2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim enfeksiyonun vardir idrar tahlili yaptir. Gecen hafta bendede oyle bi durum vardi enfeksiyon cikti
enfeksiyon çıktığı zaman böyle akıntm olmamışti ondanmidir acaba canım ama bayramdan sonraya kaldı insaAllah enfeksiyon degildir o zamana kadar bol su iciyim en iyisi

26. Haftaya kadar yapılabiliyor diye okumuştum ama inşallah çok sorun olmaz
Son detaylidaki 24.hafta demisti zatende sorun olmaz bence

Bende de var enfeksiyondan kaynaklı o. Bir sürü test yapıldı ilaç içtim ama geçmek bilmiyor benim ki
InsaAllah geçer canım ya bayramdan sonraya kaldı ama o zamana kadar bol su icmem lazım

4 sene önceydi İnan soyismini hiç hatırlayamadım ama Şişli cami karşısında pasaj içinde bir yerdi.
4 sene önce 250 şimdi 300 ise çok iyi

Kızlar enfeksiyon için günde bir sarımsak yutun diyolar

burdan deneyen var mı bilmiyorum ama ben hiç denemedim. bilmiyorum ne kadar etkili

Bu
Bu kadar hassas olma, ben doktorumun da izniyle önceki hamileligimde de bunda da 3 ayı doldurunca boyadım , ayda bir boyuyorum, bitkisel al onlarda pek kapatmiyor ama, bunda organica galiba adı onu aldım boyadiktan sonra 10 dk fön tutuyorsun, ama tam kaptmadi beyazları, bı dahakine keranova alicam o da bitkisel ve güzel , moral de önemli , ben 3 ay zor sabrettim

4 sene önceydi İnan soyismini hiç hatırlayamadım ama Şişli cami karşısında pasaj içinde bir yerdi.
4 sene önce 250 şimdi 300 ise çok iyi
Evet canım aynı yerden bahsediyoruz bana da medicalparktaki doktorum yonlendirdigi icin 300 dedi normali kac onu sormadim dogrusu ama en fazla olsun 350 bence

Hic ilaca bulasma yiyebiliosan aci cig kofte al. Bi 8 9 tanr ye ondan. Aksama gor bak kabiz falanmisin

Cok cok katiliyorum, haftada en az bir acili cigkofte veya aci biber tursusu yerim. Bundan dolayi galiba ki, hic kabizlik sorunu yasamiyorum. Normalde de aci ve eksili tatlara bayilirim, hamilelikte bu iyice aşermeye döndü. Yemeden duramiyorum.

Ay bende çok severim çiğ köfte :)
Hamilelikte zararlı dediler diye yiyemedim hiç

Bi zararini gördün mü hiç canm

Ayy bende pek seviorum

Ay bende çok severim çiğ köfte :)
Hamilelikte zararlı dediler diye yiyemedim hiç

Bi zararini gördün mü hiç canm
Canim zarari yok ki. Bulgurun salcanin ne zarari olcak. Hazirina guvenemiosan evde kendin yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…