2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın güzel anneler. 12 hafta bitmek üzere benim bulantılarım hiç azalmadı

fikrin için teşekkür ederim birde bu çok pahalı yatiramazsak boşa gider sallanan ana kucağı daha mantikli olur bunun yerine teşekkür ederim

Bağırsak hareketidir diyorlardı ama bu kesinlikle bağırsak hareketi değil, yogaya başladım, orada ki kızlar aaa tekme atti falan diyorlar, ögünleri görmek bize de nasip olur umarım: )
Yogaya başlayarak bebeğin ve kendin için çok iyi bir adım atmışsın. Bırakmamanı tavsiye ederim.

Kızlar selam Bende uzun süredir bebek arabası bakıyordum . İşyerinde çok yoğun olmadığım işin epey vakit ayırdım bu işe . Benim kıstaslarım arasında oto koltuğu Da olabilen travel sistemler vardı . Pusetinin tam yatabilme özelliğinin olması filan . Bu tarz araçlar çok pahalı oluyor ama uzun araştırmalar sonucunda istediğim gibi ve fiyatı uygun buldum . Beneto bt 500 trio travel sistem . Fiyatı 800 lira .
Kızlar Benim eşim polis memuru ve acayip kuralcıdır . Yenidoğan dahi olsa oto koltuksuz arabaya bindirmez . Bende hem oto koltuğu hem ana kucağı hem arabayı ayrı ayrı alıp masraf edeceğime böyle bir şey seçtim . Umarım faydalı olur .

Selam bayanlar sol gogus altinda agriniz varmi hamilelige ozel bir durum mu acaba? Karnimda agrida var. Kabizliktan dolayimidir acaba?

Bende 11.haftadayim benimde doktorum folik asidi bıraktırdi. Gyno yu gunde iki kere decavit i de uc gunde bir kere icmemi soyledi. Size nasil verdi acaba?

Bende 11.haftadayim benimde doktorum folik asidi bıraktırdi. Gyno yu gunde iki kere decavit i de uc gunde bir kere icmemi soyledi. Size nasil verdi acaba?
Canım gyno günde bir aç decavit günde 1 tok karnına canım oğluma hamileliğimdede öyle kullanmıştım

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İlaç hakkında da nidazolla geçmiyor benimki mantar ve bakteriyel karışık bunlar mantarın kafasını karıştırıyor rahatlatıyor biraz inş bebeğe zararı olmaz sağ ol canım

En azından down sendromu konusunda risk düzeyi yüksek grupta değilsin diye açık açık yazmış valla :)
Demi ama heyecandan tum yazılar bırbırıne gırıyor

Yupppiiiiiiiii

Doktor olacak kizmisim vesselâm hahaahah:)
Eee usta olduk tatlım gıde gıde

Vallahı bız tertipe bağladık korkuyo o ama 2 3 kere geldı bende bulantılardan hem halimde kalmayınca hıc karsılık veremedım valla bır bunaltı bastı hehe oda zorlamadı
Tatlımm gozun aydınn. Bebık ya bu cınsıyet seysı nasıl oluyoo pekı nerden anlasılıyo bu ıkılı test kanındakı bı degerdenmı bakılıyor ozel bıseymı yapılıyor ya yoksa benım doktorum öle bısı yaptırmıyomu bana ben bugune kadar sadece 4 kere ultrasona gırdım bır kerede ıkılı ıcın kan verdım baska bısıyıme bakılmadı falan

O benim esimin genel tepkisi. Bisey azcik pahali gelirse bi sahin aliyim de bin bu paraya der
Angaralımı gardas senın esınde bana benımkını hatırlattı

Gunaydınn melodımm nasılsınız bugun analı mınnaklı bakım

Eki Görüntüle 2020120 kızlar yegenim bunu tavsiye etti sizce nasıl baska önerisi olan varmi
Valla harıka gozukuyor ınsanın herseyı alası gelıyor ama kızlarında dedıgı gıbı 3 4 ay kullanınca kucukmü gelırkı

