2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gunaydin kizlar. Bugun evimde son gunum. Esyalarim gidicek. Bi burukluk var icimde. Hamilelikten mi acaba bu tasinma isi psikolojik olarak da yordu beni

bende allah kısmet ederse bebegime park yatak istiyorum uzun sure yatabiliyor yeğenim 2. çocuğunu büyütüyor çok kullanışlı sonrada kizlarin bazasinin birini değiştirip yavru yatakli alirim inşallah o günleri görürüz çocuklarımızın büyüdüğünü inşallah

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun inşallah... kızlar bebegimi görmek iyi olduğunu duymak istiyorum inşallah herşey yolundadır pazartesi günü doktora gideceğim ... inşallah bende güzel haberler le gelirim
maşallah sizlerden güzel haberler alıyoruz inşallah hepimizde kucagimiza aliriz minik bebislerimizi inşallah

benimde pazartesi dr. randevum bende zaman gecsede hemen pazartesi olsa diyorum

Günaydın kizlar. Subat annesiyim ama arada sizi de okuyorum:) ocakta dogururum gibi geliyo çünkü ilk bebisimde bu bebek arabasi konusunu cok dusundum sonunda karar veremeyip gidip herhangi bisey aldim:) ve be oldu dersiniz kizim bebek arabasini hic istemedi hic oturmadi. Bebek arabasiyla cikardik birimiz bebegi birimiz arabayi tasirdik esimle:)) kullanabildigimiz sayilidir yani. Baktik olmuyo hic yanimiza almaz olduk. Bu ihtimalden dolayi cok yuksek fiyatlar vermeyin derim. Bi de eger kendiniz toplu tasima vs yle cok disari cikip gezecekseniz kesinlikle baston olmali. Arkadasim chicco liteway dan cok memnundu. Ama yok arabayla cikarim yada yuruyerek giderim acip kapamam gerekmez derseniz cok da farketmez agir yada hafif olmasi

kızlar yegenim bunu tavsiye etti sizce nasıl baska önerisi olan varmi

Eklentiler

• mJOI-W1306ABLWD000_1.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 77
Hadi güzel haberle gel inşallah

Yarın da benim bugün gün :)

Bu arada folik asit bıraktirip vitamin demir vsvs geçerse yazabilir misin ne yazdı :)
Canım benim doktorum folik asiti bıraktırdı decavit vitamin ve gyno ferro sanol demir ilacı ve balık yağı hapına başlattı balık yağı hapını oğluma hamileliğimde de kallanlıştım çok faydasını görmüştü oğluşum gelişim açısından

Eki Görüntüle 2020120 kızlar yegenim bunu tavsiye etti sizce nasıl baska önerisi olan varmi

Gunaydin
Bana bu tip esyalar kullanissiz geliyor
Nedeni bebigimizin nasil olacagini bilmiyoruz durur mu durmaz mi diye yilbasinda kuzen dogum yapti oyle cok agladi ki bebek aldiklari hersey yalan oldu cingene salincagindan baska birsey de durmadi hala daha da oyle bunu en fazla 3-4 ay kullanabilirsin diye dusunuyorum hepimiz cok seye heves ediyoruz ama bence bazi seyler gereksiz oluyor.

Kızlar e bebekten joie diye bir park yatak gördüm çok kullanışlı geldi fiyatı yüksek ama hem geniş hemde. Çok kullanışlı

Fiyati cok ucuk gercekten hic gerek yok daha uygun fiyata daha guzellerini bulabilirsin bence.

Canım çok güzelmiş ama fiyatı baya yüksek gibi.
Banada fiyatı yüksek geldi canım ama hem aparatları kullanışlı sallanan mini anakucağı var hemde sağlam olsun uzun süre belki diğer çocuklarda da kullanabileyim istedim buna benzer bir beşik bulursanız uygun fiyata paylaşalım hem fikrimiz olur hemde fazla para vermekten kurtuluruz

Çok sağol canım bakalım bizimki ne yazacak

Bizim arkadaşlar da krill yağı diye bir şey önerdiler balık yağı o da çok öneriliyorMuş doktoruma soracağım artık

Kızlar e bebekten joie diye bir park yatak gördüm çok kullanışlı geldi fiyatı yüksek ama hem geniş hemde. Çok kullanışlı

Ne kadar canım

O alt değiştirme falan fasa fiso çoğunluk kullanmamıs

Katmanları olsun yeter demişler

Aklimdakı üst limit 500 benim ama tabii işin içine girince değişebilir

Ben heves edip buyuk ogluma mobilya yatak aldim cok pismanim suan park yatagimda hazir mobilyada ama tercih park yatak.

Bizim.de bir arkadas 2 3 bin verip full oda yapı bebek 1 kere yatmadi

Sonra gitti en ucuzundan park yatak aldı aşırı memnun hala onda yatıyor takılıyor bebek

Herkese gunaydinlaaar hanimlaaar

Canim ben peg perego pliko mini ve maclaren arasinda techno xt arasinda kararsiz kalmistim ama onlar cift yonlu degil. Cift yonlu ozelliginin ne kadar sure kullanilmasi onemli oluyor?
Simdi teyzem yurtdisindan gelecek orada fiyatlar yari yariyadir diye tahmin ediyorum. Belki fiyat farkindan yararlanmak icin arabayi erkenden alabilirim. Ay valla karisik isler.
Hem cift tarafli olsun hem bel fitigim var cok agir ve hantal olmasin e hem de guvenilir bisey olsun istiyorum. Senin onerebilecegin direkt bi model var mi canim

Eki Görüntüle 2020120 kızlar yegenim bunu tavsiye etti sizce nasıl baska önerisi olan varmi
Bunlarin kullanimi cok kisa oluyo galiba canim ya sonra bi kenarda duruyo oyle. Cogu arkadasim gereksiz dedi

Ben heves edip buyuk ogluma mobilya yatak aldim cok pismanim suan park yatagimda hazir mobilyada ama tercih park yatak.
Canim hazir yatak icin neden pisman oldun. Mesela benim dusuncem ilk 3 ay park yatak ta bizim odamizda yatar 3 aydan sonra kendi odasina mobilya yataga alirimdi. Ne acidan kullanissiz da pisman oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…