2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hemen doktora gidip ilaç almalı ki sana geçmesin, bir de ayrı yatın mutlaka ve evde maske taksın. normalde biz grip durumunda ev çözümlerine gideriz ama şu an durum farklı. bir de ekinezya çayı içirebilirsin.
İnat ne ilaç ne doktor hiçbirini istemiyor vikcs sürdük sıcak suya kattım onu soludu biraz inşallah geçer burun akıyor bi de öksürük allahtan Ateş yok ve bademcikleri iyi

Kızlar bebeğin kıyafetlerini neyle yıkayacağız? Hangi deterjanla? Aklımda olsun daha erken tabi ama.
Frendly mi ne aldım ben bebekler icin kokusuz
Ben haci sakir toz bebek icin olani alicam canim ama yumusatici konusunda kararsizim. Cok sert oluyor kullanin diyorlar ama bilemedim
Yumuşatıcı yasakmis alerjik reaksiyon yapabiliyor diye
Canim yuh niye diyelim olur mu öyle şey bende evlenmeden önce 80 idim diyer yaptım 68 düştüm sonra kilo aldım tekrar 80 de 9 ay sonra hamile kaldım suan 85 kiloyum ilk aylar bende almadım sonra iki hafta da iki kilo alınca doktor bi dur yoksa diyetisyene yönlendireceğim dedi ben zaten dikkat ediyordum fakat o dönem evde yatmıştım hareketsizlikten kilo aldım şimdi ayda bir almış gibi bsy oldum ona bsy demiyor ama abartım bu ara
Bence tekrar diywrsiyenden destek al kadın Doğum hastanelerinde diyetisyen bölümü var yönlendirirler bana bakacak olursak da benim aldığım kiloya göre de bebek küçük yürüyüşü kesince hemen kilo alıyorum bunu fark ettim eşimle haftada 3 gün 4 km yürüyorduk o zaman ne yesem de kilo almadım
Ne zaman yürüyüş 1 e düştü ayda olsa bile kilo aldım bende yürüyüş yapmaya çalış canim ve diyetisyene başvur derim bende baktım kilo alıyorum gidicem

Canim destek alabilirsin insan gerçekten cok rahatlıyor belki tek seansla halledersin

Kızlar herkese iyi akşamlar
3-4 gündür bende biliyorsunuz ağrılar sızılad başladı doktora gittim birşey çıkmadı şükür.ama özellikle sağ kasığım ve yanlarım böbreklere doğru olan kemiklerimde ağrılarım var.erken doğummu diye korkar oldum benim gibi kasığı falan ağrıyan varmı bu haftalarda.beni biraz rahatlatın ya sürekli düşünür oldum.genişlemeden dolayımı acaba??

Oyle olsa doktorun bu riskten bahsederdi canim..

Canim destek alabilirsin insan gerçekten cok rahatlıyor belki tek seansla halledersin

Canım anlatmaktan çekindim ama iş yerinde yaşadığım tatsız bir olay da biraz etkili oldu böyle olmamda. Kadının biri sinir krizi geçirdi bulunduğum ortamda ben çok korktum. Ve o an korktuğumu belli etmemem gerekiyordu. Bastırdım kendimi. Sonra da böyle oldum işte. Yani hamilelik depresyonundan ziyade o anlar etkili oldu. Tabi karnımda çocuk böyle şeylere şahit olmak istemezdim. Geçmezse yine giderim birkaç güne.

Ah bende aynen senin gibi düşünüyorum canım ne yapacağım bilmiyorum benimde branş matematik sayısal bir ders olunca derste oturmak asla mümkün olmuyor ve okulum çok kötü öğrenciler hiç anlamıyor laftan zaten doktorum bugün kendini zorladı ğin için lekelenmen olmuş dedi çok ayakta kalıyorum ama 32. De ayrılırsak sonrası çok zor olur o yüzden sabretmekten zorundayız

Ben napıyım yaşadığımız şehrin en gözde okulunda 1. sınıf öğretmeniyim. Hala düzen oturmadı. 30 tane çocuk. 1 dk oturmadım daha. Dur yapma sus demekten anlamıyorlar. Sürekli birebir temasta olduğum için iyileşemiyorum. 37. haftaya kadar mecburen çalışacağım.

Valla canım allah yardımcımız olsun sabretmekten başka çare mız yok bende çalışacağım inşallah allah güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…