2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

işte birebir aynı durumdayız, normal doğumun risklerini almak istemiyorlarmış tüp bebekte. ben hala ilaçlara devam ediyorum. tek genin heterazigot oluşu yüzünden riske atmak istemiyorlar. zaten kan sulanmam da normal sınırlar içinde. ama çatı müsaitse, kafa normalse normal doğsun istiyorum.

canım ne testi o bende bir baktırayım ikisinide kullanıyorum ben hala.

aptt diye geçiyor sanırım. kanın kaç sn de pıhtılaşıyor ona bakıyorlar. mesela bende 30.8 saniye çıkmış. olması gereken de 26.5-40 mış. yani kan sulandırıcıya rağmen normal durumda.

testte çıkan diğer maddeler de şöyle;
aptt
pt%
protrombin zamanı
ptınr

tamamdır canım çok sağol

Acmayip acmayip da ters kose yapip erkek mi cikacak acaba
Hepimiz merak ettik senin bebisi
deniz suyundan başka bir şey vermiyorlar. onuda bebeklerin kullandığını
bu hamilelik olayları çok zor yav
Evet malesef. Burun spreyi onerdi bi baska eczaci ama o da her gun her gun kullanmasin ust uste 3 gun kullanmasin demis. Sinir oluyorum nefes alamadikca
Bubende de cok oluyor. Hep bi endise, haber alamazsam bi sey mi oldu korkusu. Benim esim askeri personel olunca iyice diken ustunde oluyorum. Dua etmekten baska yapabilecegim bir sey yok malesef. Disari cik bi hava al gez dolas canim. Evdeysen de bi sut isit kendine. Kitap oku, kafan dagilir. Kotu dusunceleri aklina getirmemeye calis.
Miğde yanmasıyla başım dertte 2 gündür. Sabah yine miğdemin yanmasına uyandım. Kahvaltı ettim halâ geçmiyor hiç yaşamamıştım bu haftalara kadarr
Biz aile boyu gaviscon kullaniyoruz
Kayinvalideme de icirdim esime de icirdim midem yandi kaynadi dediklerinde. Hemen rahatlatiyor.

Sabahlari benim de bi tarafta daha cok baski oluyor. Oraya toplanmistir belki. Gecti mi simdi batma?

Kizlar siz dogum isini doktorunuzla gorustunuz mu. Ben hala gorusmedim. Hic konusu acilmadi. Zamanimi artik sizce :)
Ben de gorusmedim daha. Zamani gelince doktor acar konusunu heralde diye bu zamana kadar geldim korkuyorum da bi yandan.
Doktorumun normal dogum yanlisi oldugunu biliyorum arastirmalardan. Bu kadar

Ben ankarada bikac markette gordum canim. Pazarda da vardir muhtemelen. Bu aralar sanirim zamani

Acmayip acmayip da ters kose yapip erkek mi cikacak acaba
Hepimiz merak ettik senin bebisi
deniz suyundan başka bir şey vermiyorlar. onuda bebeklerin kullandığını
bu hamilelik olayları çok zor yav
Evet malesef. Burun spreyi onerdi bi baska eczaci ama o da her gun her gun kullanmasin ust uste 3 gun kullanmasin demis. Sinir oluyorum nefes alamadikca
Bubende de cok oluyor. Hep bi endise, haber alamazsam bi sey mi oldu korkusu. Benim esim askeri personel olunca iyice diken ustunde oluyorum. Dua etmekten baska yapabilecegim bir sey yok malesef. Disari cik bi hava al gez dolas canim. Evdeysen de bi sut isit kendine. Kitap oku, kafan dagilir. Kotu dusunceleri aklina getirmemeye calis.
Miğde yanmasıyla başım dertte 2 gündür. Sabah yine miğdemin yanmasına uyandım. Kahvaltı ettim halâ geçmiyor hiç yaşamamıştım bu haftalara kadarr
Biz aile boyu gaviscon kullaniyoruz
Kayinvalideme de icirdim esime de icirdim midem yandi kaynadi dediklerinde. Hemen rahatlatiyor.

Sabahlari benim de bi tarafta daha cok baski oluyor. Oraya toplanmistir belki. Gecti mi simdi batma?

