Selam anneler ben geldim biraz sıkıntılı geldim eşimin yanına gitmiştim en son yazdigimda güzel geçti cok iyi geldi duygu olarak ama hasta oldum cumartesi hicbirsey yoktu dün ishal kusma mide yanması derken solugu acilde aldım serum yedim bugünde halsizlik ve midemde hafif ağrı var etkisi geçmedi daha zaten kac gündür adam akilli beslenemedim de istahim kapandı ne yesem çıkardım dün 10 kereden fazla kusmusumdur ankaranin havası yaramadi bana sanırım yolculuk falan carpti baya suan daha daha iyiyim hamd olsun hemen toparlanip düzgün beslenip acigi kapatmam lazım kusarken baya zorlandi sanırım bebeğim daha yeni yeni gerginlik var kasiklarimda bu da benim icin hareketlenmis demek Allahim beterinden korusun esimde hastaymis gidince öğrendim saklamis yemeklerden ve temiz olmamasindan üstüne usutmekten ishal olmus oda aklim onda onun akli bende kaldı derken öyle işte
Sizler nasılsınız?
Odemede sıkıntı oluyor mu canım?Evet ya, zaten instagramdaki çoğu şeyi aliexpress te çok ucuza buluyoruz..
Benim beğendiğim çanta da buydu..
Sunveno Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Brand Large Capacity Baby Bag Travel Backpack Designer Nursing Bag for Baby Care
http://s.aliexpress.com/nmemUJFZ
(from AliExpress Android)
Sağol canım teşekkur ederim hepimiz dikkat edelim miniklerimiz icinGeçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine.. Ama bebek için endişelenme.. Kusmalardan filan bebek etkilenmezmiş, biz halsiz kalıyoruz sadece.. Ama beslenmeye dikkat etmek lazım, bebek bir şekilde alacağını alıyor zaten de bizim depolardan gidiyor, kendi sağlığımız için daha önemliymiş beslenmemiz..
Allah intsta satıcıların eline düşürmesin 1e alıp 5e satıyorlar valla. Çok sağol canımm link için
Bendede aynisi oluyor canim:)Kızlar göğüslerim normalde şiş ama bazen şişliği iniyor. Siz böyle birşey yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz?
cook geçmiş olsun canim benim sanada esinede allahim senide bebeginide korusun esinide inşallah.. inşallah bugunleri atlatip bebeğini kucağına esinede kavuşmak nasip olsun mj beni çok duygulandirdi inşallah tez zamanda kavusursunuz eşinleSelam anneler ben geldim biraz sıkıntılı geldim eşimin yanına gitmiştim en son yazdigimda güzel geçti cok iyi geldi duygu olarak ama hasta oldum cumartesi hicbirsey yoktu dün ishal kusma mide yanması derken solugu acilde aldım serum yedim bugünde halsizlik ve midemde hafif ağrı var etkisi geçmedi daha zaten kac gündür adam akilli beslenemedim de istahim kapandı ne yesem çıkardım dün 10 kereden fazla kusmusumdur ankaranin havası yaramadi bana sanırım yolculuk falan carpti baya suan daha daha iyiyim hamd olsun hemen toparlanip düzgün beslenip acigi kapatmam lazım kusarken baya zorlandi sanırım bebeğim daha yeni yeni gerginlik var kasiklarimda bu da benim icin hareketlenmis demek Allahim beterinden korusun esimde hastaymis gidince öğrendim saklamis yemeklerden ve temiz olmamasindan üstüne usutmekten ishal olmus oda aklim onda onun akli bende kaldı derken öyle işte
Sizler nasılsınız?
Soda limon gerçekten çok güzel oluyor. Hem de c vitamini alıyoruz :)Oktivus bende sodanın icine limon sıkıyorum sade içmektense iyi oluyor
canım benim ben hem sade hem limonlu olanini içiyorum ben severek içiyorum sodayiOktivus canım soda içerken biraz su katarsan daha kolay içersin, baştan ben de zorlanıyordum sade soda sert geliyordu. Böyle yaparak alıştım, şimdi hiç sorun değil her türlü içerim :) tavsiye ederim.
Odemede sıkıntı oluyor mu canım?
Fondip mi yapioruz su katipOktivus canım soda içerken biraz su katarsan daha kolay içersin, baştan ben de zorlanıyordum sade soda sert geliyordu. Böyle yaparak alıştım, şimdi hiç sorun değil her türlü içerim :) tavsiye ederim.
Gercekten guzel mi. Buyuklugu benm icin cok onemliydi cunku kendime ayri canta tasimayi dusunmuyorum. Hem bebegin hem benm cantam olucak o yuzdenAllah intsta satıcıların eline düşürmesin 1e alıp 5e satıyorlar valla. Çok sağol canımm link içinAyrıca çok güzel görünüyor çanta :)
Limonlu da olmuyo canm her turlu sert gelio banaOktivus bende sodanın icine limon sıkıyorum sade içmektense iyi oluyor
Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım hiç canım..[
Ben de bebek arabası beğendim. Alayım o zmn
Fondip mi yapioruz su katip
Gercekten guzel mi. Buyuklugu benm icin cok onemliydi cunku kendime ayri canta tasimayi dusunmuyorum. Hem bebegin hem benm cantam olucak o yuzden
Limonlu da olmuyo canm her turlu sert gelio bana
B brc1011 canm kredi kartini guvenip kullanamiosan migrostan ininal kart al. On odemeli kart. Yukledigin kadar harcarsin
Gerçekten güzel ve bol cepli. Her bir şeyciğini koyarsın hem bebişin hem kendinin canım. Güzel günlerde kullanın inşallah :)Fondip mi yapioruz su katip
Gercekten guzel mi. Buyuklugu benm icin cok onemliydi cunku kendime ayri canta tasimayi dusunmuyorum. Hem bebegin hem benm cantam olucak o yuzden
Limonlu da olmuyo canm her turlu sert gelio bana
B brc1011 canm kredi kartini guvenip kullanamiosan migrostan ininal kart al. On odemeli kart. Yukledigin kadar harcarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?