Bu ilişki olayı da benim kafama takılıyor. Hamileliğimi öğrendiğimden beri yalnızca bir kere deneme girişimimiz oldu onda da kısa süreli pembe lekelenmem olunca doktor bidaha deneme bile dedi. Tabii eşimin yanında böyle bir şey deyince eşimde hepten korktu ve evde askerlik arkadaşıyız. Kime sorsam hamilelikte doğuma kadar birlikte olunduğunu bir problem olmadığını söylüyor. İnternette de aynı şekilde yazıyor ama benim doktorum bu konuda katı, ilişki herzaman düşüğe sebeptir diyor bunu lekelenmem olmadan biz denemeden önce söylemişti. Sonra denemeyin bile deyince de hepten noktaladı cinsel hayatı. 9 ay kanka gibi mi yaşayacağız anlamadım ki
Ya benim cevremde cocuklu arkadaslarim cok fazla ama malum zaten cocuk pesinde kosturuyolar hem vakitlerini almayayim diyorum hem de ne bileyim bunaltmak istemiyorum galiba. Ama burada hem cocuklular hem de hamilelik heyecanini hazir bizimle paylasanlar varken somurelim somurebildigimiz kadar :))
Bebek arabasiyla bugun o kadar cok vakit gecirdim ki topic ve alisveris sitelerinde ki yorumlarda. Biri sahane diyor biri 2. ayinda degistirdim diyor icim sisti valla ben nasil karar vercem o zaman diye
Bu ilişki olayı da benim kafama takılıyor. Hamileliğimi öğrendiğimden beri yalnızca bir kere deneme girişimimiz oldu onda da kısa süreli pembe lekelenmem olunca doktor bidaha deneme bile dedi. Tabii eşimin yanında böyle bir şey deyince eşimde hepten korktu ve evde askerlik arkadaşıyız. Kime sorsam hamilelikte doğuma kadar birlikte olunduğunu bir problem olmadığını söylüyor. İnternette de aynı şekilde yazıyor ama benim doktorum bu konuda katı, ilişki herzaman düşüğe sebeptir diyor bunu lekelenmem olmadan biz denemeden önce söylemişti. Sonra denemeyin bile deyince de hepten noktaladı cinsel hayatı. 9 ay kanka gibi mi yaşayacağız anlamadım ki
O benim esimin genel tepkisi. Bisey azcik pahali gelirse bi sahin aliyim de bin bu paraya derYa ben daha surekli bahsedilen park yatak mı neyse onu bile bilmiyodum park yatak ne ya diyodum gittim sordum e bebekte, dedim yahu nedir park yatak niye park yani meger hem yataklı beşik hem oyun icin alan oluyomuş cok cahilim dogrusu :)) bebek arabası da tıpkı dedigin gibi kimisi baston bebek arabası diyor kimisi baston mu asslaa diyo hicbi sey anlayamadm en son o şahin'i alıp kurtulcam şahinciarkadas eşinin tepkisine bayagı guldum bu arada
Ay insallah canimm yaaa rabbim nasip etsin burdaki kardeslerime bana isteyen herkezeBağırsak hareketidir diyorlardı ama bu kesinlikle bağırsak hareketi değil, yogaya başladım, orada ki kızlar aaa tekme atti falan diyorlar, ögünleri görmek bize de nasip olur umarım: )
Valla ben bugun baya bi gunumu bebek arabasina ayirdim :)Ya ben daha surekli bahsedilen park yatak mı neyse onu bile bilmiyodum park yatak ne ya diyodum gittim sordum e bebekte, dedim yahu nedir park yatak niye park yani meger hem yataklı beşik hem oyun icin alan oluyomuş cok cahilim dogrusu :)) bebek arabası da tıpkı dedigin gibi kimisi baston bebek arabası diyor kimisi baston mu asslaa diyo hicbi sey anlayamadm en son o şahin'i alıp kurtulcam şahinciarkadas eşinin tepkisine bayagı guldum bu arada
Bu arada benim ilk Bebe inşallah ama cevremdeki arkadaşlar bebek arabasi için
1. Hafif olsun aman hafif olsun bak tekrar bak hafif mi gerçekten dediler :)
2. Çift mekanizma olsa güzel olur dediler
:)
Yatak için de kesin kararımi verdim
Gelsin park yatak (her ne kadar dış grusunusu çok güzel olmasa da önemli olan kullanışlı olmasi :)
Park yatakçılar burayaPark Yatak candır kızlar şiddetle tavsiye ederim tecrübeli bir anne olarak ben çok memnunum
Günaydın canımGünaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size
Valla ben bugun baya bi gunumu bebek arabasina ayirdim :)
Valla casual sonic videolarina bakinca baya pratik gorunuyor. Bilemedim uzun sure de bilemycem galiba
yesa Park yatak benim de direk alicaklarim arasinda
Ben de park yatak alıcam , çok kullanışlı.
Sadece beşik alıp 4-5 ay yatırmaktansa, uzun süreli kullanım içim park yatak ideal
Park yatakçılar buraya
Günaydın heycan dorukta yine benım ıcın bugun doktor gunu
Peki hanimlar malum bebek olunca bazi seyleri dogru duzgun arastirmaya vaktimiz olmayacak.
Ben her ne kadar bebek bakim kitaplari aliyor ve okuyor olsam da pratikte apisip kalacagimdan eminim :)
Ve zannediyorum bebek alisverisinde en ama en zorlanacagim konu bebek arabasi olacak.
Deneyimli anneler bi fikir verseler bize sevaba girerler valla simdiden bi kulak dolgunlugumuz ve nelere dikkat etmemiz gerektigi hakkimda azicik bilgimiz olur. Tabi tavsiye bebek arabasi verseler tadindan yenmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?