Kizlar siz dogum isini doktorunuzla gorustunuz mu. Ben hala gorusmedim. Hic konusu acilmadi. Zamanimi artik sizce :)
Ben de gorusmedim daha. Zamani gelince doktor acar konusunu heralde diye bu zamana kadar geldim korkuyorum da bi yandan.
Doktorumun normal dogum yanlisi oldugunu biliyorum arastirmalardan. Bu kadar

Ben ankarada bikac markette gordum canim. Pazarda da vardir muhtemelen. Bu aralar sanirim zamani

Hahaha bilmiyorumki tatlım eşim hep saklamış doktorlarda %70kız diyelim demişler basta sonra emin olamamışlar bir doguyor erkek diyo ozaman kaynamam kız istiyormuş pembe felanda almış normal beyaz da diyo hepsi beyazdı mor yeşilli sarılıydı kıyafetleri sonra mavi oldh :)

bana doğum yakın mı diyorlar hep ama zaten 3 aylıkken bıle karnım cıkmıstı hıc ıc karnım yokmus sanırım :)

bakalım 9. ayda nasıl oalcagım artık tam bardak koymalık olur
canım babam cubuk pazarından almıs aktarlarda kurusu var pazarlarda cıg olarak bulabılırsın ama baktın bulamadın kurusunu kaynat aynen cok faydalı bır sey kac tane mandalına portakaldan aldıgın c vıtamını kızılcıktan alıyorsun azcık mayhos cıg yerken agzın bı tuaf oluyor ama suyu öyle degıl ıcemezsende az seker koyar karıstırır ıcersın meyve suyu gıbı
batmam geçti ama bel ağrım ınanılmaz dogaldı adetde ki bel agrısı gibi resmen acıyor

Benimde yok ya aylık cekim yapıyorum ama hala ortada tam bir göbek yok

Kızlar aklımdaydı unutmadan yazayım. D vitaminleri sağlık ocağindan verilenler paraben içeriyor. Doğal içerikli olanları arastırıp edinmenizi tavsiye ederim. Ben carlson's kullanıyorum 2 yasina kadar hergün devam edeceğim. Bebeğede onu düşünüyorum. Hergun veriliyor netivede ve şubat bebekleri olacaklar d vitamini cok önemli güneşlenme ile nisan eylül arası depolanıyor ülkemizde.

Doğum konusunu konuşmak için çok erken. Sadece normal doğuma engel durumlar şimdiden varsa sezeryan denebilir. Mesela tüp bebek için şimdiye kadar normal doğum yaptıran doktor duymadım. Vardır belki. Sanırım özel çocuk diye riske atmıyorlar hiç.yada işlerine öyle geliyordur bilmiyorum

bana kadın dogum doktorum gyno ferro d vıtamını verdi acaba bu nasıl ki hep ıshal oluyorum bunu içince

Eklentiler

• gynoferrosanol.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 39
Benim doktorum yaptırıyor. Algı değisti aslında bu konuda, bir arkadaşımda baßka bir doktorda geçen yıl yaptı normal doğum. Sezeryan bana göre bir müdahale yöntemi yani normal doğumun tehlike arzettiği anda müdahale edilmesi gibi birsey.

Evet bende internetten inceledim çok güzel parçalar var ve kaliteside güzel ikeadan daha önce kendimiz için ürünler almıştık banada mantıklı geliyor :) kızlar kaç kilo aldınız ya? Ben şimdiden 8aldım ve korkmaya başladım kendimi durdurmam gerekiyo sanırım

benim doktorum da yaptırıyor normal dogum riski yoksa tüp bebek olsa bile

tüm bebekte uzman cihangir çakıcı var ankarada o da risk yoksa normal doğum yaptırıyor
bence dktorla sımdıden konusmak lazım

Gerçeği de o zaten. Normal doğumun riskli olduğu durumlarda alternatiftir sezeryan. Tüp bebek hakkında hiç bilgim yok. Sadece daha önceki gruptan arkadaşların söylediğiydi özel çocuk olduğu için riske atılmıyormuş sözde. Dediğim gibi doktorların işine geldiği için uyduruluyor da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…