- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Teşekkür ederiz:)Hayirli olsun canim saglikla buyusun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz:)Hayirli olsun canim saglikla buyusun :)
maşallah sübhanallah bebisin kucagindakızlar doğum yaptım 2 ocaklı olduk bizde.normal doğum yaptım sabah 6,5 tan oglen 12.20 ye kadar kendi sancimla oldu doğumum suyumun gelmesiyle geldik hastane ye, sadece 2 tane dikisimiz var emiyoryzda. Allah hepinize sağlıklı sihhatli dogmlar nasip etsin insallah
Aynen benimki de 3 hafta dedi gercı hen hamıellıgı seviyorum sorun yok da Insallah oglak burcu olsun diye dua ediyorumGünlerimiz aynı bana da doktor daha gelme belirtisi yok dedi hatta 20 günün var diye ekledi :)
Aynen benimki de 3 hafta dedi gercı hen hamıellıgı seviyorum sorun yok da Insallah oglak burcu olsun diye dua ediyorum![]()
Cok sagol canim inan heyecanli olacagimi tahmin ediyordum ama bu gece yasadigim duygular karman corman. Sirali sirali vakitlerinde saglikla gelsin insallah hepimizin bebekleriAllah yardimcin olsun cnm dearisida bize...
Canim coook tesekkur ederim Allah hepimizin bebislerini korusun saglikla kucagimiza alalim insallahyarin sezeryana girecek arkadaslar rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasıp etsin inşallah
güzel haberlerinizi bekliyoruz ..
duamda kalbimde sizinle inşallah sorunsuz gecer rabbim sizide bebislerinizide korusun inşallah

Ay cnm ne heycan vardir sende. Bende istiyorum...12 ocak benim ins.
Haftasina gore onde giden bir bebek oldugu icin, ona gore birinde onden birinde sonradan sanci cekiliyo senin neden ?Tabiki paylaşırım:) doktorun neden sezaryen öneriyor ki
Benim de Bebek önden gidiyor iri Bi Bebek Bi de epilepsi hastasıyım. Sezaryen mi normal mi olacağı Perşembe günü netleşecek bekliyorum bakalım ne diyecekHaftasina gore onde giden bir bebek oldugu icin, ona gore birinde onden birinde sonradan sanci cekiliyo senin neden ?
Canım merhaba bende genel olucam çok zormu korkuyorum daha once hiç narkoz vs almadım

Allah kolay Doğum nasip etsin canım evet hergeçen gün taşıması da zor evhamıda zor kıpırdayacak yerleri kalmadı artıkBen bide hazirlandim bugun için ertelenincede bi degisik oluyo insan ins yarina bise olmazsa dogurucam
Bu seferde evham basladi bebek hareket ediomu diye ikide karnımı dinliyorum yavasladi sanki iyice
![]()