Kızlar bende folık bıraktım sımdı onun yerıne İmom omega dıye vıtamın verdı ondan ıcen varmı demır hapları falan demısınız ayrı bısı vermedı ama ılacın seysını okuyunca hepsınden var onda ama kafam karısıyoo boyle okuyorum yapılanlar verılen ılaclar falan tabı herkeste farklı olur ama benım doktor ya benı cok yormuyo yada ne bılım aklıma kotu kotu seler gelıyoo
Ne kadar canım

O alt değiştirme falan fasa fiso çoğunluk kullanmamıs

Katmanları olsun yeter demişler

Aklimdakı üst limit 500 benim ama tabii işin içine girince değişebilir
Yesaa sen basladınmı alısverıse magazaları yazmayı unutmaa ben tek ankamall de ebebek e baktım ama mağaza bana kucuk geldı ve albenısını goremedım hızlı gezdıgımdenmı ne kucuk geldı mağaza

Gunaydin herkese. 10.20 de randevum var kizlar dua edin hersey yolunda olsun
Kuzumm hayırlı haberlerle gel

Günaydın güzel anneler. 12 hafta bitmek üzere benim bulantılarım hiç azalmadı
Ahh Tatlım ben 14+1 im sabah yedıgımı cıkardım yıyemıyorum haplarımı cıkarıcam dıye sımdı ıctım valla

Selam bayanlar sol gogus altinda agriniz varmi hamilelige ozel bir durum mu acaba? Karnimda agrida var. Kabizliktan dolayimidir acaba?
Bılmıyorumkı canım benım hep bulantılı halsız gectıgı ıcın tabı gogusler hassas suan. karında benımde hala gerılıp agrıyor

arkadaşlar günaydın, istanbul da oturanlar için destek istiyorum sizden, detaylı ultrason için bilgi aldınız mı araştırma yaptınız mı kime gitmeyi düşünüyosunuz, fiyatlar hangi aralıkda, ben bi tanıdığım vasıtasıyla balta limanını devlet h araştırdım onun dışında bilgim yok,

kızlar günaydın.

ben anakucağını bayaa araştırmıştım ve tiny love anakucağı kırmızı renk aldım. hem erkeğe hem kıza uygun olan rengi buydu. 18 kg a kadar taşıması süper bi özellik ve yatak da oluyor. kolik bebekler için titreşimli, müzikli ve ışıklı oyuncakları var. sallanma özelliği de var. bir bakın internetten. ben içine ayrıca pamuk yatak yaptırıp 8 aya kadar bunda yanımda yatırmayı düşünüyorum daha sonra da büyüyen beşik almayı düşünüyorum.

Şuan cok merak ettım keske resmını atabılsen yada ben netten bulmaya calısayım dur

Günaydınn,
Ben istanbuldayım. Devlete hiç gitmedim araştırmadım bile. Özele gidiyorum. Doktorum bakacağını daha sonra kendisinin yönlendireceğini söyledi. Doktoruma çok güveniyorum, hastası için en iyisini düşünceğinden hiç şüphem yok. O yüzden araştırmama gerekte kalmadı. Kafam çok rahat. Senin de sabit bir dokorun var ise yönlendirmesini isteyebilirsin.

canım o arkadaş yurt dısına gonderılen test yaptırdı kromozon bozuklukları ıcın bayaa pahalı onda cınsıyet bellı oluyor o yuzden takma kafana benımkı yapmadı dıye :)

ANKARALI ARKADAŞLAR ICIN BEBE MAGAZALARI :)

1- istanbul yoluna çıkıyoruz acity gelmeden sağ tarafta E BEBEK TOKER BEBE VE BABY MALL (onun dışında koton ve lcw bebek bölümleri de aynı yerde)

2- yol boyu devam ediyoruz faruk ekin üst katı bebek bölümü

3- ileriden u çekiyoruz yolun karşısında MINI CITY AVM ve fulla alt katı bebe yine

4- sonra podyum avm yanından devam ediyoruz orada 2 3 dükkan yeni açıldı hep bebe magazası :)

Hangi balık yağı canım kaç ay boyunca kullanacan bebeğin kaç kilo doğmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…