- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #22.661
Toklugu kac saatta ölçüyorsun canm bana iki saatta olcmemi soyledi doktor bnmde aclik yuksek cikmasi canimi skti Allah yardimiz olsunHimm senin tokluklar iyi de acliklar yüksek çıkmış. Benim sabah 89-153 oglen 81-137 aksam 107-116 çıktı. 153 cikmasi moralimi acayip bozdu:/
Bnde tam alışmış degilim biraz zor oluyo diyet yapmak ama Zaten 2 bucuk uc ay kaldi sabredicez artik Allah dermansz dert vermesin insallahDün sabahtan beri açken öğlen ikide 160çıktı benim. Çok sinirliydim moralim bozuktu. Herşey kafada bitiyor. Rabbim büyük bir bildiği vardır diyorum sıkıntılara bir yenisi ekleniyor. Acaba yeter deyip isyanmı etmeli. Allah çok büyük. En azından şu hastalıklarım geçse. Yemek eylemine aşık biri olarak diyet çok zorluyor
Canm 50 gramli şeker yüklemesinde kahvatli yapabiliyomussun diye duydum 75gr 100 gr olunca 12 saat aclik gerekiyormuşKızlar benimde yarın seker yüklemem var doktor kahvaltını yapabilirsin gelmeden 3 4 saat önce bsy yeme miden kazınması olsun ve gelene kadarsa hicbir şekilde seker tüketme dedi o kadar geceden aç kalmayacak miyim dedim Yok dedi yanı 12 saat aç gelme diye bsy yokmuş bende anlamadım
Hayırlısı olsun canım araştır insallah hakkında en doğrusu neyse o olsun allahım yardımcın olsunValla sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum. Kendi hematologum ve kadin dogumcum kullan igne dedi kalp damar cerrahi olan cok yakin bir aile dostumuz ve onun beyin cerrahi kardesi bu degerlerle kullanma igne gerek yok o da bir risk dedi. Kafamda karisti iyice. Onlar istanbulda bir hastanede calisiyorlar yarin kendisi kendi hastanelerijin hematologuna danisacak annemde kendi kadindogumcusuna soracak kafalar karisik anlayacaginiz :)
Ya ben buyuk beden olunca sevindim bulamadım hiç bir yerde iyise valla birileri yazarsa alıcamama kimse bilmiyo sanırımO siteden burada bir arkadaş kaban sipariş etmişti hatta ben de sordum baktım güzel görünüyor ama internette eksi sözlükte bikaç yorum var lcw kalitesinde ama onun 3 katı pahalı vs gibi şeyler okuyunca hevesim kaçtı. Tabi bilmiyorum o yorumlar da ne kadar doğru. Alan birileri varsa yardımcı olursa ben de sevinirim. O kadar para vereceksek hiç degilse kaliteli olmali.
Kendi kendine nazar değişirdin :) resmî tatillerde benim de çalıştığım çok oldu, gıcık bir durum biliyorum ama boşver germe bu yüzden kendini. Bu arada o gün çalıştığın için maaşına çift yevmiye vermeleri gerekli :)
O zaman ilk olduğundan öyledir hmm şimdi anladım cnm tskCanm 50 gramli şeker yüklemesinde kahvatli yapabiliyomussun diye duydum 75gr 100 gr olunca 12 saat aclik gerekiyormuş
Canim iki saatte olcuyorsan o zaman toklugun 120 yi gecmemesi gerekiyor sanirim. Bana 1 saat dediler sınır 140 mis 1 saat sonrasi için.Toklugu kac saatta ölçüyorsun canm bana iki saatta olcmemi soyledi doktor bnmde aclik yuksek cikmasi canimi skti Allah yardimiz olsun
Senin de cok yuksek cikmis canim. Herseyin basi stres zaten:/ ben de yukselmesinden dolayi cok gerildim stres oldum ben stres oldukca daha da yukseldi sanki:/ sen gitmiycek misin endokrine vsDün sabahtan beri açken öğlen ikide 160çıktı benim. Çok sinirliydim moralim bozuktu. Herşey kafada bitiyor. Rabbim büyük bir bildiği vardır diyorum sıkıntılara bir yenisi ekleniyor. Acaba yeter deyip isyanmı etmeli. Allah çok büyük. En azından şu hastalıklarım geçse. Yemek eylemine aşık biri olarak diyet çok zorluyor
Aynen ben dd oyle biliyorum cnm 50 gr lik da gerek yokmus ac olunmasına. Ben ac geldim diyince o zaman 75 lik yapalim dedi. Aslinda iyi de oldu bi daha 100 luk yapmaya gerek kalmadiO zaman ilk olduğundan öyledir hmm şimdi anladım cnm tsk
Evet banada 50 li icin oyle söylemişlerdi ama sonra 75 li yaptr dediler insalaah guzel sonuvlar alirsinO zaman ilk olduğundan öyledir hmm şimdi anladım cnm tsk
Anladim canm insallah bugün guzel cikar ya parmaklarim delik deşik odu ölçmektenCanim iki saatte olcuyorsan o zaman toklugun 120 yi gecmemesi gerekiyor sanirim. Bana 1 saat dediler sınır 140 mis 1 saat sonrasi için.
Bisey degl canmO zaman ilk olduğundan öyledir hmm şimdi anladım cnm tsk
geçmiş olsun canım. inşallah kötü bşi yoktur. hayırlı haberlerle gel inş.Arkadaşlar çok moralim bozuk işten geldim ve pembe akintim ve çok küçük bir pıhtı geldi tuvalette bir iki haftadır enfeksiyon ile uğraşıyordum zaten. Doktoru aradım hemen ya yoğun bir iltihap var ya da erken doğum tehlikenin var dedi ağrı sancı bişey hissetmiyorum yarın sabah erkenden muayeneye gideceğim umarım gece ayrıca bı sıkıntı olmaz lütfen dua edin çok tedirginim.
İki gen de normal değil mi canım?
Bir de ayrıntılı da senin damarlarda direnç çıkmış mıydı?
Bende seker yuklemesindeyim suan canim. Doktorum 8 saat aclik istedi 75 mg icin. Su icebilirsi. Tahlile kadar dedi.Kızlar benimde yarın seker yüklemem var doktor kahvaltını yapabilirsin gelmeden 3 4 saat önce bsy yeme miden kazınması olsun ve gelene kadarsa hicbir şekilde seker tüketme dedi o kadar geceden aç kalmayacak miyim dedim Yok dedi yanı 12 saat aç gelme diye bsy yokmuş bende anlamadım
Ya ben buyuk beden olunca sevindim bulamadım hiç bir yerde iyise valla birileri yazarsa alıcamama kimse bilmiyo sanırım
Ayy ne tatlı heyecanlarGünaydın herkese
Bugün kendi kendime gezmeye karar verdim. Yarın çalışmıyor olsam bebeğin odasını sipariş vermeye gidicektik haftaya kaldı. Çok da uzatmak istemiyorum sanki vakit çok daraldı gibime geliyor. Ekim ayı çok çabuk geçtibu günleri özleyeceğim sanırım, hele ki yavrunun karnımdaki hareketlerini
Benim bebek odası yapacağım odada ıvır zıvır eşyalar var düzenlemek gerekecek. Bakalım neyi nereye kaldırıp odayı boşaltacağızbebek için aldığım eşyalar da birikmeye başladı, poşetler kenara yığılıyor. Odası filan hazır olsa da yerleştirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?