Kendi doğum yılına 3 kocanınkine 4 ekliyorsun canım hangisi daha yakınsa bebek onun cinsiyetinde oluyormuş ikiside aynı çıkarsa aya bakılıyor ama orasını bilmiyorum
Kendi doğum yılına 3 kocanınkine 4 ekliyorsun canım hangisi daha yakınsa bebek onun cinsiyetinde oluyormuş ikiside aynı çıkarsa aya bakılıyor ama orasını bilmiyorum
Canim ben bi hafta oncesine kadar hep oyleydim inan hormonlardan.
Ama sinirliligim gecmedi
Ben asiri derecede sinirliyim ve insanlara karsi toleransim cok dusuk. Annem yanimdaydi onunla da didisiyorum diye yolladim. Bu donemde hayatimdan bikac arkadasimi cikardim ve bazi insanlara da mesafe koyup yerlerini degistirdim.
Allahtan esime durumumu anlatiyorum da ona uygun davranmaya calisiyo.
Ama yalnizken mutsuz oldugum zamanlar geride kaldi bin sukur. Bildigin ben depresyondayim diyordum. Su ansa yalnizken huzurluyum yeter ki etrafimda insan olmasin
Ya evet aynen öyle, yalnızken çok daha iyiyim. Çalışıyorum aynı zamanda ve işyerinde bütün gün asık suratlı sinirli bağırıp çağıran birine döndüm. Zaten normalde de çok sakin biri değilim ama bu ara çok mutsuzum ve bu durumun bebeğimi etkilemesinden korkuyorum. Özellikle eşime karşı çok soğuğum ve gözüme bile görünsün istemiyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Bakalım ne olacak...
Canim 12+3 te 2 li teste gittim o zaman belli oldu. Dr um %99 dedigi icin yanilma payini hic dusunnuyorum cunku bosuna %99 demezdi. Zaten erkekse cinsiyeti daha cabuk soyleyebiliyorlar
A evet senin ki degisikmis. Ben hem kiz istiyordum hem de kiz hissrdiyordum bir de ruya gormustum ondan dolayi cok emindim.
Allah gonlune gore versin dedigin gibi hayirli olsunlar saglikli olsunlar da gerisi cidden bos
Ya evet aynen öyle, yalnızken çok daha iyiyim. Çalışıyorum aynı zamanda ve işyerinde bütün gün asık suratlı sinirli bağırıp çağıran birine döndüm. Zaten normalde de çok sakin biri değilim ama bu ara çok mutsuzum ve bu durumun bebeğimi etkilemesinden korkuyorum. Özellikle eşime karşı çok soğuğum ve gözüme bile görünsün istemiyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Bakalım ne olacak...
Inan azalarak geciyo. Ben de cok korktum ben hamilelik boyunca boyle olucam heralde diye ama azaldi baya tam gecmese de. Insanlarla cok gorusmuyorum sadece dedigim gibi toleransim oldukca az ve bana ne iyi geliyosa sadece onlari yapmaya calisiyorum