degişiklik iyidir diye dusunGunaydin kizlar. Bugun evimde son gunum. Esyalarim gidicek. Bi burukluk var icimde. Hamilelikten mi acaba bu tasinma isi psikolojik olarak da yordu beni
bende allah kısmet ederse bebegime park yatak istiyorum uzun sure yatabiliyor yeğenim 2. çocuğunu büyütüyor çok kullanışlı sonrada kizlarin bazasinin birini değiştirip yavru yatakli alirim inşallah o günleri görürüz çocuklarımızın büyüdüğünü inşallahBu arada benim ilk Bebe inşallah ama cevremdeki arkadaşlar bebek arabasi için
1. Hafif olsun aman hafif olsun bak tekrar bak hafif mi gerçekten dediler :)
2. Çift mekanizma olsa güzel olur dediler
:)
Yatak için de kesin kararımi verdim
Gelsin park yatak (her ne kadar dış grusunusu çok güzel olmasa da önemli olan kullanışlı olmasi :)
benimde pazartesi dr. randevum bende zaman gecsede hemen pazartesi olsa diyorumgünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun inşallah... kızlar bebegimi görmek iyi olduğunu duymak istiyorum inşallah herşey yolundadır pazartesi günü doktora gideceğim ... inşallah bende güzel haberler le gelirim
maşallah sizlerden güzel haberler alıyoruz inşallah hepimizde kucagimiza aliriz minik bebislerimizi inşallah
Günaydın kizlar. Subat annesiyim ama arada sizi de okuyorum:) ocakta dogururum gibi geliyo çünküPeki hanimlar malum bebek olunca bazi seyleri dogru duzgun arastirmaya vaktimiz olmayacak.
Ben her ne kadar bebek bakim kitaplari aliyor ve okuyor olsam da pratikte apisip kalacagimdan eminim :)
Ve zannediyorum bebek alisverisinde en ama en zorlanacagim konu bebek arabasi olacak.
Deneyimli anneler bi fikir verseler bize sevaba girerler valla simdiden bi kulak dolgunlugumuz ve nelere dikkat etmemiz gerektigi hakkimda azicik bilgimiz olur. Tabi tavsiye bebek arabasi verseler tadindan yenmez :)
inşallah güzel haberler le geliriz canım benim :) cuma da ikili tarama var 21 tembuzda allahim hayirlisi ile sağlığıyla inşallah kucagimiza almayı nasip etsin inşallahbenimde pazartesi dr. randevum bende zaman gecsede hemen pazartesi olsa diyorum
Sagol canım tabı yazarımHadi güzel haberle gel inşallah
Yarın da benim bugün gün :)
Bu arada folik asit bıraktirip vitamin demir vsvs geçerse yazabilir misin ne yazdı :)
Canım benim doktorum folik asiti bıraktırdı decavit vitamin ve gyno ferro sanol demir ilacı ve balık yağı hapına başlattı balık yağı hapını oğluma hamileliğimde de kallanlıştım çok faydasını görmüştü oğluşum gelişim açısındanHadi güzel haberle gel inşallah
Yarın da benim bugün gün :)
Bu arada folik asit bıraktirip vitamin demir vsvs geçerse yazabilir misin ne yazdı :)
Kızlar e bebekten joie diye bir park yatak gördüm çok kullanışlı geldi fiyatı yüksek ama hem geniş hemde. Çok kullanışlı
Eki Görüntüle 2020120 kızlar yegenim bunu tavsiye etti sizce nasıl baska önerisi olan varmi
Kızlar e bebekten joie diye bir park yatak gördüm çok kullanışlı geldi fiyatı yüksek ama hem geniş hemde. Çok kullanışlı
Banada fiyatı yüksek geldi canım ama hem aparatları kullanışlı sallanan mini anakucağı var hemde sağlam olsun uzun süre belki diğer çocuklarda da kullanabileyim istedim buna benzer bir beşik bulursanız uygun fiyata paylaşalım hem fikrimiz olur hemde fazla para vermekten kurtuluruzCanım çok güzelmiş ama fiyatı baya yüksek gibi.
Süperiz kızlar
En azından bir şeyi seçtik yaşasın park yatak kardesligiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 2020120 kızlar yegenim bunu tavsiye etti sizce nasıl baska önerisi olan varmi
Canım benim doktorum folik asiti bıraktırdı decavit vitamin ve gyno ferro sanol demir ilacı ve balık yağı hapına başlattı balık yağı hapını oğluma hamileliğimde de kallanlıştım çok faydasını görmüştü oğluşum gelişim açısından
Ben heves edip buyuk ogluma mobilya yatak aldim cok pismanim suan park yatagimda hazir mobilyada ama tercih park yatak.
Canim ben peg perego pliko mini ve maclaren arasinda techno xt arasinda kararsiz kalmistim ama onlar cift yonlu degil. Cift yonlu ozelliginin ne kadar sure kullanilmasi onemli oluyor?bebek arabası önemli
bence ilk önce kesinlikle hafif olmalı agırlık yukdur bazen bebekle bebek arabası ile yanliz hareket edilecek hafif olmalı bu en önemlisi
acmak ve kapamak için asagıya egilmemekde önemli zira egilerek kaldırmak bir eziyettir
fren sistemi saglam olmalı
renk siyah olursa gunesden renk cirkinlesir solar bilginize
yeni doganlımı istiyorsunuz tam yatan arabamı yoksa travelmi ona iyi karar vermeli
size dogruda cevirebilme özelligide olsa iyi olur bebise bakmak gerekiyor zira
bunlar benim deneyimlerimden
Bunlarin kullanimi cok kisa oluyo galiba canim ya sonra bi kenarda duruyo oyle. Cogu arkadasim gereksiz dediEki Görüntüle 2020120 kızlar yegenim bunu tavsiye etti sizce nasıl baska önerisi olan varmi
Canim hazir yatak icin neden pisman oldun. Mesela benim dusuncem ilk 3 ay park yatak ta bizim odamizda yatar 3 aydan sonra kendi odasina mobilya yataga alirimdi. Ne acidan kullanissiz da pisman oldunBen heves edip buyuk ogluma mobilya yatak aldim cok pismanim suan park yatagimda hazir mobilyada ama tercih park yatak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?