2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bizde 1 kere denedik. Sonrasinda leke falan olmadi ama biraz agrim oldu. Biz de asker arkadasi gibi takiliyotuz o yuzdenama doktor bana risk olmadigini 37. Haftaya kadar eski duzende devam edebilecegimizi soyledi. Tabi kocalar bu konuda daha urkekler anlasildigi uzere. Cok.temkinliler

Ya ben daha surekli bahsedilen park yatak mı neyse onu bile bilmiyodum park yatak ne ya diyodum gittim sordum e bebekte, dedim yahu nedir park yatak niye park yani meger hem yataklı beşik hem oyun icin alan oluyomuş cok cahilim dogrusu :)) bebek arabası da tıpkı dedigin gibi kimisi baston bebek arabası diyor kimisi baston mu asslaa diyo hicbi sey anlayamadm en son o şahin'i alıp kurtulcam şahinci arkadas eşinin tepkisine bayagı guldum bu arada

Canım. Lekeleme düşük riski vs vs olursa çok sakıncalı

Biz hiç bırakmadık devam ama işte azıcık bi leke bile görseydim asla riske atmazdim bırakırdik

O benim esimin genel tepkisi. Bisey azcik pahali gelirse bi sahin aliyim de bin bu paraya der

Bu arada benim ilk Bebe inşallah ama cevremdeki arkadaşlar bebek arabasi için

1. Hafif olsun aman hafif olsun bak tekrar bak hafif mi gerçekten dediler :)

2. Çift mekanizma olsa güzel olur dediler

:)

Yatak için de kesin kararımi verdim

Gelsin park yatak (her ne kadar dış grusunusu çok güzel olmasa da önemli olan kullanışlı olmasi :)

Valla ben bugun baya bi gunumu bebek arabasina ayirdim :)
Valla casual sonic videolarina bakinca baya pratik gorunuyor. Bilemedim uzun sure de bilemycem galiba

yesa Park yatak benim de direk alicaklarim arasinda

Ben de park yatak alıcam , çok kullanışlı.
Sadece beşik alıp 4-5 ay yatırmaktansa, uzun süreli kullanım içim park yatak ideal

BU aya kadar lekelenme var diye biz de aynı durumdaydık. HEm düşük riski hem enfeksiyon riski nedeniyle doktor yapmayın diyor
Şimdi haftada 2 gün dedi, çünkü çok şükür leke akıntı ürünü geçti

Bugünden hicbirsey anlamadım yattim dinlendim agrim gecti hastaneye gittim geldim tekrar basladi kivrandirdi yattım yine dinlendim uyudum biraz taam gecti dedim yemek yerken ates bastı bütün vucudumdan ter çıktı tekrar basladi agrim basimin sag tarafından gözüm patlicak sanki öyle bir ağrı anlamadım sürekli yaticak mıyım Allahim sifa ver bana bekleyen herkese gücüm kalmadı 3-4 gündür baş ağrısından parol icmek zorunda kaldim dun gece dayanamdim artık ise yaramadı zaten migrenim tutunca fayda etmez bana ama baska birseyde icemem ki daha tutmaz insaAllah şuan en korktugum ki basima gelmesin korkum dogum sancisi cekerken migrenim tutması Allahim hem ona hem ona nasıl dayanirim bilmiyorum bugün aklimda o dusunce korku vardı

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bir gün olması dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın canım

Valla ben bugun baya bi gunumu bebek arabasina ayirdim :)
Valla casual sonic videolarina bakinca baya pratik gorunuyor. Bilemedim uzun sure de bilemycem galiba

yesa Park yatak benim de direk alicaklarim arasinda

Ben de park yatak alıcam , çok kullanışlı.
Sadece beşik alıp 4-5 ay yatırmaktansa, uzun süreli kullanım içim park yatak ideal

Park yatakçılar buraya

Süperiz kızlar

En azından bir şeyi seçtik yaşasın park yatak kardesligiiiiiiiiiii

bebek arabası önemli
bence ilk önce kesinlikle hafif olmalı agırlık yukdur bazen bebekle bebek arabası ile yanliz hareket edilecek hafif olmalı bu en önemlisi
acmak ve kapamak için asagıya egilmemekde önemli zira egilerek kaldırmak bir eziyettir
fren sistemi saglam olmalı
renk siyah olursa gunesden renk cirkinlesir solar bilginize
yeni doganlımı istiyorsunuz tam yatan arabamı yoksa travelmi ona iyi karar vermeli
size dogruda cevirebilme özelligide olsa iyi olur bebise bakmak gerekiyor zira

bunlar benim deneyimlerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…