2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydınlarr..
Kızlar size bir sorum olcaktı. Ben dışarı çıkıp biraz yürümeye başladığımda hemen 10 dakikada karnıma kramp giriyor. Oysa ilk 3 -4 ay haftanın 4 günü yarım saat yürüyordum okula gitmek için ve hiç bir ağrı veya kramp olmuyordu.

Günde 2-3 tane magnezyum da içiyorum. Anlamış değilim. Neden oluyor acaba bir bilgisi olan varmı?

Günaydınn bugun benim ıcın buyuk gun insallah guzel seyler duyarım Ikı keredır ruyamda kızım olmustu acaba kız mı diye suphelenmeye basladım bugun tekrar soyler heralde ne oldugunu
Günaydın, hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah

Günaydınn bugun benim ıcın buyuk gun insallah guzel seyler duyarım Ikı keredır ruyamda kızım olmustu acaba kız mı diye suphelenmeye basladım bugun tekrar soyler heralde ne oldugunu
Ben de hamilelikten onceki ay cok gercekci bir ruya gormustum ve kiz cocuguydu, ben nerdeyse emindim kiz oldugundan. Erkek olacagini ogrendigimde sasirdim baya. Hatirladigim kadariyla burada da ruyadakinin tersi cinsiyet ogrenen cok olmustu. Bakalim senin ruyanda ki mi cikacak tersi mi merak ettim

Cok geçmiş olsun canım. . biz iyiyiz mantar olmayı saymazsak. .kaşıntı dan deli oldum. .şimdi fitil kullanıyorum. .inşallah geçer. .ayrıntılı usg bayram sonrası çektirecem. .. Allah'a emanet ol canım
Allah kolaylık versin canım. Mantar çok zor. İnşallah çabuk geçer. Ayrıntılı nın sonucunu yaz bana. İnşallah her şey iyi çıkar. Sen de Allah a emanet ol canım

Ölçülere takılma canım benim oğlana kafası çok büyük dediler minicik doğdu
Çok tatlı bu bebiş maşallah Allah kucağına alacağın gunleride nasip eder inşallah

gunaydin kirmizi balik:))hareketlerini hissetmeye basladin mi ?yazdiysanda kacirmis olabilirim.merek ettim :))

Valla geçen gün hissettim baya ama ben hala kondurmayıp acaba gaz mı diyorum :)
Sende nasıl durumlar hareketler belirgin mi?

Valla geçen gün hissettim baya ama ben hala kondurmayıp acaba gaz mı diyorum :)
Sende nasıl durumlar hareketler belirgin mi?
bebistir bence o :)) ben duzenli hissediyorum.artik buyumeyede basladigi icin dokunmadan ote oluyo hareketleri.hatta dun aksam ilk defa hareketi disardanda belli oldu.ilk hareketini hissettiysen devami gelir bugun yarin :))

Gunaydin. Bu tetanoz asisi nasi bi asidir ya. Sabaha kadar ates yapmis sayiklamis durmusum sacma sapan. Cok da agriyo. Sanki bu kolumla 10 kiloluk agirlik alip 3 saat hic durmadan agirlik calismisim gibi.

Kızlar gunaydın
Bir sey danışacağım. Son ıkı gündür belim ve sırtım cok rahatsız. Rahat uyuyamıyorum ve midem cok tuhaf bulanmıyor ama hic rahat degil sıkışık gibi beni daraltıyor anlayamadım.
Biraz cips Mısır kek falan cok yedim ama hassas değildirim o kadar
Rüya demişken şiddet ve resmen sapıklık temalı tuhaf seyler goruyorum anlayamadim valla
Bebeğimi ise tam hissetmedim ama bir sertlık var solumda, arada dalgalanan umarım gazım değildir :)

Kendi kendime magnezyum alsam mı ? Bir zararı olur mu kızlar sadece elevit kullanıyorum

Hmm canım benim risk raporunda 1/2296 çıktı ama hcg değerim 170 binlerde çıkınca tedbir amaçlı yapma durumları varmış bakalım doktorum ne diyecek senin hcg kaç

Çok tatlı bebek canım maşallah, doktor canını sıkmasın o kötü niyetli düşündü belli ki. Bebek hem çok güzel hemde ablasına ve babasına benzediği şimdiden belli. Geçen beni de bi doktor öyle bi telaşlandırdı ki. Koşa koşa soluğu kendi doktorumda aldım hiçbir problem yokmuş, bazı doktorlar cidden problemliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…