- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 41
Gunaydin herkese. 10.20 de randevum var kizlar dua edin hersey yolunda olsun
fikrin için teşekkür ederim birde bu çok pahalı yatiramazsak boşa gider sallanan ana kucağı daha mantikli olur bunun yerine teşekkür ederimGunaydin
Bana bu tip esyalar kullanissiz geliyor
Nedeni bebigimizin nasil olacagini bilmiyoruz durur mu durmaz mi diye yilbasinda kuzen dogum yapti oyle cok agladi ki bebek aldiklari hersey yalan oldu cingene salincagindan baska birsey de durmadi hala daha da oyle bunu en fazla 3-4 ay kullanabilirsin diye dusunuyorum hepimiz cok seye heves ediyoruz ama bence bazi seyler gereksiz oluyor.
Fiyati cok ucuk gercekten hic gerek yok daha uygun fiyata daha guzellerini bulabilirsin bence.
Yogaya başlayarak bebeğin ve kendin için çok iyi bir adım atmışsın. Bırakmamanı tavsiye ederim.Bağırsak hareketidir diyorlardı ama bu kesinlikle bağırsak hareketi değil, yogaya başladım, orada ki kızlar aaa tekme atti falan diyorlar, ögünleri görmek bize de nasip olur umarım: )
Bende 11.haftadayim benimde doktorum folik asidi bıraktırdi. Gyno yu gunde iki kere decavit i de uc gunde bir kere icmemi soyledi. Size nasil verdi acaba?Canım benim doktorum folik asiti bıraktırdı decavit vitamin ve gyno ferro sanol demir ilacı ve balık yağı hapına başlattı balık yağı hapını oğluma hamileliğimde de kallanlıştım çok faydasını görmüştü oğluşum gelişim açısından
Canım gyno günde bir aç decavit günde 1 tok karnına canım oğluma hamileliğimdede öyle kullanmıştımBende 11.haftadayim benimde doktorum folik asidi bıraktırdi. Gyno yu gunde iki kere decavit i de uc gunde bir kere icmemi soyledi. Size nasil verdi acaba?
Ben 4moms almayı düşünüyorum. Biraz pahalı ama bebek gelişimi için öenmli olduğu söyleniyor. Kolik için iyi olduğu söyleniyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?Eki Görüntüle 2020120 kızlar yegenim bunu tavsiye etti sizce nasıl baska önerisi olan varmi
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKislaaaarrrr
Simdi dr umdan msj geldi Allahima sukurler olsun genetik sonuclarim mormal. Nasil korkuyordum icten ice anlatamam.
%99 yapilan erkek tahmini de %100 olarak kesinlesti.
Ay nasil ferahladim Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip et. Amiiinnn
B Belkibiumut canim ilaclarini soyledim.
Yazdigini kopyaliyorum
"Eğer gerçekten bakterial vajinitse
Nidazol 500 mg sabah 1 akşam 1 5 gün kullansa yeterli olur.
Çok ilaca gerek yok"
Ama sen dr a gorunmedigin icin bakteriyel vajinitmisin acaba emin olmak lazim. Senin yerinde olsam muayene ile kesinlesmeden kullanmam bu durumda canim
Demi ama heyecandan tum yazılar bırbırıne gırıyorEn azından down sendromu konusunda risk düzeyi yüksek grupta değilsin diye açık açık yazmış valla :)
Eee usta olduk tatlım gıde gıdeYupppiiiiiiiii
Doktor olacak kizmisim vesselâm hahaahah:)
Vallahı bız tertipe bağladık korkuyo o ama 2 3 kere geldı bende bulantılardan hem halimde kalmayınca hıc karsılık veremedım valla bır bunaltı bastı hehe oda zorlamadıBu ilişki olayı da benim kafama takılıyor. Hamileliğimi öğrendiğimden beri yalnızca bir kere deneme girişimimiz oldu onda da kısa süreli pembe lekelenmem olunca doktor bidaha deneme bile dedi. Tabii eşimin yanında böyle bir şey deyince eşimde hepten korktu ve evde askerlik arkadaşıyız. Kime sorsam hamilelikte doğuma kadar birlikte olunduğunu bir problem olmadığını söylüyor. İnternette de aynı şekilde yazıyor ama benim doktorum bu konuda katı, ilişki herzaman düşüğe sebeptir diyor bunu lekelenmem olmadan biz denemeden önce söylemişti. Sonra denemeyin bile deyince de hepten noktaladı cinsel hayatı. 9 ay kanka gibi mi yaşayacağız anlamadım ki
Tatlımm gozun aydınn. Bebık ya bu cınsıyet seysı nasıl oluyoo pekı nerden anlasılıyo bu ıkılı test kanındakı bı degerdenmı bakılıyor ozel bıseymı yapılıyor ya yoksa benım doktorum öle bısı yaptırmıyomu bana ben bugune kadar sadece 4 kere ultrasona gırdım bır kerede ıkılı ıcın kan verdım baska bısıyıme bakılmadı falanKislaaaarrrr
Simdi dr umdan msj geldi Allahima sukurler olsun genetik sonuclarim mormal. Nasil korkuyordum icten ice anlatamam.
%99 yapilan erkek tahmini de %100 olarak kesinlesti.
Ay nasil ferahladim Allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip et. Amiiinnn
Angaralımı gardas senın esınde bana benımkını hatırlattıO benim esimin genel tepkisi. Bisey azcik pahali gelirse bi sahin aliyim de bin bu paraya der
Gunaydınn melodımm nasılsınız bugun analı mınnaklı bakımGünaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size
Valla harıka gozukuyor ınsanın herseyı alası gelıyor ama kızlarında dedıgı gıbı 3 4 ay kullanınca kucukmü gelırkıEki Görüntüle 2020120 kızlar yegenim bunu tavsiye etti sizce nasıl baska önerisi olan varmi
Kızlar bende folık bıraktım sımdı onun yerıne İmom omega dıye vıtamın verdı ondan ıcen varmı demır hapları falan demısınız ayrı bısı vermedı ama ılacın seysını okuyunca hepsınden var onda ama kafam karısıyoo boyle okuyorum yapılanlar verılen ılaclar falan tabı herkeste farklı olur ama benım doktor ya benı cok yormuyoCanım benim doktorum folik asiti bıraktırdı decavit vitamin ve gyno ferro sanol demir ilacı ve balık yağı hapına başlattı balık yağı hapını oğluma hamileliğimde de kallanlıştım çok faydasını görmüştü oğluşum gelişim açısından
Yesaa sen basladınmı alısverıse magazaları yazmayı unutmaa ben tek ankamall de ebebek e baktım ama mağaza bana kucuk geldı ve albenısını goremedım hızlı gezdıgımdenmı ne kucuk geldı mağazaNe kadar canım
O alt değiştirme falan fasa fiso çoğunluk kullanmamıs
Katmanları olsun yeter demişler
Aklimdakı üst limit 500 benim ama tabii işin içine girince değişebilir
Kuzumm hayırlı haberlerle gelGunaydin herkese. 10.20 de randevum var kizlar dua edin hersey yolunda olsun
Ahh Tatlım ben 14+1 im sabah yedıgımı cıkardım yıyemıyorum haplarımı cıkarıcam dıye sımdı ıctım vallaGünaydın güzel anneler. 12 hafta bitmek üzere benim bulantılarım hiç azalmadı
Bılmıyorumkı canım benım hep bulantılı halsız gectıgı ıcın tabı gogusler hassas suan. karında benımde hala gerılıp agrıyorSelam bayanlar sol gogus altinda agriniz varmi hamilelige ozel bir durum mu acaba? Karnimda agrida var. Kabizliktan dolayimidir acaba?
Şuan cok merak ettım keske resmını atabılsen yada ben netten bulmaya calısayım durkızlar günaydın.
ben anakucağını bayaa araştırmıştım ve tiny love anakucağı kırmızı renk aldım. hem erkeğe hem kıza uygun olan rengi buydu. 18 kg a kadar taşıması süper bi özellik ve yatak da oluyor. kolik bebekler için titreşimli, müzikli ve ışıklı oyuncakları var. sallanma özelliği de var. bir bakın internetten. ben içine ayrıca pamuk yatak yaptırıp 8 aya kadar bunda yanımda yatırmayı düşünüyorum daha sonra da büyüyen beşik almayı düşünüyorum.
Günaydınn,arkadaşlar günaydın, istanbul da oturanlar için destek istiyorum sizden, detaylı ultrason için bilgi aldınız mı araştırma yaptınız mı kime gitmeyi düşünüyosunuz, fiyatlar hangi aralıkda, ben bi tanıdığım vasıtasıyla balta limanını devlet h araştırdım onun dışında bilgim yok,
Demi ama heyecandan tum yazılar bırbırıne gırıyor
Eee usta olduk tatlım gıde gıde
Vallahı bız tertipe bağladık korkuyo o ama 2 3 kere geldı bende bulantılardan hem halimde kalmayınca hıc karsılık veremedım valla bır bunaltı bastı hehe oda zorlamadı
Tatlımm gozun aydınn. Bebık ya bu cınsıyet seysı nasıl oluyoo pekı nerden anlasılıyo bu ıkılı test kanındakı bı degerdenmı bakılıyor ozel bıseymı yapılıyor ya yoksa benım doktorum öle bısı yaptırmıyomu bana ben bugune kadar sadece 4 kere ultrasona gırdım bır kerede ıkılı ıcın kan verdım baska bısıyıme bakılmadı falan
Angaralımı gardas senın esınde bana benımkını hatırlattı
Gunaydınn melodımm nasılsınız bugun analı mınnaklı bakım
Valla harıka gozukuyor ınsanın herseyı alası gelıyor ama kızlarında dedıgı gıbı 3 4 ay kullanınca kucukmü gelırkı
Kızlar bende folık bıraktım sımdı onun yerıne İmom omega dıye vıtamın verdı ondan ıcen varmı demır hapları falan demısınız ayrı bısı vermedı ama ılacın seysını okuyunca hepsınden var onda ama kafam karısıyoo boyle okuyorum yapılanlar verılen ılaclar falan tabı herkeste farklı olur ama benım doktor ya benı cok yormuyoyada ne bılım aklıma kotu kotu seler gelıyoo
Yesaa sen basladınmı alısverıse magazaları yazmayı unutmaa ben tek ankamall de ebebek e baktım ama mağaza bana kucuk geldı ve albenısını goremedım hızlı gezdıgımdenmı ne kucuk geldı mağaza
Kuzumm hayırlı haberlerle gel
Ahh Tatlım ben 14+1 im sabah yedıgımı cıkardım yıyemıyorum haplarımı cıkarıcam dıye sımdı ıctım valla
Bılmıyorumkı canım benım hep bulantılı halsız gectıgı ıcın tabı gogusler hassas suan. karında benımde hala gerılıp agrıyor
Demi ama heyecandan tum yazılar bırbırıne gırıyor
Eee usta olduk tatlım gıde gıde
Vallahı bız tertipe bağladık korkuyo o ama 2 3 kere geldı bende bulantılardan hem halimde kalmayınca hıc karsılık veremedım valla bır bunaltı bastı hehe oda zorlamadı
Tatlımm gozun aydınn. Bebık ya bu cınsıyet seysı nasıl oluyoo pekı nerden anlasılıyo bu ıkılı test kanındakı bı degerdenmı bakılıyor ozel bıseymı yapılıyor ya yoksa benım doktorum öle bısı yaptırmıyomu bana ben bugune kadar sadece 4 kere ultrasona gırdım bır kerede ıkılı ıcın kan verdım baska bısıyıme bakılmadı falan
Angaralımı gardas senın esınde bana benımkını hatırlattı
Gunaydınn melodımm nasılsınız bugun analı mınnaklı bakım
Valla harıka gozukuyor ınsanın herseyı alası gelıyor ama kızlarında dedıgı gıbı 3 4 ay kullanınca kucukmü gelırkı
Kızlar bende folık bıraktım sımdı onun yerıne İmom omega dıye vıtamın verdı ondan ıcen varmı demır hapları falan demısınız ayrı bısı vermedı ama ılacın seysını okuyunca hepsınden var onda ama kafam karısıyoo boyle okuyorum yapılanlar verılen ılaclar falan tabı herkeste farklı olur ama benım doktor ya benı cok yormuyoyada ne bılım aklıma kotu kotu seler gelıyoo
Yesaa sen basladınmı alısverıse magazaları yazmayı unutmaa ben tek ankamall de ebebek e baktım ama mağaza bana kucuk geldı ve albenısını goremedım hızlı gezdıgımdenmı ne kucuk geldı mağaza
Kuzumm hayırlı haberlerle gel
Ahh Tatlım ben 14+1 im sabah yedıgımı cıkardım yıyemıyorum haplarımı cıkarıcam dıye sımdı ıctım valla
Bılmıyorumkı canım benım hep bulantılı halsız gectıgı ıcın tabı gogusler hassas suan. karında benımde hala gerılıp agrıyor
Hangi balık yağı canım kaç ay boyunca kullanacan bebeğin kaç kilo doğmuştuCanım benim doktorum folik asiti bıraktırdı decavit vitamin ve gyno ferro sanol demir ilacı ve balık yağı hapına başlattı balık yağı hapını oğluma hamileliğimde de kallanlıştım çok faydasını görmüştü oğluşum gelişim açısından
Bu ne ana kucağı mı mama sandalyesi mi drğişik bişiEki Görüntüle 2020120 kızlar yegenim bunu tavsiye etti sizce nasıl baska önerisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?