2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
speedy-gonzales canım daha dün benzer şeyler yaşadım, ama emin ol etrafımda çocuğu olan arkadaşlarımın yüzde 70 ine bunu yapmışlar. Doktor kendini garantiye almak için o riski söylemek zorunda.ve bu arkadaşlarımdan birinin çocuğu bile sağlık sorunu yaşamadı. Hepsi sapasağlam. Hepimizi manyak ettiler.valla ben dün birkaç saat sarsildım..ama sonra düşündüm toparladım. Ne yani kızım hastaysa onu sevmeyecekmiyim, istemeyecekmiyim..kızıma mektup yazdım, hamilelik günlüğüm var..oh mis..kuş oldu uçtu sıkıntım..hiç gönlünü dar etme.benim ki de sınırın çok az üstündeydi. Kendi doktorumda bence yüzde 90 sorun yok,aldirmayacaksan yaptırma dedi.ben kimse ile paylaşmadım, aileler vs..kimse saçma bişey söyleyip canımı sıksın istemedim. Doğumda göreceğim, ve eminim kızım sapasağlam..he hastaysa da ne yapayim o benim yavrum derim,her koşulda yanında olurum..nokta!

Ben biraz riskli bir gebelik geciriyorum yani bir onceki bebegim agir kalp rahatsizligi ile dogdugu icin riskli gruptyim hep arastiriyorum ister istemez. Bildigim her teste gidiyorum busefer bendeki de manyaklik o ayri ama bak uzulme sakin deger cok yakin.Detaylı da cihaz çok önemli bakan çok önemli kimi uzman bakıyor da görmüyor kimi gene görmeyip saçma yorumluyor. Ben renkli için uzman perinatolog a gittim en doğru seçim mis zaten cihazı bile doğru seçim yaptığımı gösterdi. Özelde bunlar ücret olaraj biraz fazla ama üniversite hastanelerini arastirabilirsin özel sknti olursa. Aklın kalicaksa araştır derim ben izmirdeyim yaşadığın yer seninde izmirse isim verebilirim.

Maşallah yaa ne kadar güzel. Herseyi nasilda belli oluyor. İnsanı büyülüyor resmen❤ inşallah bende yavrumu böyle görebilirim

Detaylıya girdim bugün ve 4 dk falan sürdü çok şükür iyi çıktı doktorum hacettepe de hoca ve perinatolog çok mu kısa sürdü ne detaylı ama her şeye baktı anlamıyorum bu yarım saat kalanlar 15 dk duranlar neye baktırdı acaba Dr un el hızı mı etkili

Kizlar bişey sorcam benim göğüs uclarim cok küçük hatta normal zaman da hic yok ucu. Sadece dokununca az cikiyo o kadar. Göğüslerim cok büyüdü ama ucu aynı.
Sizce büyür mü doğuma kadar. Böyle küçük olup sonra büyüyen oldu mu hiç

Doktora 5 aydir sende suyun icimde dursan senin suratin ne halde olurdu asil sensin basik diyemedinmi findik gibi burnu var masallah

Canm o buyumez. Onun icin ozel aparat var. Emzirirken gogsune onu takiosun. Zamanla bebek emdikce cikiyo gogus ucun

Canım ya ne güzel durmuş öyle maşallah subhanallah Hiç canını sıkma minnak burnu babasıyla ablasına çekmiştir.

Doktora 5 aydir sende suyun icimde dursan senin suratin ne halde olurdu asil sensin basik diyemedinmi findik gibi burnu var masallah

Canm o buyumez. Onun icin ozel aparat var. Emzirirken gogsune onu takiosun. Zamanla bebek emdikce cikiyo gogus ucun

Sağol canım inşallah büyür emzirmeyi çok istiyorum :)

Canim icine sinmediyse baska dr a giderdim senin yerinde olsam. Kotu dusunme durduk yere strese sokan dr lar maalasef cok fazla

Annesi bu minigi uzme sakın.Olcumlerde hata payı cok oluyr.Bizim doktr hep siyah beyaz gösteriyr.Ben hic renkli göremedim minigimi

A

Maşallah yaa ne kadar güzel. Herseyi nasilda belli oluyor. İnsanı büyülüyor resmen❤ inşallah bende yavrumu böyle görebilirim

Şöyle dedim herkese tek cevap yazayım ama Oktivus çok güldüm yazdığına moral oldu sanki.

