2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kendi kendine nazar değişirdin :) resmî tatillerde benim de çalıştığım çok oldu, gıcık bir durum biliyorum ama boşver germe bu yüzden kendini. Bu arada o gün çalıştığın için maaşına çift yevmiye vermeleri gerekli :)

Kızlat bonprixs diye bi uygulama var alisveris yapan varmi buyuk beden lohusa eşortman takımını orda buldum sanki ama daha once kullanmadıgim bi uygulama olunca merak ettim çok degisik hamile urunleri var

Genetik test sonucum temiz cikti ama protein s degerim cok dusukmus. Kan sulandirici igneye basliyorum. Dogumdan 6 hafta sonrasina kadar.kullanacaksin dedi doktorum. Normal dogumada bir riski yokmus sadece epidural alamiyormusuz :)
Ohhh alaha şukur sevindim allahim şifa etsin o igneleri canım:)

Canim geçen hafta pazar da bende kahverengi lekelenmem oldu idrar yollarında enfeksiyon varmış ama doktor ondan değil kendini zorlanmissin ayakta durma dinlen ve bol su iç demişti tekrarlama di çok şükür hrsey yolunda inşallah sende de bir sorun yoktur bende çok stres yapmıştım ama çok şükür Hareketlerini hissedip rahatliyordum

Genetik test sonucum temiz cikti ama protein s degerim cok dusukmus. Kan sulandirici igneye basliyorum. Dogumdan 6 hafta sonrasina kadar.kullanacaksin dedi doktorum. Normal dogumada bir riski yokmus sadece epidural alamiyormusuz :)
Neyse gözün aydın canım artık kafan rahatlamistir iğnede de bir şey yok insan alışıyor. Normal olsun da inşallah epiduralimiz kalsın :) zaten iyi bir şey değil diyorlar

Hadi gözün aydın, sonuç temizse iğneler önemli değil. Ben iğne vururum da sen vurmaz mısın :) epiduralsiz normal, vuuuu çok şekermiş bizim iş :)

Ohhh alaha şukur sevindim allahim şifa etsin o igneleri canım:)

Neyse gözün aydın canım artık kafan rahatlamistir iğnede de bir şey yok insan alışıyor. Normal olsun da inşallah epiduralimiz kalsın :) zaten iyi bir şey değil diyorlar

Valla sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum. Kendi hematologum ve kadin dogumcum kullan igne dedi kalp damar cerrahi olan cok yakin bir aile dostumuz ve onun beyin cerrahi kardesi bu degerlerle kullanma igne gerek yok o da bir risk dedi. Kafamda karisti iyice. Onlar istanbulda bir hastanede calisiyorlar yarin kendisi kendi hastanelerijin hematologuna danisacak annemde kendi kadindogumcusuna soracak kafalar karisik anlayacaginiz :)

Kızlat bonprixs diye bi uygulama var alisveris yapan varmi buyuk beden lohusa eşortman takımını orda buldum sanki ama daha once kullanmadıgim bi uygulama olunca merak ettim çok degisik hamile urunleri var
O siteden burada bir arkadaş kaban sipariş etmişti hatta ben de sordum baktım güzel görünüyor ama internette eksi sözlükte bikaç yorum var lcw kalitesinde ama onun 3 katı pahalı vs gibi şeyler okuyunca hevesim kaçtı. Tabi bilmiyorum o yorumlar da ne kadar doğru. Alan birileri varsa yardımcı olursa ben de sevinirim. O kadar para vereceksek hiç degilse kaliteli olmali.

Hadi gözün aydin canim. Yani gerekli degilse ne gerek var o kadar eziyete bence de. Niye dr lar hep fikir ayriligina duserlerki

Liviya bugun nasildi seker ölcumlerin?

Benim sabah cok yuksekti cok canim sıkıldi. Moralim bozuktu butun gun. Aksam yemeginden sonra dusuk çıktı bütün ev halki bayram ettik ekmek cok yukseltiyor sanirim aksam ekmek yerine bulgur pilavi yemistim

Kizlar dun bi arkadss sormustu deterjan ne kullanacaksiniz diye ben kizimda dalan roxy kullanmistim hatta yakin zamana kadar da devam ettim. Bu sefer bu urunleri deniycem bakalim

cnm bende hem kan sulandırıcı hem de coraspin kullanıyorum , bende sordum normal doğum oluyor mu diye,illa sezaryan mı olması lazım diye (internette herkes normal doğum yapılmaz diyor diye ) , öyle bişey yok dedi hatta sezaryan daha riskli gibi bile konuştu... Ama ilerde görüşü değişir mi bilemiyorum.

İki gen de normal değil mi canım?
Bir de ayrıntılı da senin damarlarda direnç çıkmış mıydı?

Canm bnde bugun biraz diyeti bozmuştum biraz yukszsldi canm sabah ac 92 idi tokluk 112
Öğle ac 100 tokluk 130 akşam aclik 100 tokluk 112 cikti bugun disarida işim vardi dayanamadim disarida yemk yedim ondan yukseldi senin ki kac cikti

Canm bnde bugun biraz diyeti bozmuştum biraz yukszsldi canm sabah ac 92 idi tokluk 112
Öğle ac 100 tokluk 130 akşam aclik 100 tokluk 112 cikti bugun disarida işim vardi dayanamadim disarida yemk yedim ondan yukseldi senin ki kac cikti
Himm senin tokluklar iyi de acliklar yüksek çıkmış. Benim sabah 89-153 oglen 81-137 aksam 107-116 çıktı. 153 cikmasi moralimi acayip bozdu:/

Kızlar benimde yarın seker yüklemem var doktor kahvaltını yapabilirsin gelmeden 3 4 saat önce bsy yeme miden kazınması olsun ve gelene kadarsa hicbir şekilde seker tüketme dedi o kadar geceden aç kalmayacak miyim dedim Yok dedi yanı 12 saat aç gelme diye bsy yokmuş bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…