2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Farketmiyor canım niyetim 5 bıyıklı 5 bıyıksız hayırlısı artık

Kızlar kimin cinsiyeti belli şuan herkes kendini ilk sayfadaki tabloya eklesede karıştırmasam

Bilmem canım doktora gitmem pek bunda 6 haftalıken gitmiştim doğuma kadar gitmem demiştim ama hastalandım oğlumda 17 haftalıkken öğrendim

cinsiyetini öğrenmek mi istemiyordun :)

tamam canım çok sağ ol. evet ilk defa

ya bende hep erkek gıbı gelıyordu hatta doktor yaklastırınca ben dırek erkek mı dedım kız gıbı daha cok dedı :)

ben de senin gibi sorarım kesin :) eşim cami de geçen gün gözümün önüne geldi gözüm açıkken doktor kız diyordu. kız olacak bence dedi. çok şaşırdım. Allah tan hayırlısı.

ay ıste karar veremedım bızde uc dort gun gecse de kontrol ıse ve kan verılmeyecek bı ıslem yapılmayacak ıse alıyorlar ıcerıye

tamam işte günün geçmeden git muayene ol cinsiyete bakalım de olsun bitsin :)

Bence bu sefer bile gelmesin. Şimdi izin verirsen sonra önünü alamazsın

gulinakpolat oz__
Kizlar hamilelik disinda sik rastlanilan kramplar magnezyum eksikliginden kaynaklaniyor. Isterseniz dr unuza danisip magnezyum efervesan tabletleri var onlara baslanabilir. Bir de zannedersem muz magnezyum iceriyor

Canim ben bi hafta oncesine kadar hep oyleydim inan hormonlardan.
Ama sinirliligim gecmedi
Ben asiri derecede sinirliyim ve insanlara karsi toleransim cok dusuk. Annem yanimdaydi onunla da didisiyorum diye yolladim. Bu donemde hayatimdan bikac arkadasimi cikardim ve bazi insanlara da mesafe koyup yerlerini degistirdim.
Allahtan esime durumumu anlatiyorum da ona uygun davranmaya calisiyo.
Ama yalnizken mutsuz oldugum zamanlar geride kaldi bin sukur. Bildigin ben depresyondayim diyordum. Su ansa yalnizken huzurluyum yeter ki etrafimda insan olmasin

evet canım bende muzu biliyorum , dedim ya birkaç gundur beslenmem pek düzensizdi
meyvemide aksattım ,ondan olabilir

Canim ben senle ayni durumdaydim. Hatta esime anneme fln cinsiyete bakmaya bile gerek yok kiz diyordum
2 li testte dr erkek oldugunu soyledi bende ki saskinligi dusun.
Kizi cok benimsemistim hemen gidip mavis coraplar alip basucuma koydum ki erkek fikrini benimseyeyim cabucak.
Ama cabuk benimsedim.
Artik diyebiliyorum bizim oglus geliyo diye

Ne zaman kesinleşti cinsiyet canım günümüz aynı ya

merhaba kızlar. Ben doktor kontrolunden geldim 2 li test yaptı ve oğlum olacağını söyledi

aa ne kadar erken öğrenmişsin canım emin mi doktorun? ben daha net söylemezler diye muayenemi erteliyorum. hayırlı olsun :)

benim durum biraz farklı :) ben kız istiyorum ama başından beri erkek hissediyorum. kıza dair tek bir belirtim bile yok. Allahtan hayırlısı diyorum. yeterki hayırlı sağlıklı evlat olsun. kız olursa da mucize olur benim için :)

Ne zaman kesinleşti cinsiyet canım günümüz aynı ya
Canim 12+3 te 2 li teste gittim o zaman belli oldu. Dr um %99 dedigi icin yanilma payini hic dusunnuyorum cunku bosuna %99 demezdi. Zaten erkekse cinsiyeti daha cabuk soyleyebiliyorlar

A evet senin ki degisikmis. Ben hem kiz istiyordum hem de kiz hissrdiyordum bir de ruya gormustum ondan dolayi cok emindim.
Allah gonlune gore versin dedigin gibi hayirli olsunlar saglikli olsunlar da gerisi cidden bos

amin kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…