmedi mi diyorum ama inşallah geçmiştir. rabbim seni de meleğini de korusun

ay ıste karar veremedım bızde uc dort gun gecse de kontrol ıse ve kan verılmeyecek bı ıslem yapılmayacak ıse alıyorlar ıcerıye

sabah 6'da oldu , uykudan uyandım ,hala ağrıyo bacağım
Ger canım bacağını netten bak gebelikte yapılan egzersizler var onları dene muz ye
Normalde 5. Aydan sonra başlar ama bizde erken başladı napalım

benim eşim de geçen laf arasında ana-kız kelimesini kullandıı. aaaaa nerdne biliyosun kız olcağını dedim. içime doğdu heralde bilmiyorum dedi.. Allah gönlümüze göre versin, sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…