2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım ben de ilaç içmedim hiç ama bazen duvara vurasım geliyo kafamı. eşime masaj yaptırıyorum başka da bişey yapmadım. soğuk su iyi geliyo mu ?
Buz torbasi koymustm evdeyken kafama enseme fayda etmedi annemdeydim dün ordada islak havlu koydum alnima bir nevze iyi geldi hamile olduğumu ogreneli agri kesici vs icmedim bende hic dün dayanamadim artık içmek zorunda kaldım ama kendimi kötü hissetmiyor degilim Allaha emanet artık

başıma yemeni sıktırıyorum hafifliyor. başka da bir şey yapamıyorum. ben de çok kilo aldım sonumuz hayır olsun.
onuda deniym o zaman canım eskilerij yontemi iyi gelir heralde kilo meselesi bakalım kacla gidicez doğuma

Aynı duygular icindeyiz canım ben hamile olmadan önce hep kız istiyordum kendimi cok kaptirmistim baslarindada kızdir diye dusunuyordum baktim ya tersiyse erkekse dedim kendime çıktım o duygudan ve zaten onu dusunmeyi birakinca annelik icgudusumu bilmem hep erkekmis gibi geçiyor icimden kız cikarsa sasirirm cok ve bende oglum diye karnimi sevip dilime alistiriyorum saglikla gelsinler bakalım sen benden önce ogrenirsn hislerimiz yanilticak mi bizi

Kızlar devlette ikili test icin en gec kac güne randevu veriyorlar genel olarak?

ben de merak ediyorum dayanamıycam bu c. tesi gidicem doktoruma bakalım görebilecek mi? 13+3 de gitmiş olucam.

ben de merak ediyorum dayanamıycam bu c. tesi gidicem doktoruma bakalım görebilecek mi? 13+3 de gitmiş olucam.
Çoğu kisi senden daha önce haftasinda öğrenmiş sansina insaAllah gösterir annesi bende merak icindeyim bakalım ne zaman öğrenicem

senin muayenen ne zaman?
19unda ama o günü ultrasonda bakmaz sanırım kan ve idrar sonucumu gostericem yetisirse ikili test sonucuyla beraber daha dün baktı o günü tekrar randevu verip bakar oda 16.haftaya gelir kesin bende merak içinde gecirirm günleri

arkadaşlar merhaba, ikili test sonucum çıktı doktor acil izin almış yorumlayamadı yani doktora görünemedim ekde paylaşıyorum sizinle, 31 yaşındaym bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim, her konuda

Eklentiler

• IMG_4261.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 68
onuda deniym o zaman canım eskilerij yontemi iyi gelir heralde kilo meselesi bakalım kacla gidicez doğuma

Canım kaç kilo almışsın çok merak ettim :)

Kızlar devlette ikili test icin en gec kac güne randevu veriyorlar genel olarak?

Ben 2li test için gibi değil de kadin doğum dan devletten 182 uygulaması var onu indirdim bakıyorum. Buradaki hastane en erken 10 12 gün sonrasına veriyor. Tabii belli olmuyor arada kontrol etmek lazım

arkadaşlar merhaba, ikili test sonucum çıktı doktor acil izin almış yorumlayamadı yani doktora görünemedim ekde paylaşıyorum sizinle, 31 yaşındaym bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim, her konuda

Canım ben tam okuyamadim ki okusam da pek anlamıyorum :) tek anladigim Ens kalınlıgı 3 mm altında olması :)

oo çokmuş valla

Hey kızlar bi piremses daha geliyor..en son erkek gibi demişti...şimdi net kızım olacak inşallah..

hayırlı olsun :)

Bende cok merak ediyorum cinsiyeti hem onemlı dgl diyorum hemde heycan yapıyorum bi de ıstahım nasıl acildi sormayın korkuyorum gene sısko olacam diye

Canım ben hiç yemedim çiğ et ama bilemiyorum avidite testi yaptıracagım aynı zamanda tekrar testi tekrarlatabilirim ama bugun yaşadıgım üzüntü mahvetti beni en erken ptesi yaptırabilirim zaten testi

Canım. Aklım sende ne yaptın test yaptırdın mi

76 çıktm canım tartida evde tartildigimda 67-68 cikmistm hamile kaldıgim siralar ya tarti beni yaniltti ya da gercekten bu kadar cok almisim ama gorunurde o kadar yok doktorda gostermiyorsun dedi anlamadım eve gecince kendi tartimda bakicam büyük ihtimal bozuk ve ben kendimi zayifladim sandım hep
Bize bir kagit verdi doktor onunla randevu alicam bizzat gidip ya da direk yaparlar mi bilmiyorum kan testini ac tok farkediyor mu ikili testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…