Doktor perinalog yani aslında bunda uzman ilk bakarken söyledi sıkıntı görüyorum diye yalan yok kafama taktım bide ne olduğunu bilmiyorum Bebek dna testi yaptırabilirsin dedi sonra bizi çıkardı odadan birazdan çağıracağım dedi

Tekrar odaya girdiğimizde güzelce anlattı.
Yüzü basık , ensesi bide iki göz arasındaki suyun değeri yüksek dedi isterseniz yönlendiririm doktora test yaptırım dedi..

Bizde sorduk, test sonucunda diyelim kötü çıktı napalım yapacak bir şey var mı diye yok dedi işte hukuken aldırma hakkımız olurmjş.
Öyle deyince direk testte gerek yok o zaman dedim.. ben zten aldırmayı düşünmediğim için hiç bu testleri yaptırmadım.

Kızımda da ben böle sıkıntı çektim o zaman doktor direk yüzüme özürlü çocuk dedi yönlendirme bile yapmadı:.

Sizinde dediğiniz gibi doktor ilerleyen zaman da ben size söylemiştim demek için yada bir şey olursa siz doktorsunuz neden söylemediniz dememek için söyledi gibi geliyor

Umrumda mı değil. Rabbim sağlıklı evlat verdi elhamdulillah, Buda sorunlu olacağını sanmıyorum ama diyelim oldu buna da şükür diyoruz..

Canım ya ne güzel durmuş öyle maşallah subhanallah Hiç canını sıkma minnak burnu babasıyla ablasına çekmiştir.

Burnu da babası ve kızım zaten. Hokka burunlu
Sonra bide doktor %75 sorun yok Bebek ayni babası dedi çevirdi işte

Pazartesi kendi doktoruma gideceğim önemli olan onun fikirleri

Canım gümüs kapaklar satılıyor gögüs için kücük olanlr ondan kullanıyorlar cevremde ama tabi sen bilirisn yine

Göğüs ucu büyümez benimde çok küçük
Bebek emdikçe çıkartabilir tek göğsümü çıkartmıştı kızım diğerini çıkartmadığı içinde hiç emmedi.

speedy-gonzales canım maşallah bebişine ne tatlı, ben de böyle renkli görmek isterdim ama daha göremedim. Bence de kafaya takacak bir durum yok, sonuçta çocuk genetik olarak size benzeyecek tabi, minnoş burnu var ne şirin ❤

Ohh iyi demişsin valla, nedir bu insanların derdi anlamıyorum. Şöyle iyice kalaylayınca akıllanırlar işte. Ağzına sağlık canım

Yagmureylul canım arkadaşımdan biliyorum göğüs ucu çok küçüktü , silikon uç kullandı ilk günler , hastanede yanındaydım,çocuk öyle alabildi. Arada kendi göğsünü verdi arada uç kullandı derken şimdi 7 aylık annesini keyifle emen bir minnoş oldu. Yani hiç kafana takma çocuk emdikçe çıkacaktır uç. Benimkiler de çok ufak.

Nasil yani 4 dakkada beynine midesine mesanesine böbreklerine ve kalbine baktimi..rahim boyunu ölçtümü suyuna kilosuna boyuna baktimı...sonrada el parmaklarina ayak parmaklarina burnuna dudaklarina benimkine radyoloji uzmani bakti ve 20 dakka falan sürdü söledigim bu seylerin hepsini ölçtü biçti banada yüzünü bile gösterdi ..bende üzülüyodum peritologa gidemedim diye ama yine iyi bakmiş benimki ..nekadar uzman da olsa 4 dakkada bunlarin hepsini nasil bakti anlayamadim ..seni endiselenmen icin demiyorum ama hızlıca demekki herseyi normal görüp bırakmış seni ...yada bu ayrintili degildir dicemde normal doktorum bile beni en az 10 dakka inceliyor

Bayramdan sonra sende göreceksin inşallah ve tabi böyle sorun yaşamazsın inşallag doktorlarda çıldırmış ufacık şeyi büyük problem gibi anlatıyorlar

Son düzenleme:
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Haftasonu geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…