2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286

Doktorla ilişki çok önemli, memnun kalmadıysan hemen değiştir canım, psikolojini bile etkiler öyle meymenetsiz doktorlar.
 

Hoşgeldin, hayırlı olsun. Böyle uzun bekleyişlerden sonra bu haberi alanlara daha da çokseviniyorum.

Şimdi folik asite başlayacaksın. Yaklaşık 12 gün sonra da doktora gidip keseni göreceksin.
 


oooo hosgeldin :) Subati boylece tamamlamis mi olduk sayende :)
 
Kızlar yarın akşam gidicem bebegimi görmeye 7+2 olucaz inş kalbinide duyarız endişeliyim inş görür duyarım perşembe demişti perşembe kaynımın düğünü var gidemiyecegim gündüzde kuaför felan çarşamba akşamı inş duyulur.
Kızımda 6+6 da görüp duymuştum.
Yeni gelen hamişler hoşgeldiniz allahım hepimize tamamını erdirir inş
Bugün kontrolü olanlar paylaşın neler oldu
 
Kesinlikle doktoru değistırmeni tavsiye ederim. Böyle bir doktorla bu yol zorlu olabilir senin icin. Çünkü 12 haftadan sonra doktor aslında moral için oluyor. Sadece ultrasonda bakıyor ve konuşuyor. Ben bazen 10 gün arayla gidiyordum 1 kez bu tepkiyi almadım. Tabiki ilgilenecek. Ayrıca ne hastalığın olursa olsun kadin doğuma öncelikli giderek doğru yapmışsın.
 
Ay yarın rahat rahat görürsün kalbini. Bide 9 10 hafta civarı eli kolu oynamaya başlıyor ya acayip heyecan yapıyorum o zmaanlar hep göresim geliyor
 
Ay yarın rahat rahat görürsün kalbini. Bide 9 10 hafta civarı eli kolu oynamaya başlıyor ya acayip heyecan yapıyorum o zmaanlar hep göresim geliyor
İnşallah canım benim anne pskolojisi umarım iyidir içerde kalbini ve melegimizi görürüz orda :) yarın olmaz bana şimdi ay evet kızımda 10 haftalık videosu var baktımda cok sevimli hareket ediyormuşta bıdık =)
 
Ay yarın rahat rahat görürsün kalbini. Bide 9 10 hafta civarı eli kolu oynamaya başlıyor ya acayip heyecan yapıyorum o zmaanlar hep göresim geliyor

Burda aylik kontrole cagiriyorlar. benim bir sonraki kontrolum 11. haftada olacak :) ben hic hatirlamiyorum kizimda kacinci haftada nasildi diye. Sadece 16. haftada mi ne cinsiyetini ogrenmistik galiba :)
 
Benimde son 4 gun kaldi kontrole :) doktor kalp atisi icin dedi ama bana erken geliyor nedense duyamayacakmisim gibi hissediyorum..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…