2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Himm senin tokluklar iyi de acliklar yüksek çıkmış. Benim sabah 89-153 oglen 81-137 aksam 107-116 çıktı. 153 cikmasi moralimi acayip bozdu:/
Toklugu kac saatta ölçüyorsun canm bana iki saatta olcmemi soyledi doktor bnmde aclik yuksek cikmasi canimi skti Allah yardimiz olsun

Dün sabahtan beri açken öğlen ikide 160çıktı benim. Çok sinirliydim moralim bozuktu. Herşey kafada bitiyor. Rabbim büyük bir bildiği vardır diyorum sıkıntılara bir yenisi ekleniyor. Acaba yeter deyip isyanmı etmeli. Allah çok büyük. En azından şu hastalıklarım geçse. Yemek eylemine aşık biri olarak diyet çok zorluyor

Bnde tam alışmış degilim biraz zor oluyo diyet yapmak ama Zaten 2 bucuk uc ay kaldi sabredicez artik Allah dermansz dert vermesin insallah

Canm 50 gramli şeker yüklemesinde kahvatli yapabiliyomussun diye duydum 75gr 100 gr olunca 12 saat aclik gerekiyormuş

Hayırlısı olsun canım araştır insallah hakkında en doğrusu neyse o olsun allahım yardımcın olsun

Ya ben buyuk beden olunca sevindim bulamadım hiç bir yerde iyise valla birileri yazarsa alıcamama kimse bilmiyo sanırım

Hiç sorma öyle oldu

Ben belediyede çalışıyorum, aslında tabi ki çift vermeleri lazım, güya kağıt üstünde veriyorlar da ama maaşın hep aynı yatıyor öyle de saçma bi düzen var. Hakkını arasan laf ederler, haramilik düzeni, sanki aile şirketi

Toklugu kac saatta ölçüyorsun canm bana iki saatta olcmemi soyledi doktor bnmde aclik yuksek cikmasi canimi skti Allah yardimiz olsun
Canim iki saatte olcuyorsan o zaman toklugun 120 yi gecmemesi gerekiyor sanirim. Bana 1 saat dediler sınır 140 mis 1 saat sonrasi için.

Son düzenleme:
Senin de cok yuksek cikmis canim. Herseyin basi stres zaten:/ ben de yukselmesinden dolayi cok gerildim stres oldum ben stres oldukca daha da yukseldi sanki:/ sen gitmiycek misin endokrine vs

Günaydın kızlar nitekim eşimden bana geçti hastalık franjitim azdı zaten bende kronik sabah kadar yutkunamadım üstüne bi de mide bulantısı oldu 6 da kalktım tarhana çorbası yaptım kendime dun bi de kışlıkları halletmiştim aksam cok ağrım oldu 5 saat ayakta kaldım sabah kalktım kollarım kopmuş nasıl ağrıyor indir kaldır yaptım bi ara korktum dA cok ağır kaldırmadım allahtan of of valla dun islerin çoğunu bitirdim Pazartesi annemle ablam gelecek kalani cocuk odasını vs boştacagiz sonrası yatacağım artık dinleneceğim hazır izinliyken
Umarım hasta olmam

Merhaba kızlar dün göğüsümden sıvı gelmeye başladı ara ara ilk başta sarımsı gibi sonra su gibi 23 haftalığız erken değil mi ? Siz yaşadınız mı böyle şeyler

geçmiş olsun canım. inşallah kötü bşi yoktur. hayırlı haberlerle gel inş.

İki gen de normal değil mi canım?
Bir de ayrıntılı da senin damarlarda direnç çıkmış mıydı?

Damarda ufak pihtilar varmis canim. Genler normal.

Bende seker yuklemesindeyim suan canim. Doktorum 8 saat aclik istedi 75 mg icin. Su icebilirsi. Tahlile kadar dedi.

Ya ben buyuk beden olunca sevindim bulamadım hiç bir yerde iyise valla birileri yazarsa alıcamama kimse bilmiyo sanırım

Dogum.icin alisveris yapmadim oradan hic ama bonprixden biseyler almialigim var. Annemin favori mekani orasi baya siparis verir. Ürünleri 8 degisiyor ama standart bir kalitesi yok. Ben kotlarini cok begeniyorum mesela. Ama penye tisortleri cabul sunmustu. Bazi urunleri cok guzel cikiyor bazilari dandik.

Günaydın herkese

Bugün kendi kendime gezmeye karar verdim. Yarın çalışmıyor olsam bebeğin odasını sipariş vermeye gidicektik haftaya kaldı. Çok da uzatmak istemiyorum sanki vakit çok daraldı gibime geliyor. Ekim ayı çok çabuk geçti bu günleri özleyeceğim sanırım, hele ki yavrunun karnımdaki hareketlerini

Benim bebek odası yapacağım odada ıvır zıvır eşyalar var düzenlemek gerekecek. Bakalım neyi nereye kaldırıp odayı boşaltacağız bebek için aldığım eşyalar da birikmeye başladı, poşetler kenara yığılıyor. Odası filan hazır olsa da yerleştirsek

Ayy ne tatlı heyecanlar Bugün bizde mobilya bakmak için ikeaya gideceğiz bir de bebek mağazası varmış uygun orayı inceleyeceğim sabah sekizde açıldı gözlerim o yüzden normalfe asla kalkamam Allah sağ salim mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…