2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
sağol canım inşallah denerim, bugün hiçbirşeye fırsatım olmadi bizi kümmet yaylasina götürdüler sabahın 7 sinde hadin gidiyoruz dediler cokda güzel oldu yarin dönüş yoluna geçeceğiz önce samsun sali günüde istanbul evimize inşallah tabiki calişiyorum işde var
Bende gittim kumbete cok guzeldir

ayy canım benim demek sen dereli lisin eşin de espiyeli çok güzel yerleriniz var inşallah bebisinle gidersin ben istanbulda oturuyorum sen nerdesin
Bir giresun gelini de benim....
Ben kendim karabukluyum eşim pirazizli işim el verdigi olcude yazlari pirazizde kaliyorum giresun cok guzel bir yer ...yazliga gidiyorum dedigimde herkes ege akdeniz bekliyor ama karadeniz yazin harika bu yaz bir de ben gittigim de hep serindi cok rahat bir yaz gecirdim.

Amin amin benimde
En son gittiğimde suyu çok iyiydi canım Allah'a şükür. Ama burada hepimiz o üzücü duruma şahit olduk o günden beri aklıma geliyor ister istemez ki ben hiç bilmiyordum o suyun tükenince telafi edilemediğini... Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar, doğumlar nasip etsin.
o üzücü olaydan sonra aklım çok karışmıştı kontrole gittim ben sorma dan dr kendisi söyledi ve süreklide takip altında söylüyor

Canım midene dokunmuş olabilir ama bebeğin iyidir merak etme pıt pıt yapmaya başlar yine :)
Sağol canım ama o kadar basit bir şey değilmiş, Dr aradım gastri..... Li bişey olmuşsun önemli dedi, acile gittim serum verdiler, hala devam ağrı da ishal de , yarın da reflor diye bı ilaca baslicam

Sağol canım ama o kadar basit bir şey değilmiş, Dr aradım gastri..... Li bişey olmuşsun önemli dedi, acile gittim serum verdiler, hala devam ağrı da ishal de , yarın da reflor diye bı ilaca baslicam
Aa geçmiş olsun çok. Peki neden olmuş canım bilgi verdi mi doktorun? İlaç ve serum rahatlatır inşallah sizi.

Gecmis olsun dikkat et gastrit o yedigine ictigine dikkat et simdi tedavi olursan gecer ama dikkat etmesen daha kotu sonuclari

Ben de birkaç kere farkettim kendimde ya terledim ya da idrar kaçırdım dedim. Aslında bebegin suyuysa ya diye düşündüm ama fazla takmamaya çalışıyorum randevum haftaya çarşamba o zamana kadar deliririm.. gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum..

Bi de ben yakın zamana kadar progestan kullanıyordum sonra magnezyuma başladım. Kaslarimi çok yumuşattı hamileliğin başından beri idrarimi çok yavaş yapiyorum. Affedersin tüm mesanemi boşaltmak için 5 dakika isiyorum. O yüzden ben idrar olduğunu sanıyorum..

Anladım canımm ben geldiginde hissediyorum yani vajinadan geliyor idrar olsa anlardım o yuzden ama insallah seninki idrardır kuzum

Anladım canımm ben geldiginde hissediyorum yani vajinadan geliyor idrar olsa anlardım o yuzden ama insallah seninki idrardır kuzum

Umarım öyledir canım sen ne yapacaksın randevun ne zaman? Ay eskiler hiç birşey bilmez rahat rahat hamilelik yaşarmış çok şey okuyup duyuyoruz stres yapıyoruz

İyi geceler kızlar tatilin son günü ancak bu kadar fena olabilir herhalde benim için. Git gel yok yorgunluğu, üstüne hava güneş sıcak, arabada klimayı da açtık haliyle. Eve erken gelince yapılacaklar vardı bi de onlara yoruldum. Hadi dedik hava alalım dışarı çıkalım ama benim göbek neredeyse 9 aylık , AVM kalabalığına dayanamayıp kendimi WC attım ve hayatımda böyle kustuğumu hatırlamıyorum. Sabahtan beri yediklerimmiş meğer o 9 aylık kısım. Hadi mide boşaltı rahatladım , tatlı biseyler atıştırdım. Eve gelip yattım ve az önce yine çıkarttım. Yarın okul başlıyor bakalım nasıl gidicem şuan enerji 0, bişey yemeğe korkuyorum , sıvı kaybettiğimi biliyorum ama hiç su içesim yok. :KK43: Bayramda nazar mı değdi acaba diyorum herkese hamileliğim iyi geçiyor deyince başıma gelenlere bak :KK43: neyseki yarın kontrolüm var. Sizler de aman ha dikkat edin kendinize.uzun oldu günlük gibi, iyi geceler hepimize

Umarım öyledir canım sen ne yapacaksın randevun ne zaman? Ay eskiler hiç birşey bilmez rahat rahat hamilelik yaşarmış çok şey okuyup duyuyoruz stres yapıyoruz

Yaa sorma kesinlikle. Ben daha bayram oncesi gitmistim canım ya hatta ayrıntılıyı da yaptırdımm

Back
X