2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin kizlar ben de sabahtan beri kabizlikla ugrasiyorum.2. Detayli ultasonum yarin cok heyecanliyim yine bir suru ruyalar ruyalar:) kalp ve akciger odakli bakilacak insallah bisey cikmaz. Sanki icim rahat gibi bu sefer.

Homely_angel canım selam sen clexanı yaparken koldanmı yapıyorsun artık?benim bazen koldan yapınca hafif kan geliyor ama oda böyle vıcık bir kan değil pıhtılaşmış gibi sanki akmıyor yani duruyor öyle normalmidir acaba?ilaç yapıldığı içinmidir.

Bacaktan yapıyorum canım, kendi kendime koldan yapamıyorum. Bir kollarım morarsın istemiyorum. Bacaktan da bazen kan geliyor ama bildiğin akıyor. Bence sen doktoruna söyle de şu aptt testini sana da yapsın.

Kızlar önemli bir hatırlatma geldi aklıma,

Eşiyle kan uyuşmazlığı olanlar 28.haftada iğne olmalılar. Doktorlarınız unutabilir siz hatırlatın mutlaka

Niye 2. Ultrason yapiliyor ki.
Benim oncekinde kalp damarlari ve akciger baglantisinda problem oldugu icin kaybettik. Normalde 20. Hafta yapildi detayli genel olarak hersey iyi cikti ama damar sistemini net gorebilmeleri icin 22. Hafta beklemek gerekiyormus. Bi daha boyle bisey yasamazsin ama gecmisinden dolayi bakmak zorundayiz dediler.

Anladim canim. 20 hafta iyiyse zaten 22 de de iyi cikar insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…