2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hahahahaa çocuğun yerini kaplamış resmen :)
bende kasık ağrısı yok şimdilik ama bugün çok yazan oldu. demek ki normal
Evet cnm okudum arkadaşlardada oluyormuş demek normal artık hareketleri göbek deliğimin bayagı üstünde demekki yukarı doğru çıkıyor

Amin canım teşekkür ederiz çok güzel anlamışsin dertlerimizi bende bilmezdim böyle olduğunu ama insan işin içine girince anlıyor uzaktan davulun sesi hostu gerçektende :) ne yapalım ekmek parası kolay değil bu devirde :)

İnanır mısın o şokla uzaklaşmak aklıma gelmedi. Benim stajyerim ve bir mesai arkadaşım beni içeri girmem konusunda uyarmış ve ben girmemişim resmen. En son içeri stajyerin kolunda girdim. İçeri dediğim de sınıf bu arada. Zaten kendimi bastırmamın nedeni de çocukların seslerin bir kısmını duymuş ve korkmuş olmaları. Onlar daha fazla korkmasın, ağlamasın diye ben kendimi tuttum. Neyse geçti gitti. Destek almaktan çekinmiyorum bu arada hatta bugün gittiğim hastanedeki psikoloğu araştırdım biraz. Sakinleşmezsem gidicem ona.

Kızlar yarın sabah demir hemoglobin filan bakılcak kanda şimdi bişey yesem etkiler mi testi ya

Yumuşatıcı kokusu illa ki oluyor canlar ve yenidoğan bebeğe çok ağır gelir mümkünse kokusuz deterjan kullanmaya çalışın nefesleri daralır , ebebekte falan bebek deterjanları oluyor..

Gunaydin kizlar
Calisan arkadaslara kolayliklar diliyorum. Hamileyken cok zor gercekten. Ilk gebeligimde ben de calisiyirdum anaokulu ogretmeniyim. Nasil yorulduysam artik bebisten sonra cesaret edip donemedim bi daha:))

Günaydın kızlar sanırım bende yine idrar yolu enfeksiyonu var ben onu bırakıyorum o beni bırakmıyor çok sevdi beni
Bakalım pazartesiye kadar bol suyla geçmezse doktora gideceğim
Şimdiye kadar hep suyla atlattım buda geçer inş

Günaydın kızlar bugun itibariyle 10 gün izne ayrıldım iznimi Aralık’ta kullanacaktım ihale yüzüne zorunlu çıkardılar neyse artık dinlenirim dedim inşallah son aylarda ihtiyacım olmaz gerci artık rapor alırım olursa da

Günaydın :))
Kan verdim ben de yarım saate çıkar dedi doktor ay çok sevdim bu dahiliyeciyi çok ilgileniyor :) Neyse inşallah etki etmeye başlamıştır yoksa serum vermek zorunda kalırız onunda alerjik reaksiyonları olabiliyor inşallah gerek kalmaz dedi umarım yükselmeye başlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…