- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Farketmiyor canım niyetim 5 bıyıklı 5 bıyıksız hayırlısı artıkbenim eşim de geçen laf arasında ana-kız kelimesini kullandıı. aaaaa nerdne biliyosun kız olcağını dedim. içime doğdu heralde bilmiyorum dedi.. Allah gönlümüze göre versin, sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun inşallah
Bilmem canım doktora gitmem pek bunda 6 haftalıken gitmiştim doğuma kadar gitmem demiştim ama hastalandım oğlumda 17 haftalıkken öğrendim
Yok canım eczacı değilim ama bilgim var baya ilaçlar konusunda o kadar çok ilaç kullandım ki bu enfeksiyonlar için ilk defa mı geçiriyorsun enfeksiyonu kullanabiliesin korkma zarar vermez bebeğe ama iç çamaşırına bez koy fitil akıyor bazen
ya bende hep erkek gıbı gelıyordu hatta doktor yaklastırınca ben dırek erkek mı dedım kız gıbı daha cok dedı :)
ay ıste karar veremedım bızde uc dort gun gecse de kontrol ıse ve kan verılmeyecek bı ıslem yapılmayacak ıse alıyorlar ıcerıye
Sen cinsiyeti ne zaman öğrenmeyi düşünüyorsun :)Yupppppppiiiiiiii bekleme arkadasimm:)
Bence bu sefer bile gelmesin. Şimdi izin verirsen sonra önünü alamazsınKızlar kayinvalidesiyle kontrole giden var mi hic. Benim ki aradi tutturdu bende gelcem diye. Simdi ne var bunda diyeceksiniz. Zamaninda bana cok cektirdi cok kötü gunler yasadim hatta esime baska birini bulmaya bile calistilar. Kendi kayinpederini evime yolladi cam kapi ne var ne yok vurdu gecti sövmeler etmeler neler nler anneme bileen sonunda kiraya ciktim rahat ettim tabi yine yapacagindan geri kalmiyor yinede yakami birakmiyor. Bu yuzden cok soğudum istemediğimi bildiği halde inat ediyor gelcem diye. O kadar dedim gelsen de doktorun yanina giremezsin diyorum ben gelcem diyo. Hadi bu seferlik gitsek bile bi dahakine nasil engel olabilirim yardim edin bana.
Canim ben bi hafta oncesine kadar hep oyleydim inan hormonlardan.Kızlar Merhaba,
Bu ara aşırı negatifim. Sürekli ağlıyorum. Bebeğime konsantre olamıyorum. Devamlı kötü düşünceler barındırıyorum. Çok hırçınım ve eşimle aşırı derecede problem yaşıyorum. Bazen onu görmek dahi istemiyorum.
Bunları nasıl aşacağımı, nasıl altından kalkacağımı bilmiyorum ve hiç olmaması gereken günler yaşıyorum. Hamileliğime sevinemiyorum, heveslenemiyorum, devamlı modum düşük ve hiçbirşey umrumda değil. Ne yapmalıyım sizce ?
gulinakpolat oz__
Kizlar hamilelik disinda sik rastlanilan kramplar magnezyum eksikliginden kaynaklaniyor. Isterseniz dr unuza danisip magnezyum efervesan tabletleri var onlara baslanabilir. Bir de zannedersem muz magnezyum iceriyor
Canim ben senle ayni durumdaydim. Hatta esime anneme fln cinsiyete bakmaya bile gerek yok kiz diyordum@KUMKUM06 ben hala erkek hissediyorum. hatta kıza dair hiçbir hissim umudum yok öyle eminim ki erkek olacağından. neden böyle bilmiyorum. kız olursa ekstra bir mucize olacak bizim için. ama bunu yazarken bile umudum yok o derecesağlıklı ve hayırlı olsun yeter. şimdiden erkek kıyafetlerine bakıp kendimi erkeğe adapte etmeye çalışıyorum
Evet canim yazmissin o msjini sonra okudumevet canım bende muzu biliyorum , dedim ya birkaç gundur beslenmem pek düzensizdi
meyvemide aksattım ,ondan olabilir
Ne zaman kesinleşti cinsiyet canım günümüz aynı yaCanim ben senle ayni durumdaydim. Hatta esime anneme fln cinsiyete bakmaya bile gerek yok kiz diyordum
2 li testte dr erkek oldugunu soyledi bende ki saskinligi dusun.
Kizi cok benimsemistim hemen gidip mavis coraplar alip basucuma koydum ki erkek fikrini benimseyeyim cabucak.
Ama cabuk benimsedim.
Artik diyebiliyorum bizim oglusgeliyo diye
merhaba kızlar. Ben doktor kontrolunden geldim 2 li test yaptı ve oğlum olacağını söyledi
Canim ben senle ayni durumdaydim. Hatta esime anneme fln cinsiyete bakmaya bile gerek yok kiz diyordum
2 li testte dr erkek oldugunu soyledi bende ki saskinligi dusun.
Kizi cok benimsemistim hemen gidip mavis coraplar alip basucuma koydum ki erkek fikrini benimseyeyim cabucak.
Ama cabuk benimsedim.
Artik diyebiliyorum bizim oglusgeliyo diye
cinsiyetini öğrenmek mi istemiyordun
Yok canım ya ilkinde acemiydim ancak kontrole gitmiştim o haftaya denk geldi yani
Canim 12+3 te 2 li teste gittim o zaman belli oldu. Dr um %99 dedigi icin yanilma payini hic dusunnuyorum cunku bosuna %99 demezdi. Zaten erkekse cinsiyeti daha cabuk soyleyebiliyorlarNe zaman kesinleşti cinsiyet canım günümüz aynı ya
A evet senin ki degisikmis. Ben hem kiz istiyordum hem de kiz hissrdiyordum bir de ruya gormustum ondan dolayi cok emindim.aa ne kadar erken öğrenmişsin canım emin mi doktorun? ben daha net söylemezler diye muayenemi erteliyorum. hayırlı olsun :)
benim durum biraz farklı :) ben kız istiyorum ama başından beri erkek hissediyorum. kıza dair tek bir belirtim bile yok. Allahtan hayırlısı diyorum. yeterki hayırlı sağlıklı evlat olsun. kız olursa da mucize olur benim için :)
Canim 12+3 te 2 li teste gittim o zaman belli oldu. Dr um %99 dedigi icin yanilma payini hic dusunnuyorum cunku bosuna %99 demezdi. Zaten erkekse cinsiyeti daha cabuk soyleyebiliyorlar
Ben test falan yaptırmadım ultrasyonda görülür herhalde
A evet senin ki degisikmis. Ben hem kiz istiyordum hem de kiz hissrdiyordum bir de ruya gormustum ondan dolayi cok emindim.
Allah gonlune gore versin dedigin gibi hayirli olsunlar saglikli olsunlar da gerisi cidden bos
Canim 12+3 te 2 li teste gittim o zaman belli oldu. Dr um %99 dedigi icin yanilma payini hic dusunnuyorum cunku bosuna %99 demezdi. Zaten erkekse cinsiyeti daha cabuk soyleyebiliyorlar
A evet senin ki degisikmis. Ben hem kiz istiyordum hem de kiz hissrdiyordum bir de ruya gormustum ondan dolayi cok emindim.
Allah gonlune gore versin dedigin gibi hayirli olsunlar saglikli olsunlar da gerisi cidden bos
Hayırlısı canım senin yaşa 3 4 ekle tuttu mu cinsiyet acabaHeralde artik belli olur ama daha gec haftalarda da belli oldugu oluyo mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?