2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayy öyleyse ben bayağı bi ara vermiş oldum. Bir de inanılmaz rahatladım bıraktığımda yan etki yapıyordu sanırım. Acaba kullanmayarak bebeği çok şeyden mahrum bırakmış mıyımdır
Hayir canim bebis senin vucuttan alir ama senin depolarin azalmistir. Bu vitaminler demirler vs bebek icin oldugu kadar anne sagligi icin de gerekiyo

Ayy öyleyse ben bayağı bi ara vermiş oldum. Bir de inanılmaz rahatladım bıraktığımda yan etki yapıyordu sanırım. Acaba kullanmayarak bebeği çok şeyden mahrum bırakmış mıyımdır

Yok canım Yemen icmene dikkat ettiysen bi sey olmaz ki belki de depolarin güzeldir hiç bi şey olmamıştır korkma ilaç kullanmayan ya da kullanamayan nice insan var ama sen yine de doktorunu dinle :)

Günaydın herkese. Haftasonu uyuşukluğu var bugün tekmelemeye bile üşeniyo resmen göbeğime 1-2 tıklatıyorum eşim hemen başlıyo söylenmeye çocuğun rahatını bozmasana diye işimiz var doğduktan sonra böyle olursa. Benim eşim elini bile ben zorlamazsam koyamıyo göbeğime zarar verme korkusundan :)

Yok canım Yemen icmene dikkat ettiysen bi sey olmaz ki belki de depolarin güzeldir hiç bi şey olmamıştır korkma ilaç kullanmayan ya da kullanamayan nice insan var ama sen yine de doktorunu dinle :)
Hayir canim bebis senin vucuttan alir ama senin depolarin azalmistir. Bu vitaminler demirler vs bebek icin oldugu kadar anne sagligi icin de gerekiyo

Son iki üç haftadır zaten diyetisyen kontrolunde besleniyorum. Umarım bu dengelemiştir biraz. Çok teşekkürler

Aaaaaaaa benimki gibi

Ama ben biraz psikopatim yatarken sıkıştırınca tekme atıyor eşime gel gel sikistiriyim da hisset diyorum kendinden geçiyor hahahahahah

Aaaaaaaa benimki gibi

Ama ben biraz psikopatim yatarken sıkıştırınca tekme atıyor eşime gel gel sikistiriyim da hisset diyorum kendinden geçiyor hahahahahah
Benimki hiç sallamıyo beni sinir oluyorum sıkıştırıyorum dürtüklüyorum sesleniyorum tık yok. ne zaman canı isterse o zaman tekme atıyo

Benimki hiç sallamıyo beni sinir oluyorum sıkıştırıyorum dürtüklüyorum sesleniyorum tık yok. ne zaman canı isterse o zaman tekme atıyo
Ay aynı benim oğlan. Canı ne zaman isterse bir de rahatı bozulduğunda tekmeliyor beyefendi. Geçen karnımı tezgaha yaslamışım farkında olmadan bir tekme attı inanamadım. Eşime bu oğlan hem tembel hem rahatına pek düşkün diyorum o da "acaba kime çekti" diye gülüyor. Valla ben hep bu yönden babasına çeksin istiyordum ama bana çekecek galiba. Yandık

Ohoo sen bi anne olarak bile bunu yasiyorsan benim henuz bu duuguyu tatmamis biri olarak boyle hissetmem asiri normal o zaman.

Tabiki de normal böyle hissetmen
Benim dünyam şuan kızımın etrafında dönüyor hala kızım ilgilenmese oğlumla çok alakam yok nasılsa Doğunca hep ilgim onda olacak diye fazl ilgi göstermiyorum.
Bazen ya sevemezsem diyorum ne biliyim

annenin yerini tutar mı ASLA
Benim annem bakardı sabah ona bırakırdık.
Tüm gün ammemle sarılır öper ben gittiğim anda annemin yüzüne bakmazdı.

Deneyimli anneler, bebeğin normal teklemesi dışında titreme gibi bi his oluyo 3-4gündür bende, ne demek acaba bu normal mi?

simdiden sıkma canını. kv bakti benimde. ama her gun gelip benim evde bakti cocugu.hic cikartmadim evden. ama yine de dedigim gibi anne mi babannemi dediginde cocuk anne diyo...

bende iş yerinde bazen karnımda baskı hissediyorum sonra farkediyorumki masaya yasladığım kısımda o da içeriden baskı yapıyo. Çekilince iniyo resmen. O da içeriden mi ittiriyo nedir

simdiden sıkma canını. kv bakti benimde. ama her gun gelip benim evde bakti cocugu.hic cikartmadim evden. ama yine de dedigim gibi anne mi babannemi dediginde cocuk anne diyo...
Aksam tekrar evine döndü mu canım peki yatılı mi kaldı

Ayyyy aynen ya şimdi dusunmeyecegim bunları :)

Günaydınnn arkadaslarr sabahları erken kalkıp yemek yiyordum 9 gibii ama bu 2gündür geceleri uykumu alamadıgımaa 11 12 ye kaldm ac kalıyor gibi geliyor siz napıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…