Buz torbasi koymustm evdeyken kafama enseme fayda etmedi annemdeydim dün ordada islak havlu koydum alnima bir nevze iyi geldi hamile olduğumu ogreneli agri kesici vs icmedim bende hic dün dayanamadim artık içmek zorunda kaldım ama kendimi kötü hissetmiyor degilim Allaha emanet artık
@KUMKUM06 ben hala erkek hissediyorum. hatta kıza dair hiçbir hissim umudum yok öyle eminim ki erkek olacağından. neden böyle bilmiyorum. kız olursa ekstra bir mucize olacak bizim için. ama bunu yazarken bile umudum yok o derece sağlıklı ve hayırlı olsun yeter. şimdiden erkek kıyafetlerine bakıp kendimi erkeğe adapte etmeye çalışıyorum
Aynı duygular icindeyiz canım ben hamile olmadan önce hep kız istiyordum kendimi cok kaptirmistim baslarindada kızdir diye dusunuyordum baktim ya tersiyse erkekse dedim kendime çıktım o duygudan ve zaten onu dusunmeyi birakinca annelik icgudusumu bilmem hep erkekmis gibi geçiyor icimden kız cikarsa sasirirm cok ve bende oglum diye karnimi sevip dilime alistiriyorum saglikla gelsinler bakalım sen benden önce ogrenirsn hislerimiz yanilticak mi bizi
Aynı duygular icindeyiz canım ben hamile olmadan önce hep kız istiyordum kendimi cok kaptirmistim baslarindada kızdir diye dusunuyordum baktim ya tersiyse erkekse dedim kendime çıktım o duygudan ve zaten onu dusunmeyi birakinca annelik icgudusumu bilmem hep erkekmis gibi geçiyor icimden kız cikarsa sasirirm cok ve bende oglum diye karnimi sevip dilime alistiriyorum saglikla gelsinler bakalım sen benden önce ogrenirsn hislerimiz yanilticak mi bizi
19unda ama o günü ultrasonda bakmaz sanırım kan ve idrar sonucumu gostericem yetisirse ikili test sonucuyla beraber daha dün baktı o günü tekrar randevu verip bakar oda 16.haftaya gelir kesin bende merak içinde gecirirm günleri
arkadaşlar merhaba, ikili test sonucum çıktı doktor acil izin almış yorumlayamadı yani doktora görünemedim ekde paylaşıyorum sizinle, 31 yaşındaym bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim, her konuda
Ben 2li test için gibi değil de kadin doğum dan devletten 182 uygulaması var onu indirdim bakıyorum. Buradaki hastane en erken 10 12 gün sonrasına veriyor. Tabii belli olmuyor arada kontrol etmek lazım
arkadaşlar merhaba, ikili test sonucum çıktı doktor acil izin almış yorumlayamadı yani doktora görünemedim ekde paylaşıyorum sizinle, 31 yaşındaym bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim, her konuda
19unda ama o günü ultrasonda bakmaz sanırım kan ve idrar sonucumu gostericem yetisirse ikili test sonucuyla beraber daha dün baktı o günü tekrar randevu verip bakar oda 16.haftaya gelir kesin bende merak içinde gecirirm günleri
Canım ben hiç yemedim çiğ et ama bilemiyorum avidite testi yaptıracagım aynı zamanda tekrar testi tekrarlatabilirim ama bugun yaşadıgım üzüntü mahvetti beni en erken ptesi yaptırabilirim zaten testi
Ben 2li test için gibi değil de kadin doğum dan devletten 182 uygulaması var onu indirdim bakıyorum. Buradaki hastane en erken 10 12 gün sonrasına veriyor. Tabii belli olmuyor arada kontrol etmek lazım
Canım ben tam okuyamadim ki okusam da pek anlamıyorum :) tek anladigim Ens kalınlıgı 3 mm altında olması :)
76 çıktm canım tartida evde tartildigimda 67-68 cikmistm hamile kaldıgim siralar ya tarti beni yaniltti ya da gercekten bu kadar cok almisim ama gorunurde o kadar yok doktorda gostermiyorsun dedi anlamadım eve gecince kendi tartimda bakicam büyük ihtimal bozuk ve ben kendimi zayifladim sandım hep
Bize bir kagit verdi doktor onunla randevu alicam bizzat gidip ya da direk yaparlar mi bilmiyorum kan testini ac tok farkediyor mu ikili testte