2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar çok moralim bozuk işten geldim ve pembe akintim ve çok küçük bir pıhtı geldi tuvalette bir iki haftadır enfeksiyon ile uğraşıyordum zaten. Doktoru aradım hemen ya yoğun bir iltihap var ya da erken doğum tehlikenin var dedi ağrı sancı bişey hissetmiyorum yarın sabah erkenden muayeneye gideceğim umarım gece ayrıca bı sıkıntı olmaz lütfen dua edin çok tedirginim.

Kizlar bende hastahaneye gidiyorum. Genetik test sonuclari cikmis. Sans dileyin bana

Sağlıklı sonuçlarla gel insallah canım

Geçmis olsun insallah buyuk bi sıkinti yoktir icini ferah tut ve dua et canım allahım yar ve yardimcın olsun

Allahım yardımcın olsun yoktur umarım birşey dikkat et

Canım galiba burada bir arkadaşta da kahve lekelenme olmuştu. Sakin olmaya çalış. Sol tarafına yat dinlen bence. Çok mu ayakta kaldın yorulmuş muydun?

Moralini düşürme, Allah bebeklerimizi korusun. Bu akşam hep yatıp dinlen, ayaklarının altına da yastık koy. İyi haberlerini bekliyoruz.

Genetik test sonucum temiz cikti ama protein s degerim cok dusukmus. Kan sulandirici igneye basliyorum. Dogumdan 6 hafta sonrasina kadar.kullanacaksin dedi doktorum. Normal dogumada bir riski yokmus sadece epidural alamiyormusuz :)

Hadi gözün aydın, sonuç temizse iğneler önemli değil. Ben iğne vururum da sen vurmaz mısın :) epiduralsiz normal, vuuuu çok şekermiş bizim iş :)

Merhaba kızlar bugün hiç giremedim

Biraz da sinirlendim işten dolayı. Dün ne güzel bana baya dikkat ediyorlar diyordum, bugün resmi tatilde çalışacağımı öğrendim
Benden başka çalışan da yok, sadece ben. Bu işi başka birine de verebilirlerdi ama bana güvenip veriyorlar. Sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Ben doğum iznindeyken artık kendileri yaparlar saçma sapan işlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…