Doğuma kadar kullandım canım oğlum 3400 doğdu benim yapıma göre maşallah iyiydi şimdi doktorum ocean diye bi balık yağı tavsiye etti onu kullanıyorumHangi balık yağı canım kaç ay boyunca kullanacan bebeğin kaç kilo doğmuştu
Şuan cok merak ettım keske resmını atabılsen yada ben netten bulmaya calısayım dur
Hee tamam canım bana yaptıkları yeterlı demı gercı sırf yapılsın dıye gereksız seylerıde ıstemıyorum mesela seker yuklemesı gıbı falan da ınsanın aklı kalıo mınnak ıcın gereklı seyler yapılıyomu dıye merakda kalıyo ınsancanım o arkadaş yurt dısına gonderılen test yaptırdı kromozon bozuklukları ıcın bayaa pahalı onda cınsıyet bellı oluyor o yuzden takma kafana benımkı yapmadı dıye :)
Yakın onlar bıze aslında bende oraları dusunuyorum canım bebek odasınıdamı ordan bakacaksın sitelerımı dolassamkı dıyorum kımıde gereksız pahalı olur dıyo bılemedım.ANKARALI ARKADAŞLAR ICIN BEBE MAGAZALARI :)
1- istanbul yoluna çıkıyoruz acity gelmeden sağ tarafta E BEBEK TOKER BEBE VE BABY MALL (onun dışında koton ve lcw bebek bölümleri de aynı yerde)
2- yol boyu devam ediyoruz faruk ekin üst katı bebek bölümü
3- ileriden u çekiyoruz yolun karşısında MINI CITY AVM ve fulla alt katı bebe yine
4- sonra podyum avm yanından devam ediyoruz orada 2 3 dükkan yeni açıldı hep bebe magazası :)
ay evet canım paylasan parmakların dert gormesın cok hosuma gıttı yatagın yanında nasıl dururku alcak degıl demı bende valla almayı dusundum evde de kullanıslıuğraşmadım boş yere google a yazınca direkt çıkıyor zaten tek model :)
Maşallah canımDoğuma kadar kullandım canım oğlum 3400 doğdu benim yapıma göre maşallah iyiydi şimdi doktorum ocean diye bi balık yağı tavsiye etti onu kullanıyorum
ay evet canım paylasan parmakların dert gormesın cok hosuma gıttı yatagın yanında nasıl dururku alcak degıl demı bende valla almayı dusundum evde de kullanıslı
Öyle valla canım ıyı oldu arkadasta cok begendıbeğenmene sevindim. hem 3 yaşına kadar oturabiliyor anakucağı olarak :) çok çok kullanışlı bence. ben kurmadım canım 7 aylıkken kurucucam çünkü evim 1+1 yer kaplasın istemiyorum o yüzden bir şey diyemiycem. alçak olsa bile mühim değil her halikarda bebeğinle temasta olabilirsin elini uzatıp nasılsa :)
diğer türlü anne yanı beşikler zaten 450 tl falan. bunun bir sürü özelliği var en azından :)
Kızz mama masasımı oKızlar bunu gördüm çok beğendim ya
Yok canım vermedi ama günde 4 bardak süt yada 3 kase yoğurt dedi oğlumda süt içebiliyordum şimdiki hamileliğimde kızımda yani içemiyorum onun yerine yoğurt yiyorum bol bol birde bebeğin kilo almasına tahin helvası çok faydalı günde 1 dilim yiyordum birde normal pekmez içemiyorum ben harnup pekmezi de iyi geliyordu bayaMaşallah canım
Bende kullanıyım canım belki benimkide öyle doğar inş
Kalsiyum için bişi verdi mi
Bunlara şimdiden mi başlıyım yoksa 20. Haftadan sonra mı o zaman kilo almaya başlıyor diyolarYok canım vermedi ama günde 4 bardak süt yada 3 kase yoğurt dedi oğlumda süt içebiliyordum şimdiki hamileliğimde kızımda yani içemiyorum onun yerine yoğurt yiyorum bol bol birde bebeğin kilo almasına tahin helvası çok faydalı günde 1 dilim yiyordum birde normal pekmez içemiyorum ben harnup pekmezi de iyi geliyordu baya
Evet canım ana kucağı gibi de yatıyor çok kullanışlı şekilden şekile giriyorÖyle valla canım ıyı oldu arkadasta cok begendı
Kızz mama masasımı oguzelmıs
Planlarla gercekler ayni olmuyor cok zor bi bebek buyuttum iyi ki mobilya yatak almamisim park yatakta bile yatmadi uykusuzdu gazliydi yataga koyarken yuksekligi azaliyor ya hissedip basliyordu aglamaya bana yapisik buyudu oyle su kadar su yatakta su kadar odasinda olmuyor bazi bebekler kendi belirliyor uyku egitimiymis pedagogmus neler denemedim..ikincide herseye hazirlikliyim hayalim de planim da yok stres de yok en zoru gordum nasilsaHerkese gunaydinlaaar hanimlaaar
Canim ben peg perego pliko mini ve maclaren arasinda techno xt arasinda kararsiz kalmistim ama onlar cift yonlu degil. Cift yonlu ozelliginin ne kadar sure kullanilmasi onemli oluyor?
Simdi teyzem yurtdisindan gelecek orada fiyatlar yari yariyadir diye tahmin ediyorum. Belki fiyat farkindan yararlanmak icin arabayi erkenden alabilirim. Ay valla karisik isler.
Hem cift tarafli olsun
Canim hazir yatak icin neden pisman oldun. Mesela benim dusuncem ilk 3 ay park yatak ta bizim odamizda yatar 3 aydan sonra kendi odasina mobilya yataga alirimdi. Ne acidan kullanissiz da pisman oldun
Öyle valla canım ıyı oldu arkadasta cok begendı
Kızz mama masasımı oguzelmıs
Herkese gunaydinlaaar hanimlaaar
Canim ben peg perego pliko mini ve maclaren arasinda techno xt arasinda kararsiz kalmistim ama onlar cift yonlu degil. Cift yonlu ozelliginin ne kadar sure kullanilmasi onemli oluyor?
Simdi teyzem yurtdisindan gelecek orada fiyatlar yari yariyadir diye tahmin ediyorum. Belki fiyat farkindan yararlanmak icin arabayi erkenden alabilirim. Ay valla karisik isler.
Hem cift tarafli olsun hem bel fitigim var cok agir ve hantal olmasin e hem de guvenilir bisey olsun istiyorum. Senin onerebilecegin direkt bi model var mi canim
Bunlarin kullanimi cok kisa oluyo galiba canim ya sonra bi kenarda duruyo oyle. Cogu arkadasim gereksiz dedi
Canim hazir yatak icin neden pisman oldun. Mesela benim dusuncem ilk 3 ay park yatak ta bizim odamizda yatar 3 aydan sonra kendi odasina mobilya yataga alirimdi. Ne acidan kullanissiz da pisman oldun
Maşallah canım
Bende kullanıyım canım belki benimkide öyle doğar inş
Kalsiyum için bişi verdi mi
Maşalkah canım bende 22 kilo aldım bebek 2 kilo doğdu 1800e düştüAslinda buyuyen besiklerden alsaydim pisman olmazdim icleri cok genis cok yer kapliyor diye almadim ici daha dar olandan aldim oglum donmeye baslayinca saga sola carparak hep uyandi yatmak istemedi park yatakta daha rahat etti alacaksaniz ici genis yataklardan alin
Canim ben hic birsey kullanmadim 4250 dogdu ilacin bi etkisi oldugunu sanmiyorum. :))))
gyno aç karnına günde 2, decavit itok karnına günde 1 dediBende 11.haftadayim benimde doktorum folik asidi bıraktırdi. Gyno yu gunde iki kere decavit i de uc gunde bir kere icmemi soyledi. Size nasil verdi acaba?
750 canım biraz araştırınca bana da çok geldi vazgeçtim sanırımNe kadar canım
O alt değiştirme falan fasa fiso çoğunluk kullanmamıs
Katmanları olsun yeter demişler
Aklimdakı üst limit 500 benim ama tabii işin içine girince değişebilir
Canım ılk devlet tecrubemde bsy anlamadan disarı cıktım Hahah ilacı soramadım hemen baskası yatıyo insan ne oldugunu sasıyoHadi güzel haberle gel inşallah
Yarın da benim bugün gün :)
Bu arada folik asit bıraktirip vitamin demir vsvs geçerse yazabilir misin ne yazdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?