2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım hesaplama bebeğin doğum yılı mı olacak yoksa 2017 hamile kalınan yıl mı?
Kendi doğum yılına 3 kocanınkine 4 ekliyorsun canım hangisi daha yakınsa bebek onun cinsiyetinde oluyormuş ikiside aynı çıkarsa aya bakılıyor ama orasını bilmiyorum

Ya evet aynen öyle, yalnızken çok daha iyiyim. Çalışıyorum aynı zamanda ve işyerinde bütün gün asık suratlı sinirli bağırıp çağıran birine döndüm. Zaten normalde de çok sakin biri değilim ama bu ara çok mutsuzum ve bu durumun bebeğimi etkilemesinden korkuyorum. Özellikle eşime karşı çok soğuğum ve gözüme bile görünsün istemiyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Bakalım ne olacak...

eşim ve bende kız hissediyorduk, eşim 2 kerede rüyasında kızımız olduğunu görmüş ama oğlumuz olucak inşallah :)

annelik babalık hissiyatımız yokmuş, tutmadı :)

Yerim ben bu kiviyi

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-11-12-54-52.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 69
Hayırlısı canım senin yaşa 3 4 ekle tuttu mu cinsiyet acaba
Benim ve esimin yillarina ekleyince ayni yili veriyordu o yuzden bizim ki gecersiz oldu :)

Inan azalarak geciyo. Ben de cok korktum ben hamilelik boyunca boyle olucam heralde diye ama azaldi baya tam gecmese de. Insanlarla cok gorusmuyorum sadece dedigim gibi toleransim oldukca az ve bana ne iyi geliyosa sadece onlari yapmaya calisiyorum

kızlaarrrrrrrr nub topiğine yazdım o kadar erkek hissettim ama orda kız dediler bana merve ve rizeli arkadaş kız dedi

eğer benimki kız olursa yaşa göre olan hesaplama tutmamış oluyor bende.

hep erkek hissettim ama kız istedim. Allah tan hayırlısı ama kız dediklerinde bile öyle sevindim ki az önce içim kıpır kıpır

eşim ve bende kız hissediyorduk, eşim 2 kerede rüyasında kızımız olduğunu görmüş ama oğlumuz olucak inşallah :)

annelik babalık hissiyatımız yokmuş, tutmadı :)
Ben de hani benim analik icgudum nasil anayim ben dedim
Demek ruyalarin tersine cikma durumunu yasadik :)

O zaman insallah saglikli hayirli cok guzel bir kizin olsun.
Simdi senin sonucu ayri bi merak ettim valla. Ne zaman ogreniceksin cinsiyeti

Ben de hani benim analik icgudum nasil anayim ben dedim
Demek ruyalarin tersine cikma durumunu yasadik :)

O zaman insallah saglikli hayirli cok guzel bir kizin olsun.
Simdi senin sonucu ayri bi merak ettim valla. Ne zaman ogreniceksin cinsiyeti

amiin çok sağ ol :)

bilmiyorumki doktorumla daha önce hiç cinsiyet konuşmadık ama bu c.tesi muayeneye gidicem. belki söyler :)

Lutfennnnn bakarmisiniz
arkadaşlar bende iyice meraklandim banada hesaplama yaparmisiniz
ben 78 eşim 79 doğumlu sizlerden